Къде в Бургас (31)

• 91 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, момичета! Извинявам се, че така влизам в темата ви, но ще се радвам, ако някой може да ми помогне: търся квартира в Бургас - ново строителство, 3-стаен, обзаведен, за предпочитане са кварталите Възраждане, Изгрев, Лазур, Славейков, Зорница, Братя Миладинови. Интересува ме дългосрочно наемане, моля, ако някой има някаква информация да ми пише на лични, за да не разводняваме темата. Благодаря ви предварително!

# 256
  • Бургас
Записвам се в темата!

(Ох най-накрая стигнах до последната тема. От 18-та тема ви търся и преследвам)

Забравих даже какво ми трябваше да търся и питам Simple Smile. Ама ще се сетя Simple Smile

# 257
  • Paris
Аз съм ЗА да продължим в тази темата да обсъждаме и новия мол, и кой каквото го интересува свързано с нашия град.

# 258
Ima li kino za deza .iskam da zaveda deteto si koeto 4.5god

Blagodaria vi

# 259
  • Бургас
Ima li kino za deza .iskam da zaveda deteto si koeto 4.5god
Blagodaria vi
Днес в 11.30 има прожекция на "Красавицата и звяра". Аз ще водя моята щерка, и тя е на 4,5г.

# 260
На Варна им отменили синята зона, защото хората били бедни.  newsm78 Ми ние да не сме по-богати в Бургас?

# 261
Явно сме, защото непрекъснато разширяват периметъра на Синята зона

Oт къде мога да купя паста за зъби Chicco?

# 262
Мами, спешно търся китайски магазин в Бургас, където да продават и храни!!! Някой да е чувал да има такъв магазин при нас?
Моля, помогнете...

# 263
  • Бургас
Gianna, паста за зъби Chicco последно купувах от Пикадили. Преди 2 месеца със сигурност имаше и на Бамболино в Зорница.

# 264
LaDiDa благодаря ти  bouquet
Донесоха ми от дрогерията в новия мол /ако и друг го интересува/

# 265
Някой да знае дали някъде продават големи подаръчни торбички - детски. Купили сме подарък за РД, но не мога да намеря голяма торбичка. Размерите са 70/50/50.

Здравейте!Нуждая се от идеи за детски центрове които организират празнуване на детски рожденни дни на открито.
Щуромания, Парти Арти
Аз лично смятам след няколко дена да използвам Щуромания за парти на открито в Морската градина.

# 266
Привет, мацки!
къде са най-евтините щори? Rolling Eyes
за алуминиевите гледам по сайтовете все по 15лв/кв. ... има ли някъде по-евтини?
и се чудя дали да не си вземем роло=щори...  двоумя се... а нямам представа роло щорите кви парички са... newsm78

# 267
Някой да знае дали някъде продават големи подаръчни торбички - детски. Купили сме подарък за РД, но не мога да намеря голяма торбичка. Размерите са 70/50/50.

Здравейте!Нуждая се от идеи за детски центрове които организират празнуване на детски рожденни дни на открито.
Щуромания, Парти Арти
Аз лично смятам след няколко дена да използвам Щуромания за парти на открито в Морската градина.

От Карфур в Плаза и Куфланд съм вземала големи подаръчни торби.

# 268
Привет, мацки!
къде са най-евтините щори? Rolling Eyes
за алуминиевите гледам по сайтовете все по 15лв/кв. ... има ли някъде по-евтини?
и се чудя дали да не си вземем роло=щори...  двоумя се... а нямам представа роло щорите кви парички са... newsm78

Преди време имаше в Практикер много евтини алуминиеви щори. Стига да има твоите размери.

# 269
EliMery, благодаря, наистина имаше там и си купих.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт