ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 236
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бравоооооо,понеделнишки има раздвижване,дано тази седмица има повече раздадени номера!Успех момичета!

Определено има раздвижване, молбите от Януари и Февруари 2012 вече не са в статус "Предстоящо разглеждане" а са "Одобрен"  Simple Smile

# 166
Номер 13049 от 6 юли - за заповед на 22.05.
Днес вали дъжд почти навсякъде, дано ни върви по вода и накрая да си имаме поне по едно бебче!!!

# 167
Може би въпросът ми не е съвсем на място, но въпреки това искам да попитам момичетата, които вече са получили заповед. След  вземане на  заповедтта, чака ли се и  колко време, за да Ви дойде ред за започване на процедура в избраната клиниката? Благодаря

# 168
Номер 13062 от 8 юли получи обаждане, ще си взема заповедта на 21 май. Сега плача от радост, плаках и като ми се обадиха. Момичета, аз ще си ползвам заповедта септември. Много ви обичам всичките, дано мъките ни свършат вече.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 169
Може би въпросът ми не е съвсем на място, но въпреки това искам да попитам момичетата, които вече са получили заповед. След  вземане на  заповедтта, чака ли се и  колко време, за да Ви дойде ред за започване на процедура в избраната клиниката? Благодаря

Зависи от клиниката предполагам, а и лекарят ти трябва да прецени кога си готова да започнеш.
Аз съм в клиника Селена, взех си заповедта в края на април, а процедурата ще започна другия месец вероятно, тъй като в момента взимам медикаменти...

Успех!   bouquet

# 170
  • СОФИЯ
Номер 13062 от 7 юли получи обаждане, ще си взема заповедта на 21 май. Сега плача от радост, плаках и като ми се обадиха. Момичета, аз ще си ползвам заповедта септември. Много ви обичам всичките, дано мъките ни свършат вече.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Успех миличка, дано моят месец ти донесе най-хубавият подарък  Hug Hug Hug

# 171
Temira, наистина зависи от натовареността на клиниката. Аз отидох още същия месец преди да ми дойде. Уточнихме по какъв протокол и т.н., но се оказа че имам задържан фоликул, та започнахме смед 2 месеца.
Успех!

# 172
Здравейте момичета №13063 отива за заповед на 22.05 JoyКъсмет на всички и много бебчета Praynig

# 173
  • Варна/Казанлък
Zdraveite,momicheta!Nomer 13064 sum ot 08.07.2011 i poluchih obajdane za poluchavane na zapoved.
Pojelavam kysmet na vsichki   bouquet  bouquet  bouquet
 Izvinqvam se za latinicata Confused

# 174
Здравейте, номер 13104/13.07.2011г. отива за заповед на 23.05.12г.Много късмет на всички и само положителни новини:))))

# 175
  • СОФИЯ
Ехеее супер минахме 13100  newsm44 newsm44 браво на Фонда все така да дават заповеди ...... шъъъъттттт да не ги уручасам smile3505 smile3505

# 176
Най сетне започнаха номерата от 13000,чакам 6 месеца,до мен остават 1000 номера Praynig

# 177
  • Варна
Ихаааа браво,браво,много добре работят,аз с моя 15771 си мислех, че чак догодина по това време ще е ,но може и да се впиша в тази година, ако продължават да работят с този темп,стискам палци за всички които чакат желаното обаждане Peace Praynig

# 178
Привет момичета,
Моля помогнете ми с информация относно удължаването на заповедта ми. Доколкото разбрах трябва да взема епикриза от клиниката в която съм и да подам молба. Тази молба свободен текст ли е или е гова бланка.  И ако знаете кажете в какъв период отговарят дали ти е удължеа заповедта или не. Благодаря ви много и успех на всички

# 179
  • София
Здравейте  Rolling Eyes
Нареждам се пак на опашката за трети и последен път. Номер 16235  Rolling Eyes

Дидилиа, точно така както си разбрала е от клиниката ще ти напишат епикриза, молбата се пише там на място на мен служителката ми диктуваше какво да напиша, мисля че имаше бланка ама не съм сигурна. Аз подавах за удължаване по новогодишните празници та сроковете са ми малко размити. Моята заповед изтичаше на 31 декември, в началото на декември подадох молба и ми се обадиха началото на февруари, но все пак имаше почивни дни а и аз не бързах да си вземам новата заповед  Rolling Eyes Но горе долу за около 2 седмици от датата на изтичане разглеждат документите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт