Неа Врасна - Гърция

• 196 594
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
 Здравейте момичета.
 Мисля да резервирам в "Ефи хаус" в Неа Врасна.Някой дали е бил там и знае нещо повече?
 За първи път ще излизам към Гърция и имам много въпроси,но май трябва да намеря темата за това(ако има такава).

# 286
Трябва ми помощ , вече се обърках от толкова много хотели, препоръчайте ми хотел на първа линия в Неа Врасна и да не много скъп до 25 евро.

# 287
  • Sofia
Здравейте момичета.
 Мисля да резервирам в "Ефи хаус" в Неа Врасна.Някой дали е бил там и знае нещо повече?
 За първи път ще излизам към Гърция и имам много въпроси,но май трябва да намеря темата за това(ако има такава).
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673393.0;topicseen
Това е Гьрция темата но там по скоро обсьждаме Халкидики и островите тук  по може да има вещ като Олд спот

# 288
Мисля, че някой ме беше питал за този хотел ( Ефи Хаус), но не помня кой  newsm78  Blush
На прима виста не мога да кажа нищо за съжаление  Confused
amidala13, тъкмо щях да ти отговарям на личното и видях, че си писала и тук. Де факто вие търсите едноспален апартамент, а не студио. Евентуално, ако си харесаш хотелче, мога да ти дам насоки къде е и дали знам нещо  Peace По времето, по което ще ходите, е спокойно навсякъде, така че не го мисли това. За плажа - ако търсите плитко и по-ситен пясък - в Ставрос или Олимпиада. Супи не съм виждала да предлагат (не казвам, че няма), но честно казано колко му е да забъркате една супа, защо искате да си двате парите точно за супи  newsm78 Детски площадки (без да са нещо невероятно) има на доста места - в Аспровалта - в началото и в края на алеята, на центъра в Н. Врасна, в началото на алеята (откъм Ставрос), по средата на алеята...В Ставрос - на центъра, в Олимпиада - посредата на алеята и в края откъм прстанището..За тези се сещам.
krissia , питането ти е доста общо и не вярвам някой да ти отговори по същество. Кажи поне за колко човека търсите, за да ти кажа дали такава цена е реалистична... Peace

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 09:35 от Old Sport

# 289
За двама с едно дете на годинка и половина.

# 290

Ние сме на същата възраст, направо да организираме на близо, да си играят малките  Mr. Green

# 291

Ние сме на същата възраст, направо да организираме на близо, да си играят малките  Mr. Green
Еми хайде ние може би ще резервираме в Армирики или Ана Мария от 05 септември.В Армирики сме били миналата година и не е лошо има голям двор и стаи на до градината което ще е удобно за хора с деца, а в Ана Мария бяхме преди 2 години и е на първа линия , но няма двор но пък плажа е пред нас.И цените и в двете са доста достъпни.Сега чакам да ми потвърдят и от Ана Мария и ще решим.

# 292
Преди няколко години почти никой не се рекламираше в нета и хората се оплакваха, че няма инфо, сега вече повечето места имат някакви сайтове - и пак хората се оплакват, че трудно избират  Laughing
krissia, при положение, че сти били там на два пъти и имате представа за нещата, не разбрам защо се притеснявате толкова. Пишете, звъните и където ви устройва - там отивате. По това време и на място да отидете, ще си намерите каквото търсите лесно, на желаната цена. Не се безпокойте излишно  Peace

# 293
Old Sport , някакви отзиви за този хотел http://www.booking.com/hotel/gr/big-dino-s-galini.bg.html?aid=33 … fa0c3d50b3;dcid=2  newsm78 Имаме резервация за септемврийските празници.. Виждам,че отзивите са много добри, но все пак друго си е от извора  Hug

# 294
Mimentze, ние резервирахме в Ефихаус от 30 август до 04 септември, на цена от 32 евро за студио и ще сме с баткото на 14 години и малкия на 2. На снимките ни се стори много приятно заради градинката. Имаме и още една резерващия в Афродита, която е на плажа, но няма градинка. Собственикът е много любезен. Разменихме над 15 имейла. а 30 тръгваме и ще избираме на място. За първи път ще почиваме там, имахме си притеснения, но от всичко прочето на тук вече чакам с нетърпение да стегнем багажа и дим да ни няма на Неа Врасна

# 295
адимар, аз бях писала по-напред за Биг Дино каквото знам. Действтелно отзивите са добри, мисля, че ще ви хареса. На добро място е - хем е тихо наоколо, хем алеята е на една крачка; плажът също - хотелчето е на гърба на първа линия, но пред него няма друга сграда, само една ливадка. Стопанката управлява със здрава ръка  Mr. Green А синът и разбива женските сърца из района  Laughing

# 296
  • София
Здравейте момичета!
Току що се завърнахме от Паралия Врасна, което е по-малкото селце до Неа Врасна. Изкарахме си чудесно и родителите ми, които бяха с нас, казаха, че на по-хубаво море не са били. Отседнахме в http://www.hotelodyssea.gr
Хотелът е на прекрасно място, предпоследния на алеята на самия бряг на морето. Стаите и терасите са над самото море и му се радвахме денонощно. Видяхме и делфини, които дойдоха на 10 метра от брега. Ресторантите и магазинчетата започват на 300м от хотела. Не съжаляваме, че нямахме организирана храна, защото не ни се мърдаше от терасата, (морето по залез беше приказно), а приготвянето на вечеря и обяд отнемаха 10 мин. Old spot ако чуеш за някое къщенце да се продава в района, можеш да се обадиш, да станем комшии. Баща ми вече е луд фен на мястото  Laughing и само си мечтаеше за къща.
Плажът: при самото влизане в морето има 1 метър камъчета, но след това е ситен пясък. Не е плитко, но примерно 20 метра на вътре е до гърдите на възрастен.Незаменимо удобство е плажът да е пред хотелът ти. Всеки идва и си отива, когато иска и каквото ти потрябва от стаята е до теб.
Хотелът: Стаите бяха единственото нещо, което не ми хареса. Мърляви са. Когато пуснахме климатика за първи път ни обля страшна смрад. Хладилникът също беше мръсен и миришеше. Предишните наематели бяха оставили неизмити тенджери и когато ги погледнах щях да повърна. Добре, че си носехме наша посуда и не пипахме нищо тяхно. Поставките за сапуни в банята бяха ръждясали. Когато помолих да заредят с тоалетна хартия ми отговориха, че не можело, защото ни се полагала 1 ролка. И като за капак се оказа, че негрите, които разнасят дрънкулки по плажа са настанени на приземния етаж. За да си запазят хотела и клиентите, собствениците трябва да положат доста усилия. В противен случай хотелът  им ще стане пансион за бежанци. Аз в този хотел няма да се върна, но точно до него е хотел Електра, който изглежда доста по-добре, стаите са 2 пъти по-широки с 2 спални и 1 легло и изглеждаха чисти. Терасите също са по-големи. Искам да помоля Old spot или някой друг, който ще ходи на там да вземе тел. на този хотел, защото им загубих визитката. Видяхме и хотел Ел Шоколате, който също изглежда добре.

Толкова от мен.
Приятна почивка на всички.

# 297
криша мисля, че тел е това 23970-65135

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 13:59 от krissia

# 298
Привет момичета,
Интересува ме дали някой е отсядал в Македос - малък семеен хотел на първа линия? През юни имах път към Кавала и се отбих за ден плаж, видях го от вън и много ми хареса, но ме интересува дали отговаря на снимките в сайта и на какво ниво е обслужването? Благодаря предварително!

# 299
Да, отговаря на снимките, за обслужването не мога да кажа. Това е най-скъпият хотел наоколо  Peace

Криша, цените на къщите като цяло не са паднали, но ако се появи нещо изгодно, ще дам знак  Wink

Общи условия

Активация на акаунт