Неа Врасна - Гърция

• 196 717
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте,имам въпрос направо към Old sport-някаква идея за подходящо място и плаж с куче или направо да си тропкам към някой къмпинг?

# 391
Пробвай Биг Дино (с търсачката на латиница ще го намериш). Имаха доберман и по принцип са любители на кучета. Когато и ние имахме куче, ни помогнаха да намерим ветеринар, когато ни трябваше. Плажът пред тях е ок да си с куче - не е натоварен  Peace

# 392
  • София
Много благодаря за идеята,май ще е решаваща за избора ми Hug...Радват ме такива хора като теб, Old sport,хубав ден ти желая!

# 393
В петък пътувам за Солун- Ставрос- Аспровалта- Неа Врасна-Неа Ираклица- Кавала-София, който иска нещо да се провери на място да свирка. Аз съм на разузнавателна обиколка, като мисля да се пусна и леко надолу към Олимпиада.

# 394
  • София
Касита и аз ще съм ти благодарна за информация за Олимпиада конкретно. Проблема, който срещнах е, че за това селце има около 4,5 оферти със снимки на предлаганото, всичко останало което се предлага е само с телефони за контакт. Да резервирам нещо само по телефонни обяснения нещо леко притеснително ми се вижда Thinking

# 395
Касита и аз ще чакам инфо за Олимпиада, дано наистина стигнете до там.В нета ми излизат едни стаи за гости и два хотела, а едва ли е само това предлагането.
 Ние сме 2 семейства с деца и търсим обзаведени студия-  две или малка къща или нещо такова,ама ние да си готвим Laughing
 Много ме е яд че миналата година не взехме телефоните на няколко къщички с приятно озеленени дворчета, бяха между Неа Врасна и Ставрос като караш не по главното шосе, а по едно вътрешно успоредно на главното.Страхотни  бяха за семейства. Confused

# 396
  • София
Здравейте,имам въпрос направо към Old sport-някаква идея за подходящо място и плаж с куче или направо да си тропкам към някой къмпинг?
Пробвай Биг Дино (с търсачката на латиница ще го намериш). Имаха доберман и по принцип са любители на кучета. Когато и ние имахме куче, ни помогнаха да намерим ветеринар, когато ни трябваше. Плажът пред тях е ок да си с куче - не е натоварен  Peace
Привет, дано съм в помощ. Никога  не съм ходила там и не познавам района, но ние си направихме резервация и ни приеха юни месец с кучето ето тук. http://www.feelgreece.com/bg/villa-camellia

Ще съм благодарна ако някой даде отзив за това място.

# 397
Само я знам къде е тази вила, нямам впечатления от нея. Намира се точно след канала, разделящ Н. Врасна от Врасна Бийч. Не е на първа лния, но пред нея няма много постройки.   Peace

# 398
да споделя супер прекарването ни през май в Аспровална!Беше страхотно, много спокойно, имаше много малко туристи!Убедих се ,че почивка през май в Гърция е супер-не е толкова топло, изкарахме си страхотно, а децата дори се къпаха в морето!Аз не посмях ,само до коленете!Ще резервираме пак през юли ,когато баткото свърши у-ще ,много сме доволни от къщата, в която отседнахме и миналата година!

# 399

Привет, дано съм в помощ. Никога  не съм ходила там и не познавам района, но ние си направихме резервация и ни приеха юни месец с кучето ето тук. http://www.feelgreece.com/bg/villa-camellia

Ще съм благодарна ако някой даде отзив за това място.
Simple Smile И ние сме там през юни, без куче обаче  Laughing Не сме ходили досега, избрахме го, защото наши приятели ще са в съседната къща. Изглежда ми добре. Знам, че повечето посетители са македонци, както и собствениците.

# 400
Здр-те ,а знаете ли как е плажа пред вила Камелия ,много ли е каменисто и най-вече плитко ли е в началото Simple Smile,че си имаме една жабка Laughing

# 401
  • Варна
Касита и аз ще чакам инфо за Олимпиада, дано наистина стигнете до там.В нета ми излизат едни стаи за гости и два хотела, а едва ли е само това предлагането.
 Ние сме 2 семейства с деца и търсим обзаведени студия-  две или малка къща или нещо такова,ама ние да си готвим Laughing

По миналата събота пътувайки по маршрута на Касита(само че в обратна посока) отделихме час да разгледаме Олимпиада и имам 30-40 снимки от градчето,ако някой иска да прати мейл и ще ги получи.
във всяко подобно градче местата за отсядане са десетки
в Полихроно например само хотелите и хотелченцата са 75 , а в Ханиоти около 180 ,отделно се дават апартаменти
повечето ги няма в нета , само с телефони са
ние или ходим с ваучери или ходим на място от място на място и си избираме
много ме е страх да препоръчвам каквото и да е , защото вкусовете на хората за каквото и да е са твърде различни
това което ми харесва , не се харесва на дъщерите ми , да не говорим за внуците пък камо ли на странични хора Simple Smile
тук във форума пише ''елфи'' :
 ''аз съм точно брокер по недвижими имоти.Омъжена съм в Гърция и имам агенция за недвижими имоти в Неа Плагия,Халкидики.Продавам имоти на първият и вторият ръкав на Халкидики.С удоволствие ще отговоря на въпросите Ви.
Веселина Миту
0030 69 89 56 48 65
www.imoti-halkidiki.com''
Питайте и нея може да помогне

# 402
  • София
Аз да ти поблагодаря и тук за изпратените снимки  bouquet
Ясно е, че местата са много, но ми е малко рисковано да чукаме от врата на врата /с малко дете при това/ в търсене на нещо дето да ми хареса.
Иначе преди няколко години точно в Неа Врасна искахме да отидем за един уикенд баш в разгара на сезона - и като почнах едно търсене, едно звънене - никъде нямаше места. Зорлем намерихме един хотел /и то през един гръцки сайт/ и аз реших, че сме уцелили бингото. Отиваме на място, табелки за свободни места на всеки метър Shocked
Та може би и малко риск трябва да се поеме в цялата работа Peace

# 403
  • Варна
Аз да ти поблагодаря и тук за изпратените снимки  bouquet
Ясно е, че местата са много, но ми е малко рисковано да чукаме от врата на врата /с малко дете при това/ в търсене на нещо дето да ми хареса.
Иначе преди няколко години точно в Неа Врасна искахме да отидем за един уикенд баш в разгара на сезона - и като почнах едно търсене, едно звънене - никъде нямаше места. Зорлем намерихме един хотел /и то през един гръцки сайт/ и аз реших, че сме уцелили бингото. Отиваме на място, табелки за свободни места на всеки метър Shocked
Та може би и малко риск трябва да се поеме в цялата работа Peace

Ами да , така е , малко страшничко е в топлика да се луташ и търсиш място.Нали и затова пишем тук като намерим нещо наистина хубаво.
Разликата м-у нас , Гърция и Турция е огромна ,ние имаме 200-300 км. крайбрежие с десетина курорта.Те имат десетки хиляди километри,хиляди острови и курорти и сигурно стотици хиляди и милиони къщи за гости,хотелчета,бунгала,къмпинги...................Всичко това е пръснато по стотици сайтове и ТА.Тъй че попадането на точното място в точното време и за точната цена иска много ровене.Всички във форума грешат като са запленени от ИНТЕРНЕТ,и сякаш пъпа им хвърлен там и ако нещо го няма в нета,то не съществува ПЪЛЕН АБСУРД.Абсолютно съм сигурен ,че ако в нета намериш 10 места за спане в което и да е градче-в телефонния указател ще намериш поне 100, че и твърде вероятно 200.Огромна част от хубави и на сгода местенца са полулегални,крият данъци и вземат на джоб.Да не говорим за гръцките лели собственички , които говорят само гръцки и нямат нет.Ако имате приятели гърци помолете ги да ви помогнат.В техните  огромни жълти страници ще ви намерят десетки места. Другия вариант е да ползвате гръцка турагенция или българи работещи и/или живеещи там.
Ето ви още една агенция www.remax-choice.gr - kostadina  dimitrova

# 404
Я, да повдигна темата за района на Врасна и Аспровалта.  Simple Smile
Отседнахме в пансион Александра. Не беше лошо, но като за предсезон, когато няма никой почти и за хора без деца. В активен сезон предполагам, че е лудница невероятна. Баните са с големината на химически тоалетни. Иначе стаите има котлони, мивка, големи хладилници....

Влизах във вила Камелия- чудесна е! Чиста, красива, сравнително просторни апартаменти на добри цени. За четирима искат 50 Е в активен сезон.
Вили Меандрос са още по-добри, защото са така обособени, че обитателите не си пречат едни други. Цените са също символични- 48 и 55 Е в зависимост от големината на апартамента.
Афродита на първа линия, мисля, всеки бил във Врасна я знае. Достойнствата й също. Simple Smile
Харесаха ми много и пансион Електра и съседния Дионис, защото малко след тях плажът се разширява в един царевичак  Mr. Green и трябва да се изсипе половин София и една трета от Пловдив, за да го запълнят.
Сегааа, плажът... мииии ето го  Confused Харесва ли ви? На мен не особено. На места е по-добър, и пак. Но този в Ставрос печели-чист пясък!

Реално погледнато местата около Врасна, Аспровалта и Саврос биват, но от друга страна за същите пари по ръкавите на Халкидики ще усетите много повече истинската Гърция. Гореизброените трайно напомнят на Крайморие.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 12:20 от Касита

Общи условия

Активация на акаунт