Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 386
  • 714
  •   1
Отговори
# 405
От утре го почвам, точно това ми трябваше.
Ще споделя отзиви впоследствие, дано стана безвкусна на звяра.
Лени, много благодаря!  bouquet

# 406
  • Universe
Момичета  Hug чета ви отдавна, но рядко пиша . Имам нужда - помагайте. Имам подадени документи за работа, тия дни ще има интервю, има ли ритуал всичко да мине добре и да ме изберат  Simple Smile  Пеликана е на стената  Simple Smile

Скоро писах на една позната за явяване на много труден изпит. Дано нещо от тези неща ти върши работа (тя, разбира се, си взе изпита, в което не се съмнявах -  пожелавам същия успех и на теб Hug)

Цитат
Е, от мен няма да чуеш да не четеш, че съм с няколко образования и то не леки Grinning
И, какво ще стане , ако те скъсат - не е края на света - жива си, имаш високоплатена професия, близките са ти здрави и живи... Я по-ведро - да става каквото ще, но ти си знаеш, че това е просто поредната предизпитна треска :yahoooo

Направи си  сценарий и го чети често.

Денят на изпита. Облечена съм съгласно етикета. Отварям вратата - усмихвам се - погледите са вперени в мен.
Спокойно тегля въпросите - (вътрешна усмивка) - ура!!!!!!!!!!!!! - най-лесните и тези които зная.  :palec: и.т.н.
Отговорите ми идват веднага в мозъка...
Комисията се ръкува с мен!
Успяяяяяяяяяяяях!
Вече съм издържала!

Нещо от сорта.  Grinning

На ръката си напиши Ceeport.

5. Ceeport.Д-р Хю Лин предлага способ за непрекъснато пречистване /собствено изобретение/ - това е буквен символ, чийто образ е получил в резултат на вдъхновение. Ето го:

Той поставил този символ на визитната си картичка, а също така направил стикери и значки с него. Както казва д-р Хю Лин, думата «Ceeport» = «Clean, erase, erase, while returning back to Port»
Убеден съм, че пречистването е единственият начин за постигане на бързи резултати, така че аз нося на дрехите си две значки с този символ. А, също така, залепих стикери с това изображение на всички подходящи вещи, започвайки от автомобила и компютъра, стигайки до бележника, портфейла и тренажорите във фитнес залата. Бих лепнал този символ на челото си, ако не би изглеждало странно за околните. Дори мога да си направя татуировка .

под него - Благославям и хармонизирам

В джоба си постави ДОБРАТА МОЛИТВА - Дадена от Учителя през 1900 година

в обувките - няколко кристала морска сол (отнема отрицателната енергия)

Сложи си бижу(та) от аметист  Ако нямаш - камъче в джоба или в чантата, ако е при теб.

АМЕТИСТ - наричат го камъка на промяната и мъдростта. Символизира просперитет, самочувствие, богатство и изоболие на всички нива. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба.

Половин час преди изпита бях изпратила моето виртуално драконче да прочисти и мислено призовах ангелите да седнат до мен

• Арх. ГАВРАИЛ – ангел - вестител; помага на вс. земни посланици – писатели, учени, журналисти. Призовавайте да Ви помогне да се справите със страховете си и склонността да се помайвате и отлагате; когато Ви предстои ново начинание в областта на комуникациите и при всичко, свързано със зачеване, осиновяване, бременност и ранно детство.
• Арх. ЗАДКИЕЛ – ангел на добрата памети заедно с УРИИЛе прекрасен помощник на учениците и студентите. Призовете го когато Ви трябва да си спомните нещо, включително собствената си Божественост.
• Арх. МИХАИЛ – освобождава от въздействието на страха. Призовете го, ако се чувствате застрашени или се притеснявате за личната си сигурност и Божественото си предназначение, или правите важни промени в живота си. Също така можете да го призовавате да Ви помогне да поправите всякакви механични и електрически уреди. Наред с това може да Ви съдейства да си спомните житейската си мисия и да Ви даде кураж да я следвате.
• Арх. САНДАЛФОН– чрез музика помага на Арх. МИХАИЛза премахване на страха и неговите последици. Пуснете си успокояваща музика и го помолете да Ви помогне при всякакви духовни неясноти.
• Арх. УРИИЛ– призовете го когато попаднете в задънена улица, когато трябва да премислите нещата ясно и да намерите отговорите. Освен това помага на учениците и студентите, както и на всички, които имат нужда от интелектуална помощ.
• Арх. ХАНИЕЛ – призовете го когато искате повече благодат и грациозност в живата си /мир, ведрост, весела компания от приятели, красота хармония/. Можете да поискате помощ преди всяко начинание, в което искате да бъдете въплъщение на изискаността /например при важно представяне, интервю за работа, първа среща/

Поискай енергия в темата в деня на изпита (предния ден)

Сигурна съм, че ще успееш   bouquet

Лени

И едно хомеопатично лекарство - GELSEMINUM SEMPERVIRENS. Започва ме да го приемаме по 5 гран. всяка вечер, една седмица преди събитието. В деня на изпитанието, можем да го приемаме 2-3 пъти.
(Сигурен съм, че почти всеки може да има нужда от него. Той ще бъде от полза, както на студента, който се притеснява от предстоящия изпит, така и на бременната, която я очаква раждане. Всеки в своя живот има изпитания - било по-големи или по-малки. Очакването им поражда силно напрежение, стрес и безпокойство. Тези симптоми могат да приемат особено силен характер – сърцебиене, безсъние, диария и др. Този медикамент е идеален за явлението - сценична треска. Много пъти ме е „измъквал” от стресови ситуации и най –вече от тревожност от предстоящо събитие.)

