Неа Врасна - Гърция

• 196 559
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
И на мен много ми се ходи по  по-красиви места в Гърция,но не мога да пътувам повече от 2-3ч.,затова и все сме в този район или около Солун Sad

Това е друго.сори

# 721
Вие сами си казахте 8 години все там.що се сърдите?

не мисля да съм ти казвал каквото и да е на теб лично
и това че съм споменал че там ми харесва не означава че само там ходим
явно сещо по себеси съдите
но винаги има такива разбиращи и натрапващи се

# 722
  • София
Да не говорим за разполагаемите средства. Всеки си знае какво може да отдели за почивка.

# 723
Ние бяхме за уикенда 16-18.06.2017 в Неа Врасна. Камъни има по плажа, но нямам спомен някога да е било по друг начин. Водата за мен беше малко хладна, но пък имаше много къпещи се, включително и малки деца, така че може би съм субективна.

Този път отседнахме в хотел Amalthea Palace и останахме доволни от обслужването и стаите. Още с пристигането ни връчиха бутилка вино, комплимент от хотела, а един мощен грък грабна куфара и ни го занесе до стаята.

За нас Неа Врасна е чудесно място за до 3-4 дни почивка, много е спокойно, има всичко необходимо - от ресторанти до супермаркети и комбинация море с зелените хълмове. За дълга морска ваканция обаче предпочитаме други места.

Здравейте!
Някой посети ли вече Неа Врасна през тази година? Интересува ме има ли камъни по плажа и температурата на водата, моля за информация!
Ако подскажете и някое добро ресторантче в района, ще е страхотно Simple Smile

# 724
супер и ние така 3-4 дена макс

# 725
  • София
Здравейте, утре ще пътуваме за Неа Врасна като ще влезем през Драма, и се интересувам плащат ли се някъде пътни такси или нещо подобно и къде ако има такива?

# 726
  • Sofia
Не се плащат,ако минавате през Илинден

# 727
Здравейте! Моля, кажете как е плажът при Паралия Врасна.

Букнах в този Philoxenia Beach  newsm78  Или в Неа Врасна е по-хубаво  newsm78 Къде плажът е по-добър, къде има повече заведения, магазинчета  newsm78

И нещо не мога да преценя на картата - примерно от Паралия Врасна до Аспровалта пеша близо ли е?

# 728
ЕваНиколова Philoxenia Beach е на крайбрежната алея. Има шезлонги на плажа, както се вижда на снимките. Заведение също има. В съседство има още няколко. Селото има малък център с фонтан, наистина малък. Пекарна с сладкарница, два магазина. До Лидъл се ходи с кола. Всичко останало ви е на 5 мин с кола: Неа врасна, Аспровалта, Ставрос. В тези трите има всичко. Неа Врасна и Аспровалта имат дълга алея с заведения и магазини до плажа. Самият плаж е като в Паралиа Врасна каменист, бързо става дълбоко.
Хубав пясъчен плаж в Ставрос.
"От Паралия Врасна до Аспровалта пеша близо ли е?" - Не

# 729
Здравейте, някой знае ли кога е уличния пазар в Неа Врасна? Благодаря!

# 730
  • София
Понеделник до обяд Blush

# 731

преди две седмици на пазара аспровалта

лимони 2,00евро
праскове 0,50 евро
грозде 2,00 евро
маслини 2,50-7,00 евро
риба сардина 2кг 5 евро
имаше жълта диня която беше интересна
пъпеш 0,60 евро
и други неща купувахме но не им помня цените

# 732
  • Sofia
Цените са като в Бг

# 733

Благодаря!

# 734

преди две седмици на пазара аспровалта

лимони 2,00евро
праскове 0,50 евро
грозде 2,00 евро
маслини 2,50-7,00 евро
риба сардина 2кг 5 евро
имаше жълта диня която беше интересна
пъпеш 0,60 евро
и други неща купувахме но не им помня цените

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт