Отговори
# 600
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ НА МАЛКАТА ИВЕЛИНКА! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРО НА МАРИНКА! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

ЧЕСТИТА НОВА 2013 ГОДИНА! Нека бъде успешна и добра за всички!

Ехааа, Дари, каква хубава новина  preggo ! Желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала! Simple Smile

За училище и аз съм в чуденка, ще го мисля след година-две. Иначе Зарина е I-ва група градина.

За Нова Година бяхме на село при свекър ми (той живее там сам от пролетта и няма намерение да се връща при нас), дойдоха мойте родители и една братовчедка на Георги и си прекарахме много весело. Децата щуряха в тая огромна къща, майка ми ги забавляваше и им се радваше (като ги вижда два пъти годишно е така), а аз си пиех винце на спокойствие. Идилия!  Grinning

# 601
  • София
Хайде да се стегнем и да я изпишем наистина тази тема преди да станат на 4 децата!Обещавам много да пиша  Embarassed

Daya, честито!Лека бременност и хубаво и здраво бебче на термин ти желая:)

Аз малко да се оправдая,понеже аз се похвалих какво учи нашия батко,ама аз не го карам и през ум не ми минава да го насилвам да учи това или онова,на него му е интересно.Числата започна да учи заради часовника и градския трансопрт,все искаше да знае кой номер е този или онзи трамвай,а смятането просто му стана интересно,намери едно сметало и на бъзик първо майка ми му показа как се събира и на него му се стори интересна игра и така ме накара да му взема и си играем с магнитната дъска и сметалото.Факт е,че букви знае само няколко и не го влекат,не го и карам да ги учи,но математиката му е голяма страст.

Иначе,Деси,много си права за четенето.Много е важно да породим у децата любов към книгата.Ние много често купуваме книжки.Ники е фен на Франклин,имаме около 40 вече  #Crazy
Той обича много да разказва и се прави,че чете,много е забавен.
Ходим и в библиотеката,обожава детския отдел и всеки месец си взима книжки от там.Дано и като порасне да има още мераци да  ходим в библиотеки и да чете вече сам:)

# 602
Deya, ами честита ти радостна вест. Пожелавам лека и спокойна бременност, здраво бебче на финал и послушна и всеотдайна кака.  Hug

Момичета, аз съм в чуденка какво да правя с рождения ден на Йоан. Чета от една седмица теми за рождед ден, детски клубове и колкото повече чета и гледам сайтове, толкова повече идеята за детски клуб започва да ми изглежда не толкова привлекателна.
Вкъщи също няма как да ги събера, защото деца + родители -> няма къде да ги настаня.

Най-важното е децата да се забавляват, да играят много и да не са ограничени в 2 часа, в които трябва да хапнат, да духнат свещички и да поиграят.

# 603
  • Пловдив

Най-важното е децата да се забавляват, да играят много и да не са ограничени в 2 часа, в които трябва да хапнат, да духнат свещички и да поиграят.

Щом не искаш клуб или вкъщи може да го направиш в заведение и да наемеш аниматор.Иначе за зимен РД нямаме много възможности.Ние ще сме на клуб като ще уговоря един час повече.Това също ти е вариант.Клубчето е хубаво,защото хоп-троп и чао.А не после да чистим като луди.Другото е,че преди самия РД пак няма тичане,нареждане и накрая нямаме време за нас си.Като е клубче си правя прическата,маникюра,на Таня прическа,обличаме новите дрехи и се явяваме в клубчето.
Правихме един РД вкъщи и си е доста работа.Ще ви пусна снимка как изглежда апартамента след тайфуна от 12 деца.

# 604
Дея,честито и от мен  Hug

# 605
Дея, честита бременност и от мен!

Весе, айде и аз се включвам в изписването на темата. Направо ще ви досади от мен:)

За РД-то ще сме вкъщи - аз и без това всеки ден си чистя като луда, а петък и събота бяхме събрали 4 деца и беше голяма веселба - пък и няма нищо счупено...така че...ще е в нас...Основното, което Рали иска е да им нарисувам лицата (по желание на децата разбира се) и да има торта с Рапунцел...за подаръци не казва нищо.

За изпита - днес се изложих тотално, защото бях от малцината, които не издържаха и ми стана много болно. Една теория, която ме мъчи отдавна се затвърди - затъпяла съм и това си...да не говирим пък колко забравям..незнам на какво се дължи това - винаги и в училище ( не че е било някакво супер елитно) и в университета съм била отличничка, но последните две години се усещам как просто не мога да уча вече, главата ми е пълна и нямам място за никаква допълнителна информация - звучи ужасно, но е така...за чужд език пък да не говорим...не е вярно,че човек може да учи и на дърти години...всичко си е до време...

Силве
, къде се губиш? Драсни два реда, че тема имаме да изписваме тия дни:)

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 14:02 от dorabella

# 606
  • София
Ето ме да помагам за темата
 Mr. Green
На мен рождения ден на детето ми е болна тема.Вече 2 години не успяваме да празнуваме с деца и Ники страда много,тази година отсега ми се е свило сърцето,че ше е съшото.Ние нямаме приятели  с деца,отскоро роди енда приятелка,но бебка и е малка още.Досега сме канили дечица от форума,които Ники познава и роднини и съседчета,но и двата пъти така се случваше,че децата се разболяваха и никой не идваше.Сега предполагам ще е същото и не знам какво ще му обяснявам,иначе си мислим за парти център ама то ако никой не дойде и само си дадем парите  newsm78
с две думи не знам какво да правяи в такива моменти ми става гадно,че Ники няма приятелчета,сега и на градина не иска да ходи и не общува с друг освен с роднини и не знам вече какво да правя Sad

# 607
Веси, не се коси при нас положението е идентично. Много малко от нашите приятели имат деца. Досега не съм си и помисляла за рожден ден с дечица, детски клубчета, защото сме в най-грипния сезон и Йоан винаги покрай или на рождения си ден беше болен последните две години.

Но тази година мисля по-оптимистично и се надявам нещата да бъдат различни- да е здрав, да съберем дечица (не много) и това, което най-искам е да се забавляват и той да остане доволен. Миличкото говори от един месец за този рожден ден без ние да сме подхващали темата - каква да бъде тортата, че иска балони, шапки, свирки. Това е причината да гледам сайтове, да събирам информация и да търся мнения.

Марина, не си затъпяла, а по-скоро се подтискаш сама от ситуацията, в която се намираш. Ти каква работа търсиш? Държиш ли да бъде в държавна институция, та се явяваш на изпити?

Елфи, аз не отхвърлям напълно възможността за детски клуб. Искането ми е да намерим някакво уютно местенце, а повечето клубове изглеждат като места за провеждане на рожден ден на конвейр.

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 15:55 от ^desika^

# 608
  • Пловдив
Десика,РД та са на конвейр,да.Физиономиите на каките и те са до болка отегчени.Много рядко да се срещне някоя сърцата аниматорка.Все си мисля,обаче че децата ни това не могат да го видят.Те са запленени от гостенчетата,играта,балоните,шапките,тортата.Но ние като родители го виждаме

# 609
  • София
Дая, честито!!!!  Hug Много лека бременост и здраво бебе на финала  Praynig

Той обича много да разказва и се прави,че чете,много е забавен.
И Белка така говори на 100 езика Simple Smile Каже нещо неразбираемо и се оказва, че всъщност е на едикакъвси език.. Преди време даже проведохме един урок по френски:
Пружина – пожин
Крава – кравион
Пеперуда – пепеюди
Глас – понфон

Аз, между другото, се сетих какво включване имаше тя преди време - На моя реплика как нещо си било случайно, тя ми отговори "Няма случайни неща"   #Crazy В последствие се оказа, че било от "Кунг-фу панда"  Joy

За рождения ден бях направила такива сметки, планове, цял сценарий бях написала... и не намерих терен...  ooooh! Сега съм харесала едно клубче, което ще бъде около 2 пъти по-скъпо и доста по -тъпо, но туй-то! Сега съм решила да го направя през лятото, даже ако искате да направим един общ 4,5-годишен рожден ден на цялата банда с голяма торта, много игри и много похапване и попийване Simple Smile Ще има и подаръци, даже може да си теглим имената и да си разменяме подаръците...
Иначе ако искате, може да направим и един общ р.д. сега, например през март Simple Smile

