ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 252
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Аз се чудих същото, тъй като аз съм 13306 и все още нямам обаждане и чак се притесних Shocked
Прерових си телефона няколко пъти да не би да съм пропуснала, но не,сега вече взеха да ме гонят паранои дали въобще сме написали в документите телефон за връзка.... Rolling Eyes

# 241
  • СОФИЯ
Румена да не са ти звъняли пък ти да си го пропуснала, провери и намери номер на Фонда и питай

# 242
Mierin, не са ми звънели, вече проверих в телефона си, звънях и във Фонда, но не ми вдигат засега. Ще ми се още някой да се включи с обаждане за заповед и то ще си проличи дали момичето е сбъркало при писането.

# 243
Наистина странно и ние сме сред одобрените от Фонда и с по- малък номер, но разбира се без обаждане до сега.Е, дано стигнат днес до този номер все пак идват празници и почивни дни.

# 244
  • СОФИЯ
Руменка ще ти звъннат ето момиче е писало в Зачатие:

Re: Одобрени от ФАР
« Отговор #649 -: Днес в 10:37:15 » 

--------------------------------------------------------------------------------

И аз се бях притеснила ,че се обаждат на хора по-напред от моя номер ,но сега ми звъннаха 13264 съм и отивам за заповедта на 6 юни .Късмет на всички  !!!

Днес са и се обадили  newsm78 Не знам как така звънят, но явно си имат някаква особенна система newsm78

# 245
Според мен предишното момиче, писало в Зачатие е объркало местата на 2 и 3 Laughing

Нашата заповед е взета #Milti Обаче мъж ми за малко да ми докара инфаркт. Звъни ми и с един сърдит тон "Кой ти каза, че трябва днес да дойда?" Викам, как бе? От фонда ми се обадиха! Той "Е от там излизам! Няма заповед за нас!" Аз вече пред припадък казвам номера е 12908! Няма как да няма заповед! Той "Е няма ти казвам!" Аз вече с последни сили измърморвам, че ще звъня да питам какво става, а то говедото започва да се смее и ми вика "Споко, взел съм я" smile3538 smile3544

# 246
Сънчи - Пънчи  Joy Joy Joy Joy Кефи ме мъжът ти.
Айде да ви е на късмет заповедта и да завърши със същите усмивки Wink

# 247
Явно си имат тяхна си система за третирне на досиетата, не винаги всичко върви по пореден номер. Давам пример с мен. аз съм номер 15444 и съм одобрена вече а последния номер одобрен преди мен е 15280..всички след това са в статус предстоящо разглеждане на обществен съвет. незная защо съм одобрена преди хора които са подали преди мен. сигурно ще ми връчат и заповедта по рано...знае ли човек как се действа там. така че не се очудвайте на нищо

# 248
  • Варна
крики,аз съм няколко крачки зад теб 15771 съм,как разбираш,че си одобрена,предполагам,че изписваш номера си и си виждаш статуса.Аз сега проверих но пише ,че предстои разглеждане на обществен съвет.

# 249
отивам на сайта на ФАР СЛЕДНИЯ 
http://www.far-bg.org/index.php?option=com_sobipro&task=sear … =54&Itemid=22

и там написваш номера си в графата въведете входящ номер. аз въведох моя и видях преди 10 дни, че от статус предстоящо разглеждане на обществен съвет са ми го променили с ОДОБРЕНА

# 250
  • Варна
мдаа,както и предположих,и аз там проверявам,но все още не съм одобрена,ще почакаме:)) има време,успех на теб и всички момичета желая:)

# 251
  • СОФИЯ
Днес пък никоя девойка не се е отчела с обаждане  Mr. Green newsm78 newsm78

# 252
Хората от фонда предпразнично може и да не звънят. Но се надявам в понеделника да продължат с обажданията си Grinning

# 253
  • СОФИЯ
Да те пред празнично, по време на празници и след празниците не звънят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Започнат добре, зарадваме се, че нещата вървят по бързо и наред и спират  Mr. Green

# 254
Здравейте,

13270-отивам за заповед на 6 юни

Общи условия

Активация на акаунт