ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 65 957
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Ааа, Иве, първо на скайп ще ти кажа  Laughing

hut, била съм мод (в Искам бебе). Повярвай ми, хич не е лесно. Да им спестим една тема за наглеждане, а? Wink

# 76
е щом толкова се дърпате, оставаме си само с тази...

# 77
Ивче, вие пък ме изкарахте некъв цербер  hahaha
Темата да не ми е  бащиния, че да гоня някой. Който иска да пише- да заповяда.
Понеже и до мен остана малко и до няколко седмици ще ми се обадят като видя нов пост и стомаха ми се обръща.
Надявам се никога повече да не си записана тук, освен ако разбира се не искаш второ бебенце  Mr. Green Но все пак стой тука, като наблюдател  Naughty  

# 78
Сигме, ти кой номер си?

Аз обещавам следващия ми коментар да е с дата за заповед Mr. Green

# 79
# 80
охооо направо ме разстрой с поста си
първо дано ти се обядят още другата седмица че да си отдъхнеш - и да се махнеш от тук  Party
второ - аз съм си поръчала две от този опит baby_neutral baby_neutral
и третоооо- няма да съм само наблюдател - ще бъда камъчето в обувката ти   bouquet

# 81
А от тук не се махам. Поне не и докато родя  Joy

# 82
  • СОФИЯ
Подкрепям напълно всички постове на Сигма, малко става обърквация с тия номера ..... тя е права виждаш някой писал трепва ти сърцето и оппп девойка с написала своя номер и чакаща обаждане може би догодина  ooooh! ooooh!
Също съм и ЗА нова тема както Хътчето каза .........
Но в крайна сметка както се реши от всички  Hug Hug Hug

Хайде успех на всички, Сигме пиши веднага като ти се обадят ще стискам палци де е до 15 май  Praynig Praynig Praynig

# 83
Миеринче, мерси много.
Обаче не знам дали ще имам честта да се запиша сама в темата. Излизам отпуска две седмици без нет, без проблеми, без номера. Като се върна, ако са ми се обадили ще пиша  Hug

# 84
mierin ами пусни нова тема- аз нямам нищо против. Пусни пък ако не тръгне ще замине на задна страница. Но по добре да пробваме а не всеки път да спорим за това  Hug

# 85
  • СОФИЯ
Миеринче, мерси много.
Обаче не знам дали ще имам честта да се запиша сама в темата. Излизам отпуска две седмици без нет, без проблеми, без номера. Като се върна, ако са ми се обадили ще пиша  Hug

Приятна почивка скъпа, хубаво да се насладиш на почивката да събереш сили, емоции, смелост и кураж защото после трябва с пълен напред да започнеш и завършиш опитът с успех  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Ивка нема да пусна нова тема, просто дадох мнение .......  Hug Hug

# 86
  • София
Какъв е проблема, че някой иска да следи как вървят номерата и е номер 15000. Та всички вие постоянно се включвате и коментирате какви ли не неща много преди да ви дойде реда.

# 87
Никой не е казал такова нещо.
Дразнещи са постове - моят номер е еди кой си и до мен остават още 4000 номера -примерно.

# 88
Много съжалявам ,че съм издразнила някой  smile3525
Нова съм във форума,не съм много наясно с правилата явно,съжарявам.

# 89
ехее Светле няма нищо - пиши си. Тук бушуват хормони и се джафкаме за разнообразие  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт