ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 233
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Бамбукита, докато получиш обаждане, най-вероятно ще са удължили срока на 1 година. Предстои скоро да се гласува.  Wink

# 136
Ейййй дано да е така наистина Simple Smile Да мога спокойно да си изгледам детенцето и да поотрасне и тогава да мисля за второ. Кога ще бъде ясно?
Биренка, ти как си? Помня че си бяхме писали около 8ма-9та тема на "Дългото чакане" Simple Smile

# 137
Бамбукита, стискам палци всичко да е наред до самия финал. Simple Smile
Не е ясно кога ще се гласува, но от опита ми с държавната администрация, щом правилникът е внесен за обсъждане (при него няма да има дискусии) може и до месец да мине и после максимум седмица да се обнародва... подготвените промени наистина обясняват забавянето в раздаването напоследък, но о1аквам после да се разбързат пак.
Аз съм по "рестарт" системата наесен надявам се... Ангелчето ми пазителче нещо се е разсеяло около 9-тата седмица  Sad и докато пуснем всички възможни изследвания и някое и друго лечение, ще дойде време за даване на заповеди Wink

# 138
Е значи почти е прието на 100 %. С хубава новина ме зарадва ти Wink
Мерси за стиснатите палчета, още малко остава Praynig
А твоето ангелче пазителче не е те изоставило, просто ти подготвя един ценен подарък, което му отнема повече време  Peace
Стискам ти много силно палци за успех на есен, както и на всички останали момичета  Hug Бъдете здрави   bouquet

# 139
обавена: 09.05.2012г., Oбновена: преди 22 часа 19 минути
Жените и на 55 години ще стават майки ин витро
Жени и на 53 и на 55 години ще могат да стават майки с помощта на донорски яйцеклетки, докато не ги е застигнала менопаузата.
Отпада ограничението само дами до 51 г. да раждат по метода ин витро. Поправката е записана в наредба на Министерството на здравеопазването
Таванът бе наложен, след като 62-годишната д-р Красимира Димитрова от Русе роди близнаци чрез оплодена донорска яйцеклетка на 5 май 2010 г. Тогава почти цялата гилдия на акушер-гинеколозите излезе със становище, че толкова късното раждане не е физиологично. Месеци по-късно бе въведен таван за българките, които ползват донорски яйцеклетки.
Предложена е промяна и в правилника на дейността на държавния фонд ин витро. Нов текст предвижда, след като одобрената от фонда жена получи заповед да започне процедурите по безплатното ин витро, да се подложи на опита в рамките на година. Досега срокът бе 6 месеца.
Очаква се промяната да облекчи близо половината от жените, подали документи за ин витро с пари от държавата.
От 1 април 2009 г., откакто работи фондът, техният брой е близо 16 хил.

# 140
Здравейте!   Simple Smile Нова съм.Ще следя с нетърпение напредването на номерата.Аз съм с номер 14478 с подадени документи на 29.11.2012  Simple Smile

# 141
Уф, мислех, че има нови номера.

# 142
има Сигма  Simple Smile айде Вивиана-В съобщи си новината  Heart Eyes

# 143
Eтоооооооооо ме, № 12980/09.07.2011 г. ще си вземе заповедта на 19.05.2012 г.Това ми е третият опит по фонда и дано Баш шефа, които гледа от горе най-сетне се смили.Аз вярвам.
Успех момичета.  bouquet

# 144
И браво.
Ивке, ти пък като знаеш, па казвай  Mr. Green

# 145
От зачатие

Момичета преди малко ми се обадиха от фонда. Номер 12986 от 01.07.2011г. отива за заповед на 19.05.2012г.
Успех на всички.

# 146
Еми тя Вивияна чака една година да се впише тук- оставих на нея тази радост  Laughing

Но пък ето казвам за нов номер от зачатие  Grinning

"Момичета преди малко ми се обадиха от фонда. Номер 12986 от 01.07.2011г. отива за заповед на 19.05.2012г.
Успех на всички."

аааа изпреварили са ме  Grinning

# 147
Ще ударим 13000 тая седмица а  Blush

# 148
  • София
Ще ударим 13000 тая седмица а  Blush

А дано!  Praynig
От кога чакам да видя, че номерата, на които се обаждат, започват с 13  Simple Smile

# 149
Здравейте,момичета!!!Номер 12996 от 04.07.2011г. отива за заповед на 19.05.2012г.Успех на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт