ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 248
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Честито ИКСИ и на теб тогава:)

# 211
Ехааа, Сигма, ИКСИ, успех и на двете! Hug Като прочетох се развълнувах повече отколкото когато ми се обадиха на мен Crazy

# 212
  • СОФИЯ
Добро утро момичета дано  Praynig Praynig Praynig тази тъй кратка работна седмица да има обаждания за раздадени заповеди   bouquet

Имам въпрос към Вас, съпругът ми си смени личната карта предполагам, че трябва да уведомя Фонда newsm78 newsm78 Но в нормативните документи в сайта на Фонда не намерих специална бланка за това ?? Може би трябва само да я снимам и да напише той вярно с оригинала и да я занеса  newsm78

# 213
mierin, като си взимаш заповедта носиш копие с Вярно с оригинала. Преди това не е необходимо.

# 214
  • СОФИЯ
Благодаря ти миличка  Hug Hug

# 215
Здравейте,
обадиха ми се от Фонда, аз съм номер 13179, казаха че ми отделят заповедта, защото съм бременна и на по-късен етап може да се преразгледа.
Какво ще рече това? Този късен етап те ли си го определят или когато ти решиш за опит можеш да им кажеш, че вече имаш готовност? Хич не съм наясно  Thinking. И аз съм в твоето положение, номера ми 13712 и предполагам след 3-4 мес ще ми се обадят, ама незнам какво да правя newsm78.

# 216
  • СОФИЯ
Така като няма обаждания и не пишат момичета ми е много някакси гадно  ooooh! ooooh! влизам по 100 пъти на ден в темата  ooooh! ooooh!

Бамбукита ти си един номер след мен  Hug Хайде миличка безпроблемнно до финала   bouquet  bouquet

# 217
от зачатие

SEGA MI SE OBADIHA  13241 ot 25.7.2011  otivam za zapoved na 05.06.2012

# 218
Момичета искам да направя едно предложение, естествено ако сте съгласни. Да направим още една нова тема , която ще върви успоредно с тази. За всички взели заповедта, започнали процедури и накрая най-важното РЕЗУЛТАТА, клиниката  в която са и т.н. Така ще подкрепяме и ще се молим за всички изминали дългия и болезнен път и осъществили дай боже най-съкровенната си мечта.
  Относно номерата  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501да продължават в същия дух  Praynig Praynig Praynig

# 219
djada моето мнение е - щом искаш такава тема - я пусни. Времето и потребителите ще покажат дали им харесва и дали ще се вписват там.

# 220
Пак ли зачекнахме допълнителната тема Laughing

djada, ще ме прощаваш, ама такива теми има вече - започналите процедури пишат в "Клуб на анонимните артохолици" и "Предстои ми ин-витро/ИКСИ". Относно кой в коя клиника е - има си отделни теми за всяка клиника. Резултата (освен в гореизброените теми) момичетата пишат и в "Дългото чакане след трансфер". Rolling Eyes

# 221
 И аз съм в твоето положение, номера ми 13712 и предполагам след 3-4 мес ще ми се обадят, ама незнам какво да правя newsm78.
[/quote]

Така ако вървят номерата,  2 месеца най-много докато ти се обадят Simple Smile

# 222
И аз съм в твоето положение, номера ми 13712 и предполагам след 3-4 мес ще ми се обадят, ама незнам какво да правя newsm78.

Така ако вървят номерата,  2 месеца най-много докато ти се обадят Simple Smile
[/quote]

# 223
  • СОФИЯ
Сънчи права си за всичко което си написала само, че примерно за да разбера Ивка_ком какво се случва с нея трябва да вляза поне в 3 теми ако естественно не сме лични приятелки и не си контактуваме извън форума. По скоро на мен ми се иска да има тема/а то има няколко пуснати такива/ в която всяка една от нас да се запише примерно кога е протекла процедурата, в коя клиника, при кой лекар и накрая резултатът и т.н. Но за съжаление в тези теми не пише никой. Аз преди 3-4 дни дръпнах една от тях на първа страница, но тя пак изпадна.
djada има както разбираш от погоре написаното от мен такива теми, но не се пише в тях

# 224
  • СОФИЯ
Иванова кво правиш бе мила  newsm78

Бамбукитка е един номер след мен, но аз мисля даже още другият месец да ми се обадят .... тя пък 3-4 месеца Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт