Къде в Бургас (31)

• 91 805
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Привет! В търсене съм на хубав сервиз за кафе. В нета попаднах на тази снимка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/267/66542_440.JPG
Някой да го е срещал? Останаха ми очите в него!
За да съм полезна - намерих един магазин за домашни потреби на много изгодни цени. Особено тези квадратните чинии са двойно по-евтини. Който се интересува да ми пише на лични, за да не изглежда като реклама.

# 31
За да съм полезна - намерих един магазин за домашни потреби на много изгодни цени. Особено тези квадратните чинии са двойно по-евтини. Който се интересува да ми пише на лични, за да не изглежда като реклама.

Каква реклама, казвай направо  Simple Smile
И за да е по темата - Къде в Бургас има магазин за домашни потреби, където нещата да са на по-изгодни цени?

# 32
Казвай къде са тези домашни потреби?  Grinning

# 33
Някой има ли идея къде в М.Рудник да търся препарат за премахване на треви( плевели) ?

# 34

Каква реклама, казвай направо  Simple Smile
И за да е по темата - Къде в Бургас има магазин за домашни потреби, където нещата да са на по-изгодни цени?
Казвай къде са тези домашни потреби?  Grinning

Едвам ме навихте! Simple Smile Влиза се в Пиргосплот и се свива в дясно, но не първата пресечка която е до бараката на пазача, а втората. Веднага се вижда една табела (зелена май беше) - ресторантско оборудване. По едни метални стълбички се качва и на площадката има стелаж със порцеланови истории. По това ще се ориентирате. Избираш си нещата и си записваш номера им и после диктуваш там на касиерката. Изваждат ти ги от склада и сравнявате дали всичко е точно. Продават на дребно. Работното време им е до 16ч, а в събота май беше до обяд.
Аз си накупих доста неща и спестих доста пари. Разбира се не са Луминарк, но щом за заведения пазаруват от там, предполагам, че няма да са боклуци. Аз още нямам наблюдения, защото новата кухня още се монтира. Ама пусти мерак, бързам да пазаря Simple Smile

p.s. На работа съм и тайно влизам във форума. От половин час не мога да си публикувам отговора. Все някой ми е на главата Simple Smile

J_M_M , срещу Лидл-а  има агро аптека. Май гумаджия имаше до нея. 

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 12:38 от skica

# 35
  • Бургас
Записче

# 36
  • Бургас
Шампоани и балсами на Loreal къде продават в центъра?

# 37
Шампоани и балсами на Loreal къде продават в центъра?

ул. Всил Левски, магазин на Вела. Това е уличката от страни на паркинга на домна на НХК.  И в Метро, но то не е в центъра Simple Smile

# 38
  • Бургас
EliMery, много благодаря ! Отидох и си купих каквото ми трябваше !   bouquet

# 39
Момичета, къде в Бургас продават от плетените летни ботуши освен магазина до подлеза на операта там нямат номера?

# 40
А случайно да знае някой цена на паркинг в Сл. бряг за летния сезон?

между 2 и 3 лв на час

# 41
Искам да благодаря на EliMery и табаско, че ми отговориха за кошниците. Прегледах сайта на Тонис Декор и се оказа че има доста такива. Много благодаря!   bouquet

Hug

# 42

Посъветвайте ме къде намеря някой да направи качествено и на нормални цени такъв подиум, легла, бюра?

Зад КАТ има дърводелски цех .Ние там по поръчка правихме на малката детската .Стана едно към едно както си беше в каталога.Ако си заинтересована може да се разровя за име и телефони.Работят и на нормални цени.

# 43
Зад КАТ, имаш предвид фирма Макронекс?
Аз бих препоръчала М2М на Сливница и в Славейков срещу новия МОЛ също имат офис/магазин. Ползвала съм и на двете фирми услугите от втората са много по-доволна и като изработка и като отношение и конструктивен диалог и идеи от тяхна страна.

# 44
  • Бургас
Здравейте момичета  къде в Бургас правят  Вега Тест  и изобщо  заслужава ли  си  ?

Peace

Общи условия

Активация на акаунт