Очна клиника Айстар в Истанбул

• 2 765
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, моля тези потребители , които са чували или са си правили корекция на зрението в очна болница Айстар в Истанбул да споделят своите наблюдения и мнения. Предстои ми корекция на зрението и обмислям варианта дали това да не се случи именно там. Благодаря ви!

# 1
Здравей! Аз си направих там операция миналата година. Много съм доволна. Бях с висок плюсов диоптър, астигматизъм и нарушения в периферното зрение - общо взето без лещи не виждах нито на близо, нито надалеч. Нямаш представа какво е чувството непосредствено след операцията! Подскачах от радост, че виждам! Това е една от най-добрите ми инвестиции. Не се колебай. За клиниката - много приятна обстановка, страхотни специалисти, много любезен персонал. Има българка, която превежда, ако не знаеш турски, английски или немски. Всичко става много бързо. Първо преди обяд ти правят изследвания, операцията е следобед към 17ч и трае няколко минути. Усещането е странно, не боли, не е страшно. После ти слагат капки, с които 'проглеждаш' за 10-на минути и после следва едно замъгляване и боцкане. Затова се прибираш в хотела и спиш ( ще заспиш веднага, няма страшно). Ииии като се събудиш - ще е най-хубавия миг на света Simple Smile Аз нетърпелива станах още в 4ч сутринта и метнах една компютърна игра хахах Ако имаш въпроси - питай Simple Smile

# 2
Благодаря за отговора, след консултация със специалист реших да отида септември месец, защото ми каза , че не било добре да се прави корекция на зрението, когато е топло. Ще пиша когато отида и всичко приключи ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт