Джансел Елчин и Фахрийе Евджен - "Лъжовна пролет", преди и след *25*

• 52 874
  • 764
  •   1
Отговори
# 150

Hug   Тинче ,  bouquet Честито!
                 Не съм се и съмнявала в успеха ти ,но ни липсваш в темата  на чакащите
                 новите реализации на Фахрие и Джансел-

Добре си ни дошла

# 151
Тинче  Heart Eyes   bouquet,  поздравления, честито!

Точно навреме свършва сесията, когато е много горещо,
 почти парещо с  проекта на Джансел!  Hug

# 152
Тина, честито.   bouquet Добре си ни дошла. Hug Hug Hug

# 153
  • София
Благодаря много и на тричките за милото посрещане! Hug Hug Hug

Я сега да ме въведете - че изобщо не знам къде се намирам. Rolling Eyes Какво се очаква, кога, къде, с кого? hahaha hahaha Hug

# 154
 Hug

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 23:25 от ·٠•Snejka•٠·

# 155
Тинче   Hug Heart Eyes за Джансел  е много топло, почти горещо за новия проект,
но все още не пари.  Hug Joy Joy

Сигурно ще бъде когато прочета в неговия  туитър: Аз подписах, историята ще ви хареса. Обичам ви. Джансел.  Hug Heart Eyes

За Фахрие последно в Сабах излезе отново официалния афиш и информацията която знаем за пемиерата на филма на 16.11.2012   Hug Hug

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2012/05/30/ozcanin-afisi-hazir

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 23:15 от riminiii

# 156
                                   HugДобро утро и приятен ден момичета  Hug

Сега сме с едно повече  Laughing-Тинче - наспали се след тежката сесия  Hug

# 157

И Азиз ще не прави компания на сутрешното кафе Hug

# 158
  • София
Мерси много, Риминка. Hug Flutter
А за Джансел се очаква да е сериал, нали? Rolling Eyes Нещо ми се е догледал турски сериал - позабравих и малкото от езика, което знаех. Embarassed hahaha hahaha hahaha

Себи, нанунквам се още. То 2 седмици не спах като нормален човек - за 2 дни ли ще се наспя? ooooh! Hug Hug Hug

# 159
   Нещо затихнахте  , а тези двамата не могат да се резберат -кой ,  и колко се  обичат ,че и кога? Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 23:11 от sebilMM

# 160
Снеже  Hug, говори се в БГ -мама ,че са спрягали Фахрие за ролятя на Фатмагюл,но понеже още се е снимала в  Листопад са избрали Берен . Чувала ли си такова нещо или са измислици newsm78
 Интересно ми е , защото гледам Фатмагюл  и ми  се иска да си предствя Фахрие в тази роля.

# 161
  • София
Снеже  Hug, говори се в БГ -мама ,че са спрягали Фахрие за ролятя на Фатмагюл,но понеже още се е снимала в  Листопад са избрали Берен . Чувала ли си такова нещо или са измислици newsm78
 Интересно ми е , защото гледам Фатмагюл  и ми  се иска да си предствя Фахрие в тази роля.
Впрочем, и аз съм го чувала това. Rolling Eyes Ама заради изнасилването в началото отказала - както и за сериала с Дениз Чакър. Rolling Eyes

# 162
Добро утро.  Hug Hug Hug Да пием по кафе. Hug

СебиHeart Eyes и аз съм го чувала това, но не знам колко е вярно. Peace

На 4 юни Фахрие имаше рожден ден.  bouquet  bouquet  bouquet Да й е честит на патерица.  newsm51 Здраве, любов и много професионални успехи й желая.  Heart Eyes Силно се надявам скоро да ни зарадва с нов проект.  Praynig

Да се почерпим за нейно здраве. Hug

И малко снимки.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам, дали са нови, но не съм ги виждала досега. Wink

Приятен ден на всички.  bouquet

# 163
Здравейте момичета! Hug Hug

Честит рожден ден на Фахрие   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet, очаквам новите и проекти.
Освен красива талатлива и интелигентна актриса в голямото кино и в дизитата Фахрие е силна личност, не прави компромиси с  прициципите и идеите, няма значение колко атрактивен е проекта. Знае какво иска и умее да го постига.  Hug

Последната снимка е от последното клипче и репортаж по Haberturk преди по малко от месец.

Хубав и спокоен ден.  Hug

# 164

HugДобро утро  Hug

ЧРД на Фахрие и  от мен. Здраве и късмет в живота и професията-

Снеже  Hug благодаря за  силното кафе  тази сутрин  bouquet
Снимките и за мен са нови ,но отнво впечатляващи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние и затова си харесваме Фахрие-принципна и според мен респектираща  в професионален план.
  Чух и нещо друго за  - следва история в Истанбул. Браво на нея.

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 09:49 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт