ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 098
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • СОФИЯ
Ейй браво много хубави новини, Ванеска хайде мила да ти е на късмет тази заповед и успех   bouquet  bouquet  bouquet
Успех и на другите момичета  Hug Hug

# 361
Момичета,изобщо не съм наясно,чета във сайта на ФАР това:
"до 30.юни.2012 г. да очакват повикване одобрените заявители със заявления до
13500 номер включително!"

Но сега сме началото на юни,а се обаждат на номер...13460(желая им успех,както на всички)
Значи ли това че от ФАР изпреварват графика???

# 362
  • СОФИЯ
rosicaal  винаги се получава така аз откакто следя фонда винаги надминават тази цифра .... или поне на мен така ми се струва   newsm78 newsm78

# 363
mierin, правилно ти се струва Wink

# 364
  • СОФИЯ
mierin, правилно ти се струва Wink

Hug Hug Hug

# 365
13499 получи повикване за получаване на заповед на 15.06.2012 г.
Успех на всички   newsm10

# 366
Браво и днес има обаждане,желая ти успех El_Vel,и ревящ финал!

# 367
Браво и днес има обаждане,желая ти успех El_Vel,и ревящ финал!

Благодаря:hug:

# 368
  • СОФИЯ
Айде днес като за края на седмицата да има още някое друго обаждане  Praynig Praynig Praynig
Че наближават до мен и вече нямам търпение  Hug  bouquet  bouquet
Хубав и слънчев ден момичета

# 369
  • СОФИЯ
Сега влязох в Зачатие и като видях един пост на една девойка и ми стана лошо, въпреки, че е малко въпросителен  newsm78 Ето го и него:

Заповед №13455 ще се "събере" със собственика си на 18.06.12г   /първо предложения -14.06./.Маниии,  сега започва.....

п.п. а последно раздават до 19.06.12г ли??после почивка?

# 370
Мериенка  аз доколкото си спомням миналата година  фонда почива 2 седмици на август  ма  чак пък дата  де я е сложила  момичето  странно  newsm78

# 371
Това, че са й предложили дата 18.06, не би трябвало да значи, че ще почиват след 19-ти. Когато на мен ми се обадиха за дата ми предложиха 14-ти или 16-ти май, но аз попитах за по-късна и казаха 21-ви. (но аз бях леко нахална и поисках 23-ти). Идеята ми е, че когато поискаш по-късна дата ти предлагат такава след 2-3-4 дена.

Миерин, вие кой номер сте?

# 372
  • СОФИЯ
Сънчи ние сме 13711 номер мила  Hug Hug и сега като го прочетох това направо ми се развали настроението, ма пък може ли да пишеш нещо без да знаеш  #Cussing out така си правим ние грешни заключения  newsm78

Тоничка дано ако имат почивка да не е повече от 2 седмици  Praynig Вярно и те са хора и на тях им е нужна почивка въпреки, че на нас това не ни харесва

# 373
Миерин, споко, според мен няма да почиват сега, а август. Ще се обадят и на теб доста преди почивката им Hug

# 374
  • София
Фонда миналата година почиваше юли месец около 3 седмици, д-р Лалев го нямаше и не се раздаваха заповеди, по-миналата година почиваха целия август, после се оказа че няма средства и т.н. историята предполагам повечето я знаете. Относно датите по принцип дават дати до когато имат график, на мен 3 пъти са ми звъняли за заповед, за мое нещастие и трите пъти е било в момент когато не мога да започна опит, та съм искала възможно най-далечна дата за да не ми тече срока, та са ми давали всеки път за края на месеца (пример последния път ми се обадиха началото на февруари разбрахме се да отида на 29 февруари, нямаха график за март).

Общи условия

Активация на акаунт