ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 225
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лабораторията на Малинов работи всеки ден, а ФСХ може да си го пуснеш когато си поискаш, дори и на 22 ден, изобщо няма значение, но е коректно да е на 2-5 ден.

# 106
  • Между хотелите
Благодаря момичета за отговорите.
Желая успех на всички!

# 107
  • In a surreal moment!
Привет момичета, моля за помощ.... Забравих кой ми е номера...загубила съм си листчето...и връх на ужаса, мислех , че съм го написала в темата тук или в зачатие , пък май не съъъммм.... А по мои сметки времето за обаждане трябва да дойде вече...
Моля, ако някой от вас е подал документи на 19 юли. 2011г или около този ден да сподели какви бяха номерата... ще се побъркам ... срам ,  срам..

# 108
Иски, моя е 13200 и е подаден на 20 юли. Значи твоя трябва да е най-много 20 номера назад.

# 109
ИКСИ, на 19 юли са приети от 13174 до 13199 Rolling Eyes

# 110
Да, верно че аз бях се наредила първа за 20 юли. Отворих фонда за деня  Joy

# 111
  • In a surreal moment!
охххх...благодаря ви!
нещо с 12 ми се въртеше, ама и 13 не е зле... Peace

пп. проверих ги всичките 25 номера подадени на 19-ти юли....одобрени са  Grinning

много се притеснявах, защото на първия преглед при д-р Стаменов след неуспешното икси той ми каза , че заповед няма да получа....не исках да се заяждам с него и да го питам от къде пък на къде е толкова сигурен... и в какво нарушение съм, че няма да получа..... хъммм, пропуснах забележката покрай ушите си , ама цяла зима ме подпираше под сърцето....

както и да  е....

Успех, момичета Heart Eyes Peace

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 00:46 от ИКСИ

# 112
# 113
Дано  да е така , че  с това пусто  чаканее  нервите  на всички  са   на маххххх

# 114
интересно как ще го намалят този срок  newsm78
като се сетя за интервюто с директора на фонда, който обясняваше как до края на март 2012 щяха да се финансират повечето процедури т.е. как не се случи, не ми се вярва. ама аз съм си "тома неверни"...

# 115
Аз пък се надявам по- скоро срокът да стане 1 година, защото 6 месеца са малко поне за мен. Аз ще взема заповедта си началото на юни, но трябва лятото да работя, ако почна септември и изкочи нещо, трябва да отложа нещата и може да не се вместя в срока. Това ме ядосва, защото дори да искам да почна по- рано процедурата, нали клиниките почиват през август. Като казват удължаване- да го направят, а не само да се говори, че ще го направят- ама кога?
 hut е права, само дискутират наболелите въпроси и нищо насреща.

# 116
Мили момичета, записвам се и тук, защото както казах и в друга тема във форума, готвим документи за мъжки фактор.  Ше кандидатсваме с новото Ин витро отделение в Бургас......просто нямам никакво време да пътувам, където и да било и ще тествам кажи- речи отделението .  Rolling Eyes

Имам само един въппрос, относно документацията, какво ще рече изискването да се приложи

........
2. етапна епикриза, в която задължително се отбелязва и липсата на контраиндикации съгласно Наредба № 28 от 2007 г. за дейности по асистирана репродукция;
 newsm78 newsm78

предстои ми среща с Николов, сега в Сряда, но ми се ще да сме подготвили максимално документите и само да се дооправят разни неща, ако той каже

Иначе сме събрали двете спермограми, попълнили сме анексите и декларациите, сега в Понеделник, на трети ден цикъла ще пускам ФСХ,а мъжа ми ще посети уролог и  май това е, пропускам ли нещо  newsm78 newsm78

Благодаря ви предварително за коментарите и на всички ви желая успех и късмет   bouquet

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 13:11 от Звезден^Прах

# 117
Звезден прах, етапната епикриза се изготвя от клиниката, не от вас. Описва се проблема там т.е. мъжкия фактор във вашия случай. Ако бъркам, някой да ме поправи, защото спомените ми са от преди година.

# 118
Звезден прах, етапната епикриза се изготвя от клиниката, не от вас. Описва се проблема там т.е. мъжкия фактор във вашия случай. Ако бъркам, някой да ме поправи, защото спомените ми са от преди година.
Не си в грешка  точно така  е

# 119
ОТКРИВАМ СЕДМИЦАТА С ОБАЖДАНЕ
Номер 12908 от 27.06.2011 отива за заповед на 23.05 Mr. Green Първоначално ми предложиха 16.05.

Общи условия

Активация на акаунт