Неа Врасна - Гърция

• 200 909
  • 748
  •   2
Отговори
# 690
Водата също не е според очакванията ми, особено в сравнение с Вурвуру отпреди 2 години.
ние преди две години нацелихме такова време там
но мръднахме към иерисос и разликата беше огромна
Ей, много яки места споделихте. Гледам в чичко Гугъл, че изглеждат страхотно. Благодаря!

# 691
Здравейте, пиша от Ставрос, Амолитос хотел.Но не мога да кажа същото за плажа и курорта като цяло. В момента времето не става за плажа, така го дават до края на седмицата, докато сме тук. Плажът не е много чист, а на други места дори е мръсен. Водата също не е според очакванията ми, особено в сравнение с Вурвуру отпреди 2 години. Не знам какво ще правим до неделя, ако прогнозата се окаже вярна.

Лора, намерихте ли хубав плаж? Как е положението там след тези наводнения в района?
Мислите ли, че краят на септември ще става за море?

# 692
Цитат на: Lora30 link=topic=654513.msg33668932#m

[/quote
Лора, намерихте ли хубав плаж? Как е положението там след тези наводнения в района?
Мислите ли, че краят на септември ще става за море?
Здравейте, ето каква е равносметката от почивката на Ставрос: върнахме се снощи и сме много доволни. Намерихме си плаж точно под крепостта на античния Стагира. На Ставрос си остана ветровито и не особено чисто. В района няма поражения от бури и наводнения. Не сме ходили на плаж само два дни. Времето беше хладно но приятно и седяхме на плажа по цял ден без притеснения. Все още става за къпане, а прогнозата за тази седмица е за слънчево време. Но как ще е след една- две седмици, не знам.
София от Амолитос очаква гости за септемврийските празници. Wink

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 15:50 от Lora30

# 693
В района най-хубави са плажовете на Ставрос. А на  Неа Врасна са отврат. Ако сте с деца препоръчвам Ставрос. И то в южната му част ,откъм Олимпиада. . По-хубави са плажовете до устието на Струма до Лимани , ама там няма хотели.

# 694
  • Бургас
В района най-хубави са плажовете на Ставрос. А на  Неа Врасна са отврат. Ако сте с деца препоръчвам Ставрос. И то в южната му част ,откъм Олимпиада. . По-хубави са плажовете до устието на Струма до Лимани , ама там няма хотели.
Това сериозно ли!? Вярно е, че различните хора харесват различни неща, но Ставрос и хубав плаж са несъвместими неща.

# 695
В района най-хубави са плажовете на Ставрос. А на  Неа Врасна са отврат. Ако сте с деца препоръчвам Ставрос. И то в южната му част ,откъм Олимпиада. . По-хубави са плажовете до устието на Струма до Лимани , ама там няма хотели.
И аз мисля като Мити. Просто за района Ставрос е супер. Между другото била съм там два пъти - единият водата беше хубава и чиста, а другият - мътна. Явно си е и до късмет. Но що се отнася до Неа Врасна, там наистина е отврат. Още тогава ме учуди как през месец юли имаше само двама (наистина двама) души на плажа за цял ден. За две крачки става страшно дълбоко, а и има много опасни течения.
А иначе споделям и факта, че тези курорти са даалече, далече от това, което Гърция може да предложи и заради което се стичат дори от Америка. Simple Smile

# 696
В района най-хубави са плажовете на Ставрос. А на  Неа Врасна са отврат. Ако сте с деца препоръчвам Ставрос. И то в южната му част ,откъм Олимпиада. . По-хубави са плажовете до устието на Струма до Лимани , ама там няма хотели.
И аз мисля като Мити. Просто за района Ставрос е супер. Между другото била съм там два пъти - единият водата беше хубава и чиста, а другият - мътна. Явно си е и до късмет. Но що се отнася до Неа Врасна, там наистина е отврат. Още тогава ме учуди как през месец юли имаше само двама (наистина двама) души на плажа за цял ден. За две крачки става страшно дълбоко, а и има много опасни течения.
А иначе споделям и факта, че тези курорти са даалече, далече от това, което Гърция може да предложи и заради което се стичат дори от Америка. Simple Smile

някой знае лик как вървят имотите в района
и колко са данъците

# 697
В Лимани повечето са софиянци. Празни парцели много.Ама май ги няма в предложенията .Трябва да се пита на място,

# 698
  • Sofia
Здравейте, решили сме тази година да посетим Аспровалта. Интересувам се специално за хотел Александа студио в Аспровалта или за  хотел Александър ин в Ставрос. Някой може ли даде отзиви за тях. С малко дете ще сме и не знам къде е по добре. Благодаря предварително.

# 699
Здравейте, решили сме тази година да посетим Аспровалта. Интересувам се специално за хотел Александа студио в Аспровалта или за  хотел Александър ин в Ставрос. Някой може ли даде отзиви за тях. С малко дете ще сме и не знам къде е по добре. Благодаря предварително.

александър ин е малко шумно място
плажа им не е от най хубавите но на ставрос посока олимпиада след пристанището плажа е супер за малки деца

# 700
  • Sofia
Много благодаря за информацията Simple Smile

# 701
Здравейте, идва новият сезон! Някой да не е ходил вече до Гърция? Има ли някакви промени спрямо миналата година?

# 702
Здравейте,
за първи път ще ходим в тази част на Гърция и сме резервирали за месец май в Ставрос в хотел Амолитос. Прочетох доста добри отзиви за хотела, но ме интересува как е плажа непосредствено до хотела? Ще съм благодарен ако споделите впечатления за плажа там, хотела, градчето....и чух за някакъв ресторант на хълма със страхотна гледка но не знам името....заслужава ли си?

# 703
Здравейте, идва новият сезон! Някой да не е ходил вече до Гърция? Има ли някакви промени спрямо миналата година?

струва ми се че стоките по магазините са поскъпнали

# 704
  • София
Запис😘

Общи условия

Активация на акаунт