Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 385
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • Tам през Атлантическия океан
Изминете ме за тъпия въпрос, но кой е Вованчо Rolling Eyes
Либовника им  Laughing
виж какви работи само правят мацките тук за него  Joy

smile3534

# 76
  • Universe
Изминете ме за тъпия въпрос, но кой е Вованчо Rolling Eyes

Вован: много популярен момък в руските форуми, където аз вирея доста от времето. Вован е "спешна помощ", така да се каже. Той е от типа бабаит, представйте си го малко ала мутренски, но е сладур. Можете да му звъните по всякакви устройства, които ви се виждат подходящи или са под ръка, даже химикалка. Говори малко на диалект и с него трябва да се общува "право куме в очи". Няма какво да го ласкаем и тем подобни, той е по практиката.  Laughing Аз съм муз въняла за шум от съседите, за неидващо превозно средство, за агресивно поведение от някого. Разговорът е от типа: "Воване, брат, помагай за... Аз пък в замяна..." Винаги нещо правете в замяна - танцувайте, пейте, аз съм подскачала на един крак, въртете обръч, готевете му, сипете му едно питие, каквото ви идва отвътре, само да е сдобро настроение. При мен (а и в руските форуми) действа много експедитивно Вован.

Можеш да четеш от руския форум направо: http://www.magicwish.ru/forum/14

mijjjka, за труда по темата

# 77
Дес, ама той с  всички нас тук е  в такива отношения.... Joy  , направо му се чудя как смогва... Аз съм най-добре, че като мине през вас, после и у нас, че съм му наблизичко.... Joy
И  аз забравих какво му обещах , а той си свърши работата... та ще потанцувам, ще го почерпя, пък дано не се сърди....  Wink  Сега ще взема да му звънна, да ми плати и сметката за тока, че много се насъбра нещо... Аз определено само го дрънча за пари... Embarassed, ама той ми е свикнал и не ми отказва... Сега пак  ще го подсетя да донесе "малко"....., че тази сметка трябва да я платя до 11 май. Аз и дати му казвам, да няма недоразумения... hahaha

# 78
Няма само ти да го дрънкаш за пари я Wink Ще взема да го пробвам за едно тото - не съм играла от десетина години . Каква черпня ще паднеееее Joy

# 79
# 80
Еее....мен пък Вован като пръв път ме разочарова. Ще му дам и втори шанс да не се ослушва.

# 81
  • София
Еее....мен пък Вован като пръв път ме разочарова. Ще му дам и втори шанс да не се ослушва.

Е, не само тебе. И мен също, но аз ще пробвам пак... Може да не ме е разбрал..  Heart Eyes

Няма само ти да го дрънкаш за пари я Wink Ще взема да го пробвам за едно тото - не съм играла от десетина години . Каква черпня ще паднеееее Joy

И за това го молих, даже какви обещания само му бях спретнала, ама не и не...
Май не обича тотото и парите...

# 82
  • Под кленовите дървета
Вованчо напоследък много работа ми върши, много си го аресах това момче.

А аз съм нервна, нервна та не се понасям напоследък. Нещо не мога да открия пътя към себе си отново, въпреки мантрите и формулите от първа страница. Миналия месец взех важно решение, и въпреки, че интуицията ми казва, че е най-правилното, нещо не ми се получават нещата, за да продължа пътя си. Ства дума за работа - напуснах за изненада на всички. И въпреки опита ми, в момента никой не ми се обажда за интервю.

Един път само ми се е случвало това. Преди време не можех да си намеря работа два месеца, през които се случи нещо много важно и ми промени живота. Май, май, нещо такова ми се готви, усещам го с цялото си същество. Промяна, огромна, зашеметяваща, простоя  усещам как приближава. Дано да е за добро.

# 83
Промяна, огромна, зашеметяваща, простоя  усещам как приближава. Дано да е за добро.

Дано! Hug

# 84
# 85
 Grinning все ви чета за Вован и е крайно време и аз да го уважа или той мен, де Laughing ще пробвам и докладвам тук, а вие после ли правите обещаното-след като се изпълни или по време на отправяне на желанието в очакване да се случи?

# 86
  • Tам през Атлантическия океан

Как да нарисуваме картина (I)

Започнете с чиста повърхност. Не е задължително да бъде хартия или платно, но усещам, че трябва да е бяла. Наричаме я бяла, понеже се нуждаем от някакво определение, ала най-точната дума в случая е “нищо”. Черното е отсъствие на светлина, докато бялото е отсъствие на памет – то е цветът без спомени.
Как си спомняме да помним ? Постоянно си задавах този въпрос, след като се озовах на Дума Ки, но най-вече в часовете преди разсъмване, когато се взирах в изгубената светлина и се сещах за изгубените си приятели. В подобни мигове си мисля за хоризонта. Трябва да изобразиш хоризонта. