Неа Врасна - Гърция

• 196 708
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Касита, много благодаря за снимките. Нашето семейство за първи път това лято ще сме извън България. Избрахме Ставрос и резервирахме едно хотелче чрез българска ТА. Не е първа линия, на около 100 м от плажа. Много се надявам, че ще ни хареса. Притеснявах се за плажа, но от снимката в Ставрос, която Касита е дала, ми изглежда добре.
Желая хубаво лято на всички!

# 406
Хубаво лято и на вас! Кой е хотелът?

За Врасна- Неа и Бийч, както и за Аспровалта имайте предвид, че дори и да не сте на първа линия, а на пета, да речем, разлика почти няма, защото е равно, а дворовете неособено големи. Ние бяхме на трета линия и стигнахме до плажа за минута и половина.  Simple Smile

А, да, за който му се рискува, а рискът не е голям, между Аспровалта и Кавала има чудесни места за отсядане, които почти ги няма в нета.

# 407
  • Пловдив
Alexander Inn в Ставрос

# 408
И аз направих резервация за там за края на август. Любопитно ми е какви цени дават ТА, защото моята резервация е през букинг-а и за апартамент за 4-ма излиза по около 104 евро на вечер, което ми се видя доста....но основното предимство (за моето семейство с 3 малки непредвидими деца) е възможността за безплатна анулация до седмица преди заминаването и затова предпочетох букинг-а.

# 409
  • Пловдив
Любопитно ми е какви цени дават ТА, защото моята резервация е през букинг-а и за апартамент за 4-ма излиза по около 104 евро на вечер, което ми се видя доста....

Нашият апартамент е за трима възрастни+дете, също към края на август, без изхранване цената за вечер е 126 лв.

# 410
# 411
  • Варна
И аз направих резервация за там за края на август. Любопитно ми е какви цени дават ТА, защото моята резервация е през букинг-а и за апартамент за 4-ма излиза по около 104 евро на вечер, което ми се видя доста....но основното предимство (за моето семейство с 3 малки непредвидими деца) е възможността за безплатна анулация до седмица преди заминаването и затова предпочетох букинг-а.

букинга е много скъпо място за резервация в Гърция.
има десетки гръцки и български саитове и ТА  които предлагат същото качество на значително по ниски цени

# 412
През букинга е безумно скъпо и у нас да се резервира.

viara.an, сложете поне на колко метра от плажа се намира къщата, има ли възможност за допълнително легло, колко кв.м. е една стая....  Peace

# 413
  • София
Здравейте, може ли да ни препоръчате хубави ресторанчета за хранене? Simple Smile

# 414
Ооо, аз също ще съм много благодарна,ако някой даде  препоръки за местенца за хранене !! Hug

# 415
Хапвайте спокойно навсякъде, аз на лош ресторант не попаднах миналата година  Peace

# 416
Здравейте.Ще резервираме място в студия Денис в Ставрос.Има ли някой отзиви за тях.Пише,че са на 150м.от плажа.Това много ли е?

# 417
  • София
Привет,
наближава време за нашето пътуване и аз вече нямам търпение. Знаете ли в района дали има рибен магазин или има ли възможност да си закупим от някъде прясна риба и скариди? Simple Smile

# 418
Прясна риба и скариди могат да се купят от пазара, който се организира всеки понеделник между Аспровалта и Неа Врасна (покрай плажа). Също така и от рибарите в Ставрос на пристанището (но не знам кога точно излизат от морето - може би рано сутрин). Peace

# 419
  • София
Прясна риба и скариди могат да се купят от пазара, който се организира всеки понеделник между Аспровалта и Неа Врасна (покрай плажа). Също така и от рибарите в Ставрос на пристанището (но не знам кога точно излизат от морето - може би рано сутрин). Peace
Охххх, така са ми се дояли скаридки с чесънче и зехтинче   chef  chef  chef

Общи условия

Активация на акаунт