Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 84

• 43 354
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=320616

# 691
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Честит празник на всички Simple Smile Които се чувства още дете да празнува Simple Smile

Нещо лично  Blush

Скрит текст:
В твоя плен колко дълго съм била.
В тяоите ръце колко пъти съм заспивала!
В твоя дом вратата съм отваряла!
Чаках те на всеки ъгъл в сенките ,
от сенките прегръщаше ме ,
Изгарях в ръцете ти, с тези ръце
правеше ме щастлива с тях сега изпращаш ме!
Скитник цял живот ще си ,
Ухаеш на любов, но заблуда е това!
Сякаш с двама мъже съм била,
А беше само ти товето лице будеше ме,
отваряше вратата и това лице забравяше ,
коя съм, и как ухая, и как докосвам.
Думите ти как да забравя,
устните си как да изтрия,
аромата ти как да забравя!
Устните ми търсиш в мрака
Проклинам те нека така никоя да не те целува.

Безумнзлудост

# 692
Мамо нали?Мамо защо?
Скрит текст:
-Kъде е дъгата?-попитах детето.
-Там е където е най-тъмно небето.И мамо ти казваш,че е толкова цветна,защото там е сбрана на любовта красотата,на Слънцето усмивката,на небето чистота,на децата щастието и обичта , прелестта на цялааата планета.Мамо,света толкова ли е шарен и красив и щастлив и?!....Но мамо,щом  всичко е толкова прекрасно,защо децата плачат,защо понякога хората са лоши,защо мамо, има  ангели на небето,мамо защо?....Аз мамо ,ще взема ей онази дъга....а те станали две?Значи тя не обича да е сама и си има сестричка...Мамо, едната дъга ще дам на всички деца,за да са усмихнати като нея и всичкоооооооо около тях да е цветно....Нали мамо,когато рисунката е шарена е по-усмихната?Мамо,а другата дъга ще я дам на онзи намръщен дядо,и на онази баба дето се кара на детето,и на уморената мама до нея ,а може ли на онзи сърдит чичко....и ще видиш как всички ще се усмихнат и улицата ще стане цветна като дъгата,и ще е весело ....Мамо,а как ухае дъгата?На рози?Уф,но те имат бодли?А дали не ухае на бонбони и шоколад?Мамо,искам да я помириша,но чак като стана голям....

автор Slawena

Това подарих на детето си днес,дано ви хареса и на вас

# 693
# 694
Мамо нали?Мамо защо?
Скрит текст:
-Там е където е най-тъмно небето.И мамо ти казваш,че е толкова цветна,защото там е сбрана на любовта красотата,на Слънцето усмивката,на небето чистота,на децата щастието и обичта , прелестта на цялааата планета.Мамо,света толкова ли е шарен и красив и щастлив и?!....Но мамо,щом  всичко е толкова прекрасно,защо децата плачат,защо понякога хората са лоши,защо мамо, има  ангели на небето,мамо защо?....Аз мамо ,ще взема ей онази дъга....а те станали две?Значи тя не обича да е сама и си има сестричка...Мамо, едната дъга ще дам на всички деца,за да са усмихнати като нея и всичкоооооооо около тях да е цветно....Нали мамо,когато рисунката е шарена е по-усмихната?Мамо,а другата дъга ще я дам на онзи намръщен дядо,и на онази баба дето се кара на детето,и на уморената мама до нея ,а може ли на онзи сърдит чичко....и ще видиш как всички ще се усмихнат и улицата ще стане цветна като дъгата,и ще е весело ....Мамо,а как ухае дъгата?На рози?Уф,но те имат бодли?А дали не ухае на бонбони и шоколад?Мамо,искам да я помириша,но чак като стана голям....

автор Slawena

Ей, как ме разрева, значи ! Прекрасно е ! Heart Eyes Децата ти са големи късметлии с мама като теб !   bouquet

# 695
Мамо нали?Мамо защо?
Скрит текст:

автор Slawena

Прекрасно е  Heart Eyes

# 696
Мамо нали?Мамо защо?
Скрит текст:
-Там е където е най-тъмно небето.И мамо ти казваш,че е толкова цветна,защото там е сбрана на любовта красотата,на Слънцето усмивката,на небето чистота,на децата щастието и обичта , прелестта на цялааата планета.Мамо,света толкова ли е шарен и красив и щастлив и?!....Но мамо,щом  всичко е толкова прекрасно,защо децата плачат,защо понякога хората са лоши,защо мамо, има  ангели на небето,мамо защо?....Аз мамо ,ще взема ей онази дъга....а те станали две?Значи тя не обича да е сама и си има сестричка...Мамо, едната дъга ще дам на всички деца,за да са усмихнати като нея и всичкоооооооо около тях да е цветно....Нали мамо,когато рисунката е шарена е по-усмихната?Мамо,а другата дъга ще я дам на онзи намръщен дядо,и на онази баба дето се кара на детето,и на уморената мама до нея ,а може ли на онзи сърдит чичко....и ще видиш как всички ще се усмихнат и улицата ще стане цветна като дъгата,и ще е весело ....Мамо,а как ухае дъгата?На рози?Уф,но те имат бодли?А дали не ухае на бонбони и шоколад?Мамо,искам да я помириша,но чак като стана голям....

автор Slawena

Славена, толкова е красиво и емоционално!Остави ме с буца в гърлото.Много благодаря, че го сподели с нас! newsm51

# 697
Здравейте, момичета! Изглежда, севгилито на Берен снощи е имал парти, станал на 38. Солиден мъж взема Берен  Rolling Eyes
Цитат
Kenan Doğulu dün gece evinin bahçesinde sürpriz bir doğum günü partisi yaptı.Evinin bahçesinde 38. yaşını kutlayan Kenan Doğlu'ya sevgilisi Beren Saat eşlik etti.

# 698
Добър ден ! Нека е спокоен и слънчев ! Hug

Случайни спомени от едно бъдеще

Тя вече няма нищо за забравяне.
Не помни обичи, не помни и тъги.
Тя няма денонощия, а само залези.
 И не признава думите. А ги мълчи.
Във гардероба и е пълно с приказки.
Не ги сънува. Просто ги живее.
Светът в очите и полека се разлиства.
Светът от векове е влюбен в нея.

А тя сама пресича звездопадите.
(И мислите ти тайничко пресича.)
Прилича малко на една Шехерезада,
дошла да те научи на обичане;
дошла от древно предсказание,
да сбъдне твоите най-нежни нужди...
И ти заспиваш, стоплен, в скута и,
и ти не искаш никога да се събуждаш...

А после, след безброй безвремия,
навярно ще я помниш. Много тихо.
Като сънуване. Като докосване. Като доверие.
Като усещане, заключено във стихове.

Caribiana

# 699

Hug

Искате ли хубав ден
жълт червен лилав зелен?
Не прилича той на всички-
нарисуван е с боички.
Със палитра във ръка
и със четка-ей така
търся жълт зелен червен
хубав цвят за хубав ден

# 700
Днес е Задушница ! Нека си спомним за любимите ни хора и се помолим за покой на душите им ! Praynig

Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 701
Днес е Задушница ! Нека си спомним за любимите ни хора и се помолим за покой на душите им ! Praynig

Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Дай боже да им се намери... Благодаря ти че ми каза защото тук все забравям кога е а хубаво да се раздаде нещо ...

# 702
Добро утроооо!  Hug

От два дни си правя маратон с Бихтер и Бехлюл и съм се откъснала от социалните мрежи-такаааа си почивам.  Heart Eyes

Лудостче,продължавай в същия дух.Харесва ми начина по който редиш картината на стиховете си.  Hug

Славена,остави ме без дъх.Страхотно е!   bouquet

Госпожата,дано намерят покой всички тези,които аз силно вярвам,че ни чакат в един приказен нов и пъстър свят.  Heart Eyes

# 703

# 704

Общи условия

Активация на акаунт