Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 74 546
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Днес е пълнолуние. Пожелавам на всички вас много здраве и сбъдване на всички желания.

# 571
  • Бургас

ИСКАМ ЗДРАВЕ ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ

# 572
  • Бургас
Момичета имам проблем обладана съм от страшна злоба към даден човек нещата излизат извън контрол какво да правя със себе си

Peace

# 573
  • София-в сърцата на моите деца
Нали не е късно и аз да си пожелая нещо хубаво...
НЕКА БЪДЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА МЕНЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
  • Universe
Щастие за всички даром и нека никой не бъде пренебрегнат!

СЧАСТЬЕ ДЛЯ ВСЕХ, ДАРОМ, И ПУСТЬ НИКТО НЕ УЙДЕТ ОБИЖЕННЫЙ!"
(Стругацки, "Пикник на обочине")

# 575
  • Tам през Атлантическия океан
“Пропуснал съм повече от 9 000 изстрела в кариерата си. Загубил съм почти 300 мача. В 26 случая са ми се доверявали да отпрява победния изстрел… и съм пропускал. Провалял съм се отново и отново много пъти в живота си. И точно поради това съм успял.” Майкъл Джордан

Хубава седмица момичета  Wink

# 576
Днес е пълнолуние. Пожелавам на всички вас много здраве и сбъдване на всички желания.
    Тази нощ ли е било пълнолуние,може ли да си пожелая нещо или съм го пропуснала,извинявам се,но нямам много време да влизам във форума,приятен ден на всички

# 577
Можеш да си пожелаваш всичко и по много,24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.И за това не е нужно да имаш време да влизаш във форума smile3503.

# 578
  • Costa Rica
Можеш да си пожелаваш всичко и по много,24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.И за това не е нужно да имаш време да влизаш във форума smile3503.

Не е само това. Ако щеш да пишеш желания 24/7/365, ако не повярваш, че заслужаваш желаното, а само чакаш да ти капне като милостиня, полза няма Naughty

За разлика от Десссс, аз не съм убедена, че човек трябва да си скъса з****ка от бач (или от ритуали), за да получи нещо. Най-хубавите неща в живота ми са идвали даром. Само че първо си скъсах з****ка от упражнения в промяна на мисленето, докато се самоубедя, че съм едно малко съкровище и всичко на тоя свят ми принадлежи по право Whistling

Сега дори не трябва да се обаждам на Вовата - достатъчно е само да си помисля какво ме дразни и то престава. Пък аз се грижа притокът на шоколадови бисквити към В. да не секва Wink

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 11:23 от Делфина фон Ю.

# 579

Не е само това. Ако щеш да пишеш желания 24/7/365, ако не повярваш, че заслужаваш желаното, а само чакаш да ти капне като милостиня, полза няма Naughty
newsm10 smile3521 smile3525

# 580

За разлика от Десссс, аз не съм убедена, че човек трябва да си скъса з****ка от бач (или от ритуали), за да получи нещо. Най-хубавите неща в живота ми са идвали даром. Само че първо си скъсах з****ка от упражнения в промяна на мисленето, докато се самоубедя, че съм едно малко  съкровище и всичко на тоя свят ми принадлежи по право Whistling                      Благодаря за съветите момичета,това ми беше нужно

Сега дори не трябва да се обаждам на Вовата - достатъчно е само да си помисля какво ме дразни и то престава. Пък аз се грижа притокът на шоколадови бисквити към В. да не секва Wink

# 581
И желанията са в нас, и реализацията е пак там. Ако някой е в състояние да спре реализацията, то това сме само ние и никой друг. Мислим си, че желаем нещо. Съкровено, силно, до безкрай. Да, ама не. Обикновено страховете ни, свързани със желанието, са в пъти по-силни. Значи желаем страховете си и нищо по-малко или повече.  Grinning
Мисля точно като Делфина. Всичко, което е ценно в живота ми, е получено абсолютно даром, паднало ми е от небето. Без грам усилия от моя страна. Единственото, което съм направила, за да ги имам тези ценности, е било  не да вярвам, не да искам, не да се съмнявам след първите две, ами да съм абсолютно убедена, че аз съм родена за да ги имам, че ми принадлежат по право. И грам повече не съм се занимавала да ги докопам. Mr. Green
Ето и нещо интересно, което не противоречи с усещането ми за живота и за възможностите наши.  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=ufVjdvRw4LM&feature=related

П.П. Има го и със субтитри. http://vbox7.com/play:62a72f7f

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 14:04 от luna

# 582
А как мога да си променя начина, по който приемам определен човек? Искам да престана да му се дразня, да престана да му обръщам внимание, да престана да изпитвам чувства към него, но някак вътрешно не мога "да го почувствам" и оттам идва задълбаването в отношението ми към него, което ме съсипва.

# 583
  • София
Момичета, има ли шанс, според вас, едно загубено момче да си върне загубения телефон, който получи като подарък само преди броени дни? Има как да се издири, но в районното направо го отрязали, като му казали да не се надява.  Cry

# 584
Принципно телефоните ги намират. Не знам защо така са му казали да не се надява.

Общи условия

Активация на акаунт