ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 65 814
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета ! Знаете ли как стои въпросът с отлагането или удължаването на Заповедта от Фонда! Предстои ми вземане на такава тези дни, но за тази почти година чакане от подаването на документите отношенията с половинката доста се промениха и в момента наистина не знам дали искам да правя този опит. Не мога да повярвам дори, че аз пиша това предвид всичките години чакане, но животът понякога ни поднася големи изненади  Sad

Здравей kotetopet!
Преди няколко седмици имаше форум на репродуктивното здраве в Бургас с представител на фонда, който ми каза, че заповедта започва да тече от момента в който я вземеш и ако искаш да отложиш във времето, трябва да не я вземаш веднага, но не знам колко дълго може да се изчаква...
Дано това да е решение и междувременно нещата да се наредят.. Peace

Благодаря! Като отида да я взема, ще ги попитам на място дали може да стане това  Hug

# 61
Запис!
Аз съм 15948,бая чакане ме чака  ooooh!

# 62
Стига бе, хора. Темата е за излезнали номера, а не за такива за след година.

# 63
  • София
Стига бе, хора. Темата е за излезнали номера, а не за такива за след година.
къде пише че е за излезнали номера  Thinking
на мен ми изглежда да е като за всичко по фонда.

# 64
Никъде не пише.
Ама теб едва ли те интересува номер 158989, а проявиш интерес към края на 12000, който в момента излиза, за да си направиш сметка до теб колко остава.
Сега разбра ли  newsm78 

# 65
  • София
Ако ще подавам скоро 12000 никак не ме интересува, по-полезно ми е да видя и подалите докъде са го докарали.
Хубаво е да гледаме малко по-далеч от носа си  Confused

# 66
защо да не си направим тема само за излезнали номера? наистина тази е за всички и всичко относно фонда.
хайде, някоя късметлийка с коремче да я пусне, за да ни е на късмет.  Wink

# 67
Какъв е смисъла от втора тема? И тя ще се разводни.

# 68
новата тема няма как де се разводни, тъй като ще е конкретно само за номера получили обаждане за заповед. тази ще си остане за всичко останало - новоподадени, въпроси и т.н.
сънчи, чакаме те днес да се похвалиш с обаждане  Simple Smile

# 69
Щом искате, пускайте нова тема за излезли номера.
Честно казано дори и сега да подавам документи, новите номера хич няма да ме  вълнуват. Като стигне време за тях да, ама в момента ще гледам излезлите.

# 70
hut, повярвай ми, знам на какво са способни потребителите Mr. Green
Мисля, че в предишната тема пак се водеше спор относно това... и се стигна до извода, че няма да се пуска втора тема.

сънчи, чакаме те днес да се похвалиш с обаждане  Simple Smile

Дано е днес, че хич не обичам да чакам Crazy
Току що изтръпнах. Докато пишех ми звънна телефона... ама беше мъж ми Laughing

# 71
Сънчи като видях че си коментирала тук помислех че са ти се обадили вече Hug
Относно нова тема- на мен модераторка ми направи забележка и аз поспорих малко с нея.
Сигма остави хората - нека коментират каквото си поискат. В зачатие направиха три теми за фонда -  но на мен нашата тук по ми харесва
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 72
Явно тия постове ще ги прескачам  Mr. Green

# 73
сънчи, все пак имаме и модератори. тани и wa_wa ще помагат ако започне темата да се спами. на мен ми подскача сърчицето всеки път като видя, че някой е писал в тази тема. и аз като сигма все очаквам да видя обаждане на поредното номерче  Embarassed да ме прощават другите девойки. затова мисля, че една отделна тема ще ни е от полза.

# 74
ами пуснете де - като изпадне на н-та страница тогава вие ще я попълвате  Laughing

аз лично се надявам да не се нареждам никога повече на опашката. Но съм тук при вас. Ако сигма обаче ме изгони - си тръгвам

Общи условия

Активация на акаунт