Ето, че ОКТОМВРИйската дружина премина първата третина!

• 39 169
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте мамита, честит празник на всички именници     bouquet 
smiley_girl разкажи повече за училището на 9-ти май, ако не те затруднчвам. Веднага ми привлече вниманието.  Laughing 
А ФМ при доц. Томова някоя мама да си е правила или отзиви за нея да имате ?

# 661
Здравейте мами и честит празник на празнуващите. Гледам че доста се обсъжда темата за количките и да се включа и аз. Ние с мъжа ми сме избрали количка още от преди да направим бебето  Rolling Eyes Rolling Eyes малко странно ама я харесахме и след месец два забременях. Нещо не мога да я публикувам, че ми дава рекламен спам, но както и да е. Ако някой иска да я види ще му я пусна на лс. Казва се babyzen на фирма рекаро. Изглежда доста компактна, лека и удобна и двамата смятаме, че това е нашата количка  Grinning Grinning Чао от мен и хубав ден на всички

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 12:34 от ianaika

# 662
В Русе БХС е 36 лв.и ФМ е 50 лв. с диск. Голяма разлика в цените.....

# 663
Ивалити, радвам се, че всичко е минало добре по време на серклажа. И аз на следващия ден след серклажа трябваше да ходя на рожден ден и не го пропуснах. Док ми каза основно повече лежане една седмица, а после може и разходки и движение. Вече си карам и колата от онзи ден, защото иначе ми е неудобно да чакам милото да ме транспортира насам-натам.

# 664
Честит празник на всички, и именници и само празнуващи!   bouquet

А много странно, моят хемоглобин е 163 (норма 120- 160). Даже вчера на ЖК лекарката направо много се учуди. Честно казано и аз се зачудих като видях резултата. Нямам ни най-малка представа защо е толкова висок, нито ям много месо, нито пия някакви микроелементи или витамини. Но май по-скоро трябва да се радвам, че е висок.

А, mama Smehorana, ти да не си се записала при доцент, затова да е толкова цената за ФМ? Другите май по-ниска цена казваха. Оф, опитвам се да разбера колко трябва да приготвя за прегледа, ама май най-добре е да питам на рецепция точно за моя преглед колко ще е.

Приятен и слънчев ден ви желая днес!

# 665
Здравейте момичета!  bouquet Честит празник на всички празнуваши днес  Hug
Stefitato аз като си запазвах час във Фемина при Славкова, ми казаха че ще ми излезне 70лв. ФМ + 40 лв. диск. Явно наистина при доцентите ФМ е 100лв.  Simple Smile

# 666
Леле момичета, да Ви разказвам в какъв филм се вкарах днес...Разхождаме се с мъжа ми в парка и играхме малко федербал, но по едно време нещо се разтегнах, но веднага след това ми мина...Аз обаче много с притесних и веднага го ударих на най-тъпата възможна реакция - рев и почнах да си мисля, че ме боли...  Мъжа ми горкия се видя в чудо и вика, дай да ходим в Шейново...Та ходих в спешния кабинет, прегледаха ме и всичко с бебетата е наред, явно някой мускул съм поразтегнала повечко и ми казаха да съм по-спокойна, че всичко е ОК, премериха ми и маточната шийка, добре си е и т.н. Чувала съм доста негативни отзиви за Шейново, но лекарите на които попаднах бяха страхотни, много любезни, отнесоха се с нужното внимание, прегледаха ме, мериха бебенцата...Не знам, може би просто на такава смяна съм попаднала, но съм очарована от отношението и вниманието, което ми отделиха  Та веднага като излязохме от Шейново аз с една усмивка до ушите, без болки, без нищо, мъжа ми и той като ме видя се ухили и ходихме да ядем сладолед...  Та така, този Гергьовден големи приключения...
stefitato супер хемоглобин, само можеш да се радваш Peace Аз утре ще разбера като си пусна изследванията Praynig
Blue_swan за училището много не мога да ти кажа...Ето тук се записах :http://www.ma-mabg.com/zapisvane.php ...Знам, че ще го води някаква много опитна акушерка и затова ше ходя... Wink

# 667
smiley_girl - Избягвай федербал и спортове които могат да те разтегнат! Дори само по-резките движения като ставане рязко от легло могат да причинят болки, пък камо ли такива спортове.
Най-благоприятното са разходките и плуването!
Пази се и пази и бебчетата!
Радвам се че нищо ви няма и че всичко е наред! Hug

# 668
Оф да, определено, оставям си плуването като спорт, защото без него наистина не мога Peace Другите спортове по-нататък и вече в състав ще сме 4-ма Peace

# 669
stefitatoLaughing, да, при доц.Димитрова, която коментирахме в предишната тема.  Тя е чешит, но е изключителен специалист. Имам опит от 2 прегледа при нея и затова отново си запазих час. А ти действително можеш да питаш за цената, това направих и аз, за да съм подготвена.
smiley_girl - добре, че всичко се е разминало благополучно  Hug
Ivality - а за коя ФМ пишеш или всичките са на 1 цена. Те общо са 3 - могат да се правят и трите триместъра и до колкото знам са на различна цена.

# 670
И аз днес играх федербал, според мен нищо лошо няма, а пък на плуване не смея да ходя заради инфекциите и хлора. Аз и без да съм бременна съм като някакъв приемник за всякакви гъбични инфекции, пък камо ли сега. Те и миналия път ми бяха казали да избягвам басейните де. Даже ако не се лъжа и за морето пак беше не много удачно, но сега ще питам на 17ти на Феталната морфология.
Лекичко, лекичко като си удряш лежерно, беше много приятно Simple Smile

# 671
Blue_swan аз съм се записала на ФМ при доц. Томова, но още не съм ходила и не мога да дам личните си отзиви. Мога да кажа обаче, че е много добър специалист и чувам прекрасни отзиви отвсякъде! Аз лично се записах при нея не само за ехокардиография, а за пълна фетална морфология.

# 672
Добро утро мамита, лека и успешна седмица!  newsm44

# 673
mama- Smehorana за ФМ във втори триместър съм сигурна че е толкова, но мисля, че и другите са на тази цена.

# 674
  • София
Blue_swan аз съм се записала на ФМ при доц. Томова, но още не съм ходила и не мога да дам личните си отзиви. Мога да кажа обаче, че е много добър специалист и чувам прекрасни отзиви отвсякъде! Аз лично се записах при нея не само за ехокардиография, а за пълна фетална морфология.

Привет Cheryll, моята лекарка също ме насочи към доц. Томова за ФМ. От 3 седмици се опитвам да си запиша час и всеки път ми казват, че графика за юни още не е готов. Днес ще пробвам отново. Дано да успея. И аз четох хубави неща за нея. Гледам, че повечето момичета ходят във Фемина или Марковс, но аз все пак ще послушам лекарката и ще опитам за Томова.

Общи условия

Активация на акаунт