ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 251
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Но за съжаление в тези теми не пише никой. Аз преди 3-4 дни дръпнах една от тях на първа страница, но тя пак изпадна.

Именно, че се пише по другите теми. В повечето случаи (може и да греша), момичетата се интересуват какво се случва в техните клиники, защото всяка клиника и лекар си имат подход в процедурите... Не знам, на мен много неща не са ми ясни отколкото самото ин витро, затова като цветарка обикалям всички теми и чета, чета... и събирам инфо кое, как. Забелязала съм, че момичетата в процедура дават "отчет" в темата за съответната клиника, артохолиците, предстои ми инвитро и след това в чакащите след трансфер. Ако трябва да пишат същото и в още една тема... ooooh! Crazy Но това си е мое мнение. Ако си решите, пуснете тема, но както ти сама каза, не я очаква голяма активност.

П.П. Надявам се, че има някакъв помен от мисъл в горното... Мозъка ми дава заето...

# 226
13232 отива за заповед на 05.06.2012 г.

# 227
Ами аз имах наблюдения от миналата година, че е страхотно бавене и лазене по нервите с тая бюрократщина, дано наистина както са се засилили да не се спрат  Praynig Пу-пу....
Миеринче , хайде дано е другия месец позвъняването Wink А мен такива емоции ме тресат, още малко ми остава до заветния финал, дано скоро всички тук ги изпитате, няма по-прекрасни изживявания Praynig
Но аз наистина си мисля от едно известно време какво да правя като дойде моя ред, дали да си взема заповедта (надявам се дотогава да са приели до 1 г да се ползват средствата) или да им кажа към него момент, че съм родила скоро и ще отложа.... Crossing Arms Ето оттам нататък не ми е ясно какво се прави дали пак трябва да пускам документи, изследвания и прочее... newsm78

# 228
Момичета, имам въпрос Blush
Мъж ми ще ходи да взема заповедта. Аз не съм си сменяла личната карта. Трябва или не трябва да му давам копие? Crazy Rolling Eyes

# 229
Момичета, имам въпрос Blush
Мъж ми ще ходи да взема заповедта. Аз не съм си сменяла личната карта. Трябва или не трябва да му давам копие? Crazy Rolling Eyes

След като  не си  я сменяла не се притеснявай не е  нужно  в документите  я има  при подаването

# 230
само ако има промяна на обстоятелства се налага да се носи нещо.
смя на лична карта, или партньор например

# 231
Благодаря Hug
Предположих, че не трябва, ама... шаш майка! Crazy

# 232
Момичета, няма ли раздадени заповеди днес?

# 233
  • СОФИЯ
Ами днес Фонда имат съвет за разглеждане на документи и във вторник много рядко има обаждания, или поне така аз съм забелязала  Hug Утре се надявам да има  Praynig Praynig Praynig

# 234
от Зачатие:

Цитат
Номер 13329 отива за заповед на 05.06.2012г.Стискайте палци!

# 235
Леле около 130 номера до мен  ooooh! ooooh!

# 236
  • Пловдив
Днес подадох документите си,всичко стана за 5 мин.,а двете жени вътре бяха много мили Peace
Успех на всички и от мен!

# 237
Здравейте борбени момичета  Hug,
Запис и от мен.
КЪСМЕТ И УСПЕХ на всички  Praynig Praynig Praynig Дано продължава това темпо на обажданията от ФАР...

# 238
  • Варна
Вече си имам и нов номер - 16333... ooooh!
Не ми се мисли кога ще дойде отново реда ми...

# 239
Цитат
Номер 13329 отива за заповед на 05.06.2012г.Стискайте палци!

Здравейте, току що видях този пост и се чудя дали момичето, на което са се обадили не си е объркало номера от вълнение. Не че имам нещо против, тъй като в този случай до мен ще останат много малко номера. newsm78 Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт