Къде в Бургас (31)

• 93 485
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Къде в бургас знаете да се продават кутии за подаръци.
На Краставицата има магазин, в който има хубави кутии за подаръци, както и в ателиетата, в които опаковат/ сещам се за това до подлеза на Операта/
Има ли сайт, на който да видя всички автобуси Бургас - София?

# 331
# 332
Може ли по-подробна информация за лятната програма на новия детски център Патешон в Бургас.Моята щерка е 7 год. и я изписват в края на май от ДГ така че ми е нужна спешна помощ за литните занимания.
И аз ще се радвам на повече информация за заниманията. Какво се предлага за 4-годишни? И какви са цените?

И един въпрос за 1 Юни. Ще има ли някакви забавления за децата? Съответно къде и от колко часа?

# 333
Може ли по-подробна информация за лятната програма на новия детски център Патешон в Бургас.Моята щерка е 7 год. и я изписват в края на май от ДГ така че ми е нужна спешна помощ за литните занимания.

Това открих http://www.napazar.eu/lqtno-uchilishte-126462.html
http://www.napazar.eu/burgas-lqtna-zanimalnq-233159.html

# 334
  • Бургас
Къде в бургас знаете да се продават кутии за подаръци.
На Краставицата има магазин, в който има хубави кутии за подаръци, както и в ателиетата, в които опаковат/ сещам се за това до подлеза на Операта/

Това са адресите на магазините:
1. Магазин “Лалето”. тел.:056/ 831495. E-Mail: the.tulip@mail.bg. Гр.Бургас. Ж.к.”Лазур”бл.77. /краставицата/. Неделчев-Декор ЕООД.
2. СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ КАДО, адрес: БУРГАС, ул.Климент Охридски 3, тел. (088) 68 41450

# 335
Благодаря много  bouquet За съжаление информацията не е актуална Confused
Има ли автобус, който да пристига в София 04 -04.30ч / така че да се хване самолет в 6ч/?

# 336
EliMery, благодаря ти за отговора! За продавалника се сетих, но ми се иска да я вземем от магазин.

Имаше един магазин за уреди втора употреба в Изгрев.Мисля,че беше до кръстовището,което е точно до Мола,само че малко по-навътре в комплекса(не го обясних много добре ooooh! )

Ако самолетът е в 6,то в 4 трябва да сте на летището,което означава,че автобусът трябва да пристига в Сф поне към 2 и половина-3 часа.Повечето автобуси пристигат на Централна автогара,което означава още поне 1 час за да се придвижите до летището Peace

Редакция:виж тук,това е сайта на ЦАГ- София.Първият прстигащ от Бургас е в 5 и 55.
http://www.centralnaavtogara.bg/index.php?mod=06a943c59f33a34bb5 … f72cd2995&d=c

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 12:05 от rompecabezas

# 337
  • Бургас
EliMery, благодаря ти за отговора! За продавалника се сетих, но ми се иска да я вземем от магазин.

Имаше един магазин за уреди втора употреба в Изгрев.Мисля,че беше до кръстовището,което е точно до Мола,само че малко по-навътре в комплекса(не го обясних много добре ooooh! )

Малък магазин за техника, втора употреба има на пресечката на ул.Калоян и ул.Раковски (ако не я бъркам пресечката), близо до Борисовата градинка. Дават и гаранция на техниките, които продават. Наблизо има и друг: Продължавате в посока към пазара по ул.Калоян и на пресечката на ул.Сливница, завивате на ляво. Преди да стигнете до светофарите на ул.Гладстоун, от дясната страна има магазинче. Не съм сигурна, но мисля, че се намира на пресечката с ул.Ивайло. Наблизо имаше още няколко, но ги закриха, а тези скоро видях, че все още са си отворени.

# 338
EliMery, благодаря ти за отговора! За продавалника се сетих, но ми се иска да я вземем от магазин. А колелото е от тези, които родителите бутат децата си, няма електроника. Не е счупено, просто за да върви направо трябва кормилото му да е завъртяни надясно. Мъжа ми се мъчи да го поправи, но не става, може би някаква част трябва да се смени.

Потърси сервиз на колела. Сещам се за Тобото под Краснодар.

# 339
И един въпрос за 1 Юни. Ще има ли някакви забавления за децата? Съответно къде и от колко часа?

Празничен концерт посветен на първи юни ден на детето
организиран от БЧК
открита сцена "Охлюва", от 10.30 ч до 12:30 ч

Мисля, че от 15ч. на стената на приказките ще има някакъв конкурс за рисунка с игри и забавления.

Концерт и фотографска изложба
"Слънцата на Бургас"
открита сцена "Охлюва", от 17.00 ч до 18:30 ч.

Предполагам, че и другаде ще има разни мероприятия и забавления за децата.

# 340
Момичета мъжа ми иска да си извади билет за риболов .Казали му някъде зад краставицата , някой може ли да ми обясни по точно къде ?

# 341
Ако самолетът е в 6,то в 4 трябва да сте на летището,което означава,че автобусът трябва да пристига в Сф поне към 2 и половина-3 часа.Повечето автобуси пристигат на Централна автогара,което означава още поне 1 час за да се придвижите до летището Peace

Редакция:виж тук,това е сайта на ЦАГ- София.Първият прстигащ от Бургас е в 5 и 55.
http://www.centralnaavtogara.bg/index.php?mod=06a943c59f33a34bb5 … f72cd2995&d=c
Това не ми върши работа, гледах го. Казаха ми, че може и в 5ч да сме на летището...А от автогарата до летището не е 1ч, освен в час пик. Както и да е!

# 342
Аз намерих две места днес и на двете места има много красиви ръчно изработени кутии и това, където беше изхода на кино Септември  ул. Тутракан  и другия магазин е Канела и Дантела ул. Възраждане 26 б

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 17:23 от danieldaniel

# 343
  • Най-зеленият остров
Момичета, трябва ми заведение/ресторант с детски център. Моля, ако някой се сеща да пише.

# 344
  • там край морето...
Момичета, трябва ми заведение/ресторант с детски център. Моля, ако някой се сеща да пише.
В к-с Изгрев - в парка сръбската скара (бившето Домино) - отделиха едната зала и е детски центар, незнам дали ще ти свърши работа. 1swing 1swing има люлки отвън, ние сме празнували там рожден ден и много добре е минавало, но децата ни бяха по-големи 8-9 годишни.

Общи условия

Активация на акаунт