Ще имам близнаци! Тема с продължение....24!

• 45 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
demark честито от тук нататък само хубави новини около вас   bouquet Hug  bouquet

# 601
demark, чудесни новини!! Така благородно ти завиждам, че всичко при теб приключи и то по възможно   най-добрия начин, много се радвам за вас  bouquet Между дургото ти къде ражда и доволна ли си?
Като имаш време разкажи как ви минава деня и нощта, спокойни ли са госпожиците, трудно ли ти е, и т.н. та да помечтаем малко......

И двата пъти раждах в окръжна болница при доктор Хаджиева. Просто с нея бих родила навсякъде. Много хора ми се чудеха и с пътвото дете и сега, но за мен тя е лекарят. Имах едно наум, че ако бебките тръгнат преди 34г.с ще ходя в МД, но за щастие всичко се разви в моя полза. Беше ме малко страх в неонатологията дали ще се справят, но когато разбрах, че ако има проблем, с който не могат да се справят, ще ги изпратят в специализирана болница, бях ок.

Иначе  бебките са сравнително спокойни. Вече започнаха сами да се будят на около 2.5 - 3 часа, тъй като са само на кърма. Понякога се налага да ги будя, тъй като са още малки и сънливи. Малко ги понаболват коремчетата, че перистатлтиката им се настройва, но всичко е в рамките на нормалното. Таткото и едната баба са вкъщи и ми помагат.  Изчезвам, че се размрънкаха

# 602
demark, благодаря за отговора  bouquet Гушкай ги и за нас твойте кукли Laughing

# 603
  • Малта
Браво Демарк,
радвайте се но живота и бъдете живи и здрави   bouquet

и да ни покажеш някоя и друга снимчица тези дни  Laughing

# 604
Здравеѝте момичета , благодариа ви за подробната информация по темата „близначета„изчетох всичко с огромен интерес. Аз сьм бременна в 20 седмица с близнаци - мом4е и моми4е Heart Eyes

Имам едно запитване кьм вас, ако е вьзможно разбира се относно едно мое пьтуване което ми предстои в 30 седмица. Вьпросьт ми е вьзмогно ли е да не ме допуснат до самолета изобщо, тьѝ като ми загатнаха нещо подобно.

Благодариа ви предварително и се извинявам ако ви отклонявам от темата Hug

# 605
  • Малта
До колкото знам някои авиокомпании имат ткава политика и не продават билети след 30-та г.с или 37-ма, зависи. Обади се да попиташ ако не си купила още билет  Peace

# 606
Благодаря на всички за хубавите пожелания.

Да се похваля моите момичета започнаха да хапват повече. Това за сега ни е единствената грижа -да ядат и наддават достатъчно. Калина трудно се захрани в болницата и повръщаше, но вече влиза в ритъм и даже преди малко яде повече от сестра си.

Леко бременеене на всички мами, а на тези, вече родили - сладки мигове с бебоците.

# 607
  • София

demark благодаря и за твоите пожелания, дано всички сме като теб без никакви проблеми  Hug
Браво на бебките ти , че почват да влизат в ритъм  Simple Smile Браво и на теб  Hug

# 608
demark, честити госпожици и от мен! Много да се слушате и все така хубаво да напредвате с храненето.   bouquet  bouquet  bouquet

# 609
Честито, много се зареждам като чета такива положителни неща

# 610
Щъркелова вест. Днес малко след 9:00 часа на бял свят се пръкнаха малките разбойници на Екзотична, Ангел и Георги, с мерки 2250гр и 47см и 2800, 49см.  newsm32 newsm32  Мама и бебета са добре, почиват си. Раждането е било секцио със спинална упойка и е минало много леко. Да са им честити на нея и на таткото малките сладури и много да ги слушат.  smile3525 smile3525 smile3525

# 611
Честито на Екзотична да са и живи и здрави и много да я радват  Hug

# 612
  • София
Честито на Екзотична Simple Smile Да са и живи и здрави и много да ги радват и слушат    bouquet   
Дано и при нас чакащите събитието да сме като нея  Simple Smile

# 613
Страхотни новини, браво, да са й живи и здрави и много да я слушкат бебчетата.

# 614
Супер!Да са и живи и здрави малките разбойници на Екзотична и само хубави изживявания да имат от тук нататък!  newsm68 newsm44

val_sm, теб ли ще чакаме вече с хубави вести, кой друг е с наближаващ термин ?

Общи условия

Активация на акаунт