ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 237
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, по кое време на деня дават заповедите?!?!
Очаквам тези дни да ми се обадят  и искам да си направя план за кой ден да отида да си я взема.

# 151
Kale_, от 9 до 12 ги дават.

Вивиана, трети, но успешен опит! Hug

# 152
  • Русе
Момичета, днес пуснах документите за първия си опит по куриер. Кога най-рано да чакам обаждане за номерче и след колко време горе долу ще разбера дали съм одобрена?

# 153
  • София
Момичета, днес пуснах документите за първия си опит по куриер. Кога най-рано да чакам обаждане за номерче и след колко време горе долу ще разбера дали съм одобрена?

За номерче - не мога да ти кажа, сигурно няколко дни
За одобрението - всички, подадени след 20.01.2012 все още стоят в статус "Предстоящо разглеждане" така, че не е ясно. По принцип казват, че след 2 месеца, но явно не е така

# 154
Kale_, от 9 до 12 ги дават.

Вивиана, трети, но успешен опит! Hug

Мерси, явно ще трябва да си освободя цял ден...

# 155
Здравейте момичета! Предстои ми за първи път да подавам документи към фонда и имам следното питане - изследването ми ФСХ е правено в Цибалаб, съответно съм го разпечатала от онлайн системата им. Тук чета, че трябва на това изследване да имам печати от лабораторията и на лекар, а вчера в клиниката, докато ми приготвяха пакета с документи въобще не реагираха, че изследването е без печат, само отбелязаха съответния ред с цветен маркер. Сега дали няма да ме върнат от фонда за такава глупост или да не се притеснявам?

# 156
Изпратила ли си документите във фонда? Ако не си - мини през Цибалаб да ти ударят печат.

# 157
  • СОФИЯ
Ооохххх днес нямаме вести за нови заповеди  newsm78 newsm78

# 158
  • Русе

Момичета, днес получих обаждане от фонда - номер 16206 от 11.05.2012г. Сега започва голямото чакане

# 159
  • СОФИЯ
От зачатие
  Re: Одобрени от ФАР
« Отговор #632 -: Днес в 15:01:21 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Току-що ми се обадиха, че заповедта за № 13016 от 2011г. е готова.
Помолих да я "заделят" в папката на бременните. Почти в 7 г.с. сме   
Успех на всички!

# 160
Мерси, наистина ще взема да мина пак през лабораторията. На всички момичета - УСПЕХ!!!  baby_neutral

# 161
 цитат от зачатие:
обадиха ми се и на мен, № 13008 ще си вземе заповедта на 21.05.2012г. 

# 162
Зравейте, момичета! Днес ми се обадиха - номер 13033/05.07.2011г. ще си вземе заповедта на 22.05.2012г. Успех на всички!

# 163
Бравоооооо,понеделнишки има раздвижване,дано тази седмица има повече раздадени номера!Успех момичета!

# 164
  • СОФИЯ
Брово, браво   bouquet  bouquet  bouquet дано да има повече обаждания Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт