Неа Врасна - Гърция

• 200 774
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
На плажа обикалят негри и продават разни неща от куфари и чанти до слънчеви очила.

# 646
тия дето продават са други
а тези които видях  в  началото на април са от опасните
вярно някои са с жени и деца  но на гледката не е от най приятните

# 647
тия дето продават са други
а тези които видях  в  началото на април са от опасните
вярно някои са с жени и деца  но на гледката не е от най приятните
Можеш ли да се конкретизираш? Къде ги видя - като туристи или налягали по плажа и поляните с все багажите като по телевизията?

# 648
Упс, изпратих си публикацията по грешка като ЛС, вместо тук (извинявам се!). Та мисълта ми беше, че си бяхме там десетина дни скоро и не сме забелязали никакви бежанци. Интересно ми е къде сте ги видели (защо сте решили, че са опсни няма да питам Simple Smile))...явно сте поредните, вярващи, че бежанец=терорист, но това е друга тема. Останалите африканци и шри ланканци си вървят със стоката си по плажа през сезона и като цяло не досаждат на никой (за разлика от спорадичните бг-ри, които продават парфюми от найлонови торбички).

# 649
  • София
Хубаво ресторантче в Неа Врасна да препоръчате?  Hug

# 650
  • Sofia
Хубаво ресторантче в Неа Врасна да препоръчате?  Hug
Платанаки

# 651
  • my own world....
Таверна Ел Греко

# 652
Здравейте,

някой със скорошни впечатления от Неа Врасна. Оглеждам се за хотели или къщи (2ма души), не държим на лукс, може да е стая с балконче, без/с осигурена храна. Бременна съм в 6-ти месец, ще ми се да е близо до плажа.

Поздрави! Simple Smile)))

# 653
  • Sofia
хотел Парадайс

# 654
# 655
Благодаря за предложенията! Ще ги разгледам  bouquet

# 656
Привет, имаме резервация за Вила Амалтея в Неа Вранса, някой да е ходил там, да има отзиви? Интересува ме дали е удобно за дечица, колко близо е до плажа като време, плажа отпред дали е пясъчен или по - скоро каменист и всякакви други неща, които ви хрумват. Ние сме голяма компания с деца, между 2 и 14 години и разбира се ще искаме да ползваме и барбекюто в двора, и най-близкия плаж, та ... би ми била полезна всякаква информация. Благодаря предварително! Simple Smile

# 657
  • София
Амалтея Маре ли? Ако да, точно на първа линия е. Плажът е с едър пясък.

# 658
Вила Амалтея е новия хотел на собствениците на Амалтея Маре. Отворен е май тази година и не е близо до плажа.

# 659
Amalthea Palace е новият хотел, отвориха го миналата година. Не е далеч от плажа, на две преки е, просто е малко смушен между улиците.

Вила Амалтея е по-нататък, към края на Н.Врасна, откъм Аспровалта. На една пряка е от плажа, т.е. съвсем близо. Плажът е като навсякъде в Н.Врасна - с едър пясък. От улицата се вижда само сградата, предполагам, че дворът е отзад.

Общи условия

Активация на акаунт