Прегледай и тези ритуали

На всички ви желая сбъдване на мечтите, а на празнуващите - честито!

Свети равноапостоли Константин и Елена

Константин днес с майка си Елена явяват всечестното дърво,
Кръста, посрамление за всички иудеи
и на противящите се на верните царе оръжие,
и за нас се яви велико знамение, устрашаващо по време на война.

(Кондак, глас 3)

# 407
  • Deutschland
Здравейте, момичета! Написахте ли си желанията? Нали сега е момента или се бъркам?

# 408
Здравейте, момичета! Написахте ли си желанията? Нали сега е момента или се бъркам?
От миналата година не бях го правила. Малко стресиращо ми беше бързото им случване. Да видим сега какво ще стане... Написах ги.  Grinning

# 409
# 410
  • Deutschland
И аз. При мен се случват когато почна с " Искам" и когато ги метна в огъня. Така и направих. Оказа че се новолунието в Близнаци е свързано и с пътуванията, така, че сега беше момента да се отърва от страха от пътуване със самолет. Странно, че когато ги хвърлих в огъня се почувствах спокойна и безгрижна, все едно страховете ми изгоряха заедно с листа хартия.

# 411
  • В Балкана
"Не забравяйте, мили деца, че думите, изречени от сърце с вяра, надежда и Любов, са най-мощната и преобразяваща сила във Вселената!"
из. "Книга на Светлината", Диана Мечкова

И така и с желанията днес, и утре, и всеки ден.

# 412
 Не знаех, че днес е празника на Св. Константин и Елена.Днес минах покрай църквата и изпитах желание да вляза, минавайки през църквата се спрях точно пред тази икона, помолих се и благодарих.Сега чета, че днес е празника, сигурна съм, че няма случайни неща.БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА!  bouquet

# 413
Не съм ви забравила,прочетох книгата ключът и разбрах доста неща.

# 414
  • Sofia
Дълго време си повтарям, че искам да вляза и споделя с вас за моя опит с позитивното мислене. Чета ви редовно, все така се случва, че когато имам нужда от подходящ ритуал го намирам в последните постове от отворената от мен тема.  Hug Благодаря!
Първата ми карта на желанията е от 2005 може би. Направих я в момент, в който сбъдването на каквото и да било от нея изглеждаше, хм... нереалистично. Без да съм чела нещо, без да спазвам някакви "правила" Просто бях чувала от познати в чужбина за това "табло" За месеци започнаха да се случват нещата едно по едно, беше невероятно. Втората направих 2009. Изпълни се на 90%. Днес я преработих, не исках нова. Не се съмнявам, че отново всичко ще се случи по най-добрия за мен начин.

Някакъв съвет, как да побутна една сделка, която предстои да се сключи?

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 01:45 от mds

# 415
Здравейте! Аз ви чета понякога, когато имам свободно време. Искам да ви споделя, че един ден на улицата намерих една торбичка, в която беше книгата "Ключът". Чисто нова, тъкмо някой си я беше купил. Тогава се смеех какво ми е поднесла съдбата, имайки предвид, че на рецензията на книгата отзад пишеше нещо от сорта на: ако имате проблеми в работата, в семейството, ако чувствате, че никой не ви обича и т.н., но сега взех да се замислям дали не трябва да я прочета. Като цяло какво ви е мнението за нея?

# 416
Здравейте на всички във форума,аз съм нова тук и все още не съм написала моите желания,за първи път ще ми е,днес ли трябва да ги напиша и да ги изгоря веднага или след този час 2,48 ,моля помогнете ми

# 417
  • В Балкана
Здравейте на всички във форума,аз съм нова тук и все още не съм написала моите желания,за първи път ще ми е,днес ли трябва да ги напиша и да ги изгоря веднага или след този час 2,48 ,моля помогнете ми
Желанията се пишат след като е започнало Новолуние. То вече започна, в ранните часове днес. До 8 часа след започването е най-мощния период. Но може да пишеш и до 48 часа. (А след време, може да нямаш нужда да се съобразяваш с Луната.)
Гориш или прибираш, или четеш всяка сутрин, или просто забравяш. Както ти дойде от вътре.

# 418
изгорих желанията си,не пламнаха от първият път,знам,че няма да е лесно,но вече направих първата крачка към промяната,започнах да чета от първа страница макар да имам само час два време на ден,но важното е че попаднах на точното място сред вас

# 419
Аз направих моята първа карта на желанията! В къщи имам двама именници и  Св. Константин и Елена ще ми помогнат за сбъдването на всичките ми мечти!

Общи условия

Активация на акаунт