Неа Врасна - Гърция

• 196 737
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Няма ли завърнали се вече от района?

Аз нямам търпение, заминаваме в събота  grinning039

# 496
  • София
Имате ли пресни впечатления от тези стаи http://www.afroditerooms.gr/en_start.html
Потвърдиха ми че имат свободни места за периода който ме интересува и сега се чудя дали да резервирам

# 497
  • my own world....
Как е времето в района, дават го другата седмица да вали. Но и да вали пак е хубаво там Simple Smile
http://www.kairos.gr/en/weather/greece/central-macedonia/thessaloniki/nea-vrasna/

# 498
  • София
Имате ли пресни впечатления от тези стаи http://www.afroditerooms.gr/en_start.html
Потвърдиха ми че имат свободни места за периода който ме интересува и сега се чудя дали да резервирам
Доколкото имам спомен в темата за Гърция се обсъждаше този хотел. Пусни в търсачката на бгмама, трябва да ти излязат коментари.  Simple Smile
Аз съм го виждала само отвън. На самата улица пред плажа е. Познати са почивали там и казват, че не било лошо.

# 499
  • София
Пусках в търсачката , но не ми излиза нищо, само няколко запитвания като моето.
А плажа до хотела хубав ли е? Не съм ходила в този район, изчетох доста , но има много различни мнения, едните че  плажа е пясъчен, други че е каменист, едни че е плитко, други че става рязко дълбоко.

# 500
  • София
Пусках в търсачката , но не ми излиза нищо, само няколко запитвания като моето.
А плажа до хотела хубав ли е? Не съм ходила в този район, изчетох доста , но има много различни мнения, едните че  плажа е пясъчен, други че е каменист, едни че е плитко, други че става рязко дълбоко.
Там където е Афродита е малко по-тесен плажа. Ние бяхме юни месец и имаше камъчета в началото към морето. На мен определено не ми хареса и ние бягахме към Ставрос и Олмпиада. Ето ти две снимки на това, което на мен не ми хареса, но не навсякъде беше така. Тогава нямаше много хора и беше доста пустичко
Скрит текст:

Извинете ме за позиращия модел  Wink

# 501
  • София
Благодаря за инфото, предполагам че и ние като се поразходим ще намерим нормален плаж

# 502
  • my own world....
Ако пред хотела плажът е тесен, наляво и надясно се простира с километри  Grinning
Камъните по плажа пък са въпрос на чуствителност - от цялата компания, с която бяхме само аз ох-ках, останалите си играеха плажен волейбол върху същия плаж... а и има аква обувки; в морето не ти трябват обаче. Липсата на хора е един страхотен плюс по тези плажове - за мен.
А Позиращият модел е страхотеееееен  Grinning

# 503
Milah, модела е сладур голям !!
Ние бяхме малко след вас, по - добре беше плажа, но и ние си купихме аква обувки и нямаше охкане след първия ден.
harma, важно е да си изкарате хубаво, не вярвам едни камъчета по плажа да ви развалят ваканцията ! Има дни, в които морето си ги отнасяше нанякъде камъчетата и плажувахме на пясък !!!

Непременно се разходете и до плажовете в Олимпиада и Ставрос  Grinning

# 504
  • София
Благодаря на всички, резервирах, след една седмица заминавам. И аз мисля че ще си изкараме хубаво  Simple Smile

# 505
  • София
Благодаря на всички, резервирах, след една седмица заминавам. И аз мисля че ще си изкараме хубаво  Simple Smile
Ще чакаме отзиви. и аз го харесах и като цени и като местоположение хотелчето. Да разкажеш после.  Simple Smile

# 506
Повдигам темата с едно питане, изчетох я цялата никъде не видях да се споменават къмпинги в този район. В другата тема прочетох темите за къмпингите и клоня към Арменистис, но разстоянието е значително по- голямо. Моля ако има къмпинги в този район да ме насочите. Предварително благодаря.  bouquet

# 507
Виждам, че темата е замряла, но се надявам някой да ме отрази.
Тази година ще мога да отделя 3 дни /нощувки/ за Гърция за средата на юли-тогава имам време. Огледох се в районите на Неа Ираклица /там нещо местата или свършиха или много вдигнаха цените/ и на Неа Врасна/Ставрос.
Харесала съм си Maria Lux в Ставрос-135 евро тройна стая за този сезон -3 нощувки /не знам добре ли е/.
Та въпроса ми е някой има ли отзиви за този хотел и как е най-близкия плаж, че основното изискване на мъжа ми е да бъдем едва ли не на плажа и да не пипаме колата 3 дни.
Ако някой има предложения-приемам

# 508
  • София
Малко със закъснение, но да си кажа. Ние бяхме по майските празници. Резервирахме в Ел греко. На 1 минута от плажа. Празно, пусто, но ние това търсихме,защото сме с куче. Почти нищо не работеше, но все пак беше в началото на сезона. Хотела - хубав, много чисто, малко малки стаите, оборудван кухненски шкаф, много близо до морето и пускат кучета. Между другото само ние бяхме в хотела. Жената ни даде ключа и не я видяхме 4 дни. То там си е вилна зона.  Има барбекю. Пекохме си рибка и месце. От пристанището в Ставрос си взехме прясна риба директно от лодките - по-вкусна риба не съм яла. Казва се бакалярос.  chef  chef  chef
Видяхме делфини. На 5 метра от нас - явно гонеха пасажите. Няма такава гледка. Половин час се наслаждавахме на подскоците им и игрите им.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 509
Бакалярос продават в големите супермаркети и тук  Peace Ние също я пробвахме и заобичахме  точно във Врасна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт