Преди близо 6 години започна връзка с едно момче. Имаха много добри отношения. Родиха им се 2 прекрасни деца - момиче и момче. По молба на мъжа и отидоха да живеят при родители те му. Тогава започна ужасът за моята приятелка.... Свекървата не я харесваше и постоянно говореше всякакви лъжи и измислици на мъжа ( ще дам и пример - ако не си кърмела детето точно на 3 часа млякото в гърдата ще прокисне и ще отрови детето
) .... от тези лъжи започнаха и побоите над нея ( от страна на мъжа, даже и от свекървата )....... След 3 години тормоз тя реши да вземе децата и да напусне мъжа си. Нямаше къде да отиде затова предложих да дойде при мен. Беше ми мъчно за нея - тежеше 38кг ..... толкова измъчена... Всичко вървеше много добре, събота и неделя даваше децата на баща им ( без преспиване защото плачеха за нея - момичето беше на 3г. а момчето на 2г.) Всъщност докато живееха заедно приятелката ми спеше с децата в една стая, а мъжа и в другата, понеже децата се будеха през нощта, и той ги биеше за това 4е са го събудили
.... и така до една събота, когато бащата взе децата и ..... повече не ги върна... И двете започнахме да звъним по телефона на мъжа и, ходихме до тях никой не отваря, в полицията ходихме ( те нищо не можели да направят) и така в продължение на 1 седмица, когато разбрахме че е завел иск срещу нея за отнемане на родителските права
..... нали живееха при мен....... Решихме да чакаме делото да оспорваме и т.н. За съжаление при който и адвокат да отидохме само като виждаха коя е адвокатката на мъжа и казваха че има много връзки и нямаме шанс