Къде в Бургас (31)

• 93 485
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
някъде продават ли стикери за врата? вратата на хола ми е с голямо стъкло и искам да сложа нещо върху него, на цялото стъкло, за да не минава толкова светлината. виждали ли сте нещо подходящо за целта?

и друго да питам - кръгла торта с картинка с маккуин къде могат да ми направят? гледах, но само правоъгълни намерих. единствено в неделята има кръгла, но нещо много постна ми се вижда картинката.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:42 от _az_

# 316
някъде продават ли стикери за врата? вратата на хола ми е с голямо стъкло и искам да сложа нещо върху него, на цялото стъкло, за да не минава толкова светлината. виждали ли сте нещо подходящо за целта?

и друго да питам - кръгла торта с картинка с маккуин къде могат да ми направят? гледах, но само правоъгълни намерих. единствено в неделята има кръгла, но нещо много постна ми се вижда картинката.

Стикери има на Домкото, също така във всяка рекламна агенция могат да ти направят с твоя картинка и твой размер. Например в КомАрт под Новата поща.

Торти в Марси зад църквата Кирил и Методий, в Захаро, в Амадеус. Всички сладкарски цехове правят по поръчка.

# 317
  • Burgas
Торти кръгли със сигурност има в сладкарница Ани в Славейков, но точно с тази картинка нз дали има.

# 318
  • Бургас
Някой може ли да ме ориентира в центъра магазин за цветя /трябват ми стръкове рози/ на по-сносна цена?

# 319
Някой може ли да ме ориентира в центъра магазин за цветя /трябват ми стръкове рози/ на по-сносна цена?

Ако ти трябват повече рязан цвят от роза отиди в склада, който се намира вк-с  Бр. Миладинови зад новия БСУ. Светофарите на Механотехникума и блока, където има един голям детски магазин, магазина за моторчета на Ямаха и т.н. Та от този светофр на дясно и на среща ти е АГ клиниката. На левия ъгъл срещу нея е склада за цветя.

# 320
  • Бургас
Благодаря, Ели!  Peace

# 321

Поръчвала съм кръгла торта с Маккуин в Захаро. Има няколко картинки, ето ги http://zaharo.info/torti/makkuin-2. Поръчвала съм 3139, 3141 и 3144. До определен брой парчета (май 20 бяха) тортата е кръгла, ако ти трябват 30 парчета, тогава я правят правоъгълна.

# 322
  • Burgas
Къде мога да купя кучешко легло- малко за йорки, да е  от плат и не по скъпо от 15-16лв?

# 323
  • Бургас
много благодаря   bouquet в сайта им са обявени само правоъгълни  Simple Smile

# 324
  • Бургас
Търся си сушилня за дрехи втора употреба и ще се радвам да ме насочите към проверен магазин за такива ел.уреди. Бях си харесала в магазина на Оборище, но познати ме разубедиха да купувам каквото и да е от там и сега не знам къде да търся.
И пак да си повторя предишния въпрос, ако някой го е пропуснал. Къде могат да ми ремонтират колелото с родителски контрол?

# 325
Може ли по-подробна информация за лятната програма на новия детски център Патешон в Бургас.Моята щерка е 7 год. и я изписват в края на май от ДГ така че ми е нужна спешна помощ за литните занимания.

# 326
Търся си сушилня за дрехи втора употреба и ще се радвам да ме насочите към проверен магазин за такива ел.уреди. Бях си харесала в магазина на Оборище, но познати ме разубедиха да купувам каквото и да е от там и сега не знам къде да търся.
И пак да си повторя предишния въпрос, ако някой го е пропуснал. Къде могат да ми ремонтират колелото с родителски контрол?

Сушилна търси в продавалника, а какво е развалено на колелото- дистанционното или самото колело- т.е механиката или електрониката е развалена?

# 327
Къде в бургас знаете да се продават кутии за подаръци.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 03:31 от danieldaniel

# 328
  • Бургас
EliMery, благодаря ти за отговора! За продавалника се сетих, но ми се иска да я вземем от магазин. А колелото е от тези, които родителите бутат децата си, няма електроника. Не е счупено, просто за да върви направо трябва кормилото му да е завъртяни надясно. Мъжа ми се мъчи да го поправи, но не става, може би някаква част трябва да се смени.

# 329
  • там край морето...
Къде в бургас знаете да се продават кутии за подаръци.
голям избор видях преди няколко дена в Джъмбо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт