ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 65 980
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ехее Светле няма нищо - пиши си. Тук бушуват хормони и се джафкаме за разнообразие  Hug Hug Hug Hug Hug
Joy Joy Ивке, марш към спамърската тема Joy Joy

# 91
още малко статистика: към днешна дата са усвоени 3 904 865.33 лв и са финансирани 867процедури т.е. за тази година ще могат да се възползват от средства 86 двойки повече. като се има предвид, че годината започна с № 11051 това означава, че считано към 03.05. може да има пари и за № 14137 евентуално.

# 92
ехее Светле няма нищо - пиши си. Тук бушуват хормони и се джафкаме за разнообразие  Hug Hug Hug Hug Hug
Joy Joy Ивке, марш към спамърската тема Joy Joy

чета ви аз там ама заглавието не ми харесва и няма да се запиша  Crossing Arms

# 93
  • София
Ивке, вярно, че заглавието не е подходящо за тебе, ама имаме и бременни там Алекс например...не сме само отчаяни споко hahaha hahaha

# 94
Ванчеее  Laughing не Щъ да идвам при вас.
Няма да спамя повече тук, че събирам само черни точки, а ми трябват само положителни мисли за опита ми.  Praynig Praynig Praynig

# 95
  • София
Споделям личното си мнение:
1. Предпочитам да видя номер 15000 или 16000 , отколкото краткото и ясно “запис”. Като си напишеш номера, поне има някаква статистика, колко много още ще чакат. А като напишеш “запис” за да следиш  темата, по-добре ли е ?

2. Освен номерата има въпроси, които касят темата за документи, подаване и т.н. и според мен е редно също тук да се задават, а не например в темата “Мъжки фактор....”, защото ако решите да питате за фонда там, все ще се намери някой да каже, че си има тема за фонда  Mr. Green

# 96
прогнозата, която дава hut за средствата които остават до края на годината и евентуално за щастливите номера въобще не е обнадеждаваща т. е. другите ще чакаме по 1,5 год и повече за заповед ли

# 97
Казах, че ще пиша, когато ми се обадят, но явно няма да звъннат днес...
djada, защо да чакате по 1,5 год.? Rolling Eyes Няма и 3100 номера разлика между номера, получил обаждане и последно полученият входящ такъв. Раздават по над 3000 заповеди на година... Та защо година и половина? Rolling Eyes

# 98
djada, не е задължително да чакате година и половина. тази статистика я правя с цел да се отбележи, че повече от 3000 двойки на година могат да се възползват от парите от фонда. стандартно фонда отпуска 15 млн.лв. годишно и по 5000лв на двойка. това прави 3000 бр. годишно. но тъй като всеки опит инвитро е различна сума, има момичета забременнели докато дочакат заповед /дано има повече такива  Praynig/ и т.н. остават пари за повече двойки, подали документи за финансиране от фонда.
за миналата година са финансирани не 3000 процедури, а 3555.
та тази статистика е временна и я правя всеки месец, за да се ориентираме горе-долу как стоят нещата.

успех на всички  Praynig

# 99
  • СОФИЯ
Хътче благодарим ти за инфото миличка  Hug Hug Hug
Май тази седмица ще отмине без обаждания  Mr. Green Mr. Green

# 100
Здарвейте момичета ,моя номер е 13267 и като следя как върят може би наистина ще бъде през юни обаждането към нас.Но може ли някой да сподели сумата , която са отпуснали,предварително благодаря.
Успех на всички

# 101
Сумата която отпускат за един опит е 5000 лева Simple Smile

# 102
  • Между хотелите
Момичета имам спешен въпрос, който съм сигурна, че сте го дискутирали 100 пъти, но не мога да намеря отговор. На кой ден от МЦ трябва да пусна ФСХ (подготвям документи за кандидатстване), че днес ми дойде и да знам дали да отивам.
Силвия не ми вдига телефона, а и не знам лабораторията в Малинов дали работи събота и неделя.
Благодаря ви предварително!

# 103
На втори .

Сънчи, още ли няма обаждане  newsm78

# 104
Няма, Сигма... Не им се работи явно...
Вчера цял ден бях на тръни, ама Ивето каза, че не звънят всеки ден... та днес го карам по-спокойно. Явно другата седмица ще е...

Общи условия

Активация на акаунт