Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 74 540
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
  • DE
Pinkito, да оздравява момиченцето ти! Още днес!

svedd, при мен вали дъжд, да ти върви по вода на теб и да стане както го искаш

Syn, моето желание е да ми се обадят тази седмица за интервю и да го насрочат за време, когато ми е удобно, т.е. края на юни

Благодаря   bouquet

Бъдете благословени и лека седмица! Simple Smile

# 556
 Syn, искам да продам апартамента на Таня Praynig
Желая ти един прекрасен и ползотворен ден, мила smile3525

# 557
Не мога да пропусна това, хайде и аз се нареждам да ми се изпълни едно желание, ми много ми е хубаво, ако е Божието намерение, дано!
Благодаря Syn за чудесната инициатива, нека ни е на късмет! Hug

Прекрасен ден на всички, нека желанията ни станат реалност!  bouquet

# 558
  • Пловдив
Syn, благодаря ти.  bouquet Поздравът  е страхотен!
Имам едно желание дано да се сбъдни, че положението хич не е розово.

# 559
Благодаря ти Syn , че днес ми подсказа с какво да се занимавам - доходно и ми носи удоволствие. Благодаря ти за щастливият ден  !!! newsm51

# 560
  • Варна
Искам да продам къщата на село !

# 561
Сладури. Party Днеска изпълнявам  по едно желание.  Wink Така ,че всеки да си пожелае нещо. Да се усмихне широко и ще се сбъдне.  Peace

Пожелавам си!

# 562
Сладури. Party Днеска изпълнявам  по едно желание.  Wink Така ,че всеки да си пожелае нещо. Да се усмихне широко и ще се сбъдне.  Peace

Пожелавам си!
И аз, и аз!

Благодаря!   bouquet

# 563
  • София
Искам да продам къщата на село !
Искам  да си купя селско дворче с къща    Joy Joy

Това ми е едно от първостепенните желания....искам къща с двор - писах и карта на желанията,  но не мога "да пусна" това желание, защото само за него мисля- как да се сдобием с мечтаното от семейството местенце, как ще ходим да косим тревата, да подрязваме дърветата  и т.н.....  

Вярвам, че в точният момент всичко ще се нареди!!

# 564
  • I want it all and I want it now.
Поздравления. Делфина фон Ю.Страхотна е. Нека да се сложи и на първа страница. Peace
Месец април ,бях много разстроена от едни мой роднини. Разболях се от това . След това ,някой беше пуснал клипче за кармата . Wink Как,трябва да се освободи ме от нея и да приключи ме договора с човека. Първоначално страдах много. След това се ядосах и си излях,целият яд върху тях. Mr. Green  Laughing
Накрая им простих Peace Направих си някакъв ритуал за прекъсване на договора и се освободих. PeaceОздравях. Laughing Обърнах и думите на Джо Витале на :
Аз ,обичам себе си.
Съжалявам
Прощавам си
Благодаря.
Да се похвалите, когато Ви се сбъднат желанията.

# 565
Syn, аз пък те прегръщам!!

# 566
Сладури. Party Днеска изпълнявам  по едно желание.  Wink Така ,че всеки да си пожелае нещо. Да се усмихне широко и ще се сбъдне.  Peace Поздравявам ви с тази песен.http://vbox7.com/play:m4d1c3dd
и аз си пожелах! Laughing

# 567
Пожелавам си ЛЮБОВ. Пожелавам ви ЛЮБОВ. Two Hearts
Syn Hug

# 568
Аз пък си пожелавам здраве! И да ми спре тази болка дето ме мъчи от седмица,без последствия!

Прегръщам всички и ви пожелавам сбъднати желания! Hug

# 569
Аз пък си търся нов дом.

Общи условия

Активация на акаунт