Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 107

• 46 688
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Фрагманът за сбогуване със сериала....  Cry Cry Cry Не знам дали е официален, но е много мило. Сега усетих колко ще ми е тъжно като свърши!  Sad

http://www.facebook.com/photo.php?v=394775170553925

Това е клипче от преди седмица.
http://www.youtube.com/watch?v=KTd1-_bNPy0 - ♥♥ Fatmagül´ün Sucu Ne '' Veda Fragmani '' ♥♥

ОООО,
какво е това в 0:54 ?
Кой е прострелян?

# 16
  • Разград

# 17
  • В Града на Липите
Цитат
ОООО,
Кой е прострелян?

Това е сън на Керим, докато беше в болницата. Не мисля, че това е финален фрагман. Щеше да има поне една две неизлъчвани сцени.

# 18
  • София
Аз пък взех, че се направих на много знаеща и Ви постнах това:
http://www.facebook.com/fatmagulun.sucu.ne.beren.saat
А Вие преди мен сте го публикували. Извинявам се.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 00:00 от AnaSt

# 19
Ето ме и мен в новата тема.
Ванче, и друг път съм ти го казвала,ама да си знаеш,това което слагаш в спойлери много ми харесва.
Марианче ,благодаря за новата тема! И ти си винаги на пост и трябва да ни търпиш понякога глупостите.Но то не може човек винаги да е сериозен.Смехът е здраве.Дет се вика простено да ни е. newsm51
Едва ли тази тема ще ни стигне ,за да изгледаме и следващия епизод.Въпреки,че този път няма кой знае какво да се гадае или обсъжда.Подсказките,макар и обнадеждаващи,не са нищо съществено,на фрагманите за повече информация така или иначе не се надявам.Но ние сме във форма,те като не пускат гювеч,ние сами си го правим.„Айде де,кучета и котки може,а прасета не”.
Е,това не беше прасе,но както се викаше
Пожелавам на всички приятни мигове в новата тема.

Не вярвам това да е истински финален фрагман,а по-скоро фенски.

# 20
Цитат
ОООО,
Кой е прострелян?

Това е сън на Керим, докато беше в болницата. Не мисля, че това е финален фрагман. Щеше да има поне една две неизлъчвани сцени.

Пропуснала съм го това. Как се притесних
 smile3505

# 21
Момичета благодаря за пожеланията.

# 22
  • Разград
Цитат
ОООО,
Кой е прострелян?

Няма кадри дори и от 71 епизод. Фенско клипче.

# 23
  • София
 wavey   bouquet

Да,няма да е много гореща сцената, но искам да е нежна и красива. Надявам се да не я ъагатнат просто и да ни покажат как се събуждат сутринта гушнати и да се подразбира, че са правили секс. Надявам  да има малко повече действие, да се наблегне на целувки по врата( ъа др части не мога и да си помисля в този сериал) , нежни докосвания, галене. И най вече да ни покажат силни емоции- вълнението на Фатма, желанието, тръпненето, насладата(която ще контрастира на ужаса, плачът  и риданията от сцената на изнасилването). Надявам се да включат такива моменти сценаристките.
Абе, да ви кажа,доста откровено ни поднесоха сцената с изнасилването,сега ни дължат и една доста откровена сцена на първите сексуални контакти между двамата.Наистина не е нужно да се вижда плът, но може доста да се загатне!

# 24
  Току - що изгледах 71 епизод  Grinning
  Мисля че на Мукадес , няма да и се размине за писмата .  Peace Керим ще се усети , смятам че я заподозря още в мига , в който каза че е скрила поредното писмо , за да не ги ядосва . Керим не е глупав , ще върже 2+2 , и ще разбере че в онзи ден Мукадес нарочно го накара да рови под леглото на Фатмагюл . Peace
Следващите серии ще бъдат много интересни  Hug

# 25
  • Враца
 mireto, затова  сценаристките би трябвало да ни покажат до сватбата още по голяма близост между двамата, за да не стоят таква оклюмали на първата си брачна нощ. Така ми се иска де, ама сценаристка работа - знаеш ли ги какво ще измислят

Абе, да ви кажа,доста откровено ни поднесоха сцената с изнасилването,сега ни дължат и една доста откровена сцена на първите сексуални контакти между двамата.Наистина не е нужно да се вижда плът, но може доста да се загатне!
[/quote]
Л_Дани, взе ми думите от клавиатурата Simple Smile. Трябва да има равновесие Laughing

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 23:59 от mama_an_ji

# 26
  • София
В предната тема говорехте за доктора-залагам,че той ще се предаде и ще застане на страната на ФГ. Peace

# 27
  • Разград
JeT'aime

# 28
  • В Града на Липите
В предната тема говорехте за доктора-залагам,че той ще се предаде и ще застане на страната на ФГ. Peace

Дани, и на мен така ми се струва. Въпреки че жена му със сигурност няма да направи решението му по-леко. Но беше доста умен ход от страна на Фатмагюл да му въздейства чрез дъщеря му. Ако и това не пробуди съвестта му, значи наистина няма такава.

# 29
  • Варна
На всички нощни птици - Лека и спокойна да ви е нощта!
(баба веч ще ляга, че добитъка ще`раня в 6.30 утринта)
Simple Smile
Оставям ви с любима моя изпълнителка и нежен стих
Скрит текст:
Айде smile3524

п.п. Е нищо случайно няма в случайните неща
Една и съща песен vania_e   да, малък е света

Общи условия

Активация на акаунт