Марина, не си затъпяла, само така ти изглежда Simple Smile като си намериш своята работа, ще се оправят нещата  Peace

И в тоя ред на мисли, днес ми беше първият ден на новото място - добре започна, казват че в следващия месед не се очаква да е много натоварено, така че вярвам, че ще имам време да се науча Simple Smile

# 610
Наде, трудно се намира терен, заведенията искат да печелят. Аз попаднах на няколко интерестни предложения, но са за по-големи деца. Така че май ще остана на вариант клуб.

Урокът ви по френски е бил много забавен Simple Smile Ти работата ли смени или това е резултата от повишението? Каквото и да е успех ти желая.

# 611
  • София
Деси, аз търсих по интернет нещо с нормална цена, но големите зали са скъпи (ние ще сме май 9 деца с по 2ма родители). Щях да ходя и из кварталните читалища да проверявам, но покрай празниците не ми остана време, а след нова година ме завъртя въртележката.
А като се замисля, че всичко започна от това да измисля 2-3 игри за домашно рождено парти  Whistling
А за работата - "повишение" е  Outta Joint Ама парите ще са ми доста по-малко, тъй като няма да имам извънреден труд, празничен труд...

Момичета, а исках да ви попитам, имате ли новини от Аз мога повече? Бая време мина, а при мен ни вест, ни кост... Да звъня ли да проверявам или няма смисъл?

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 23:22 от carbo

# 612
За много години, момичета! Само хубави неща да се случват на вас и семействата ви!

Дайте идея как да си оправя разранено зърно,че направо звездички виждам докато я храня от едната гърда.Мажа с лансинох,но не помага,май не я слагам правилно и не захапва добре ,чак четвъртък сме на консултация.
И на сгънките има леко подсечено и вече 3,4 ден не може да се оправи,а мажа обилно след смяна на пампа,мия на чешмата и не минава и не минава  Sad

Раде,
надявам се да си по- добре. И аз с Дивлена имах такъв проблем и само силиконовите зърна  ме спасиха, докато ми заздравеят раничките. Не и давай  да смуче зърното само, а колкото се може и от ареолата като я кърмиш малката  Flutter Ще се научи детето, няма къде да иде Laughing На мен ми се ревеше чак и с помпа като се опитвах да цедя вървеше кръв, ама се оправиха нещата.http://apteka.framar.bg/30061536/%D1%87%D0%B8%D0%BA%D0%BE-%D1%81 … 0-2-%D0%B1%D1%80-

Дари
, честито и от мен! Желая ти лека бременност и сладко, здраво бебе на финала! Астралната ни близначка мн ще помага, ако съдя по Сияна  Laughing

# 613
  • София
Аз пак се включвам хем да допишем хем да ви питам нещо:)
А да и малката пак стана в 5,та се чудя какво да правя и си кукувам с едно кафе на компа  Tired

За клубовете и аз гледах вчера,горе долу ми излиза следното нещо ако съм разбрала правилно,около 100лв. наем за залата с аниматора и украса за 2 часа и от 4,5 до 10 лв. хапване на дете сандвич/пица сок и нещо за хрупане. Това ли са наистина цените?И после с възрастните какво става има барче и се черпите в барчето ли?А тортата само децата ли ядат?ВИе как мислите да процедирате с барчето,ако това е опцията на възрастните,да направите на всеки като кувертче или всеки да си поръчва каквото си иска?Изобщо както казах нямам приятели с деца,изключват вас и никога не съм била на рожден ден в парти клуб и идея си нямам как стоят нещата.

# 614
Благодаря за пожеланията, момичета Hug
Ками, аз съм сигурна, че ще иска да помага бъдещата кака, тя отдавна е заявила, че иска човешко бебе (това от "Книга за джунглата"). Но честно казано мъничко ме е страх от нейната помощ Mr. Green
Наде, честито повишение  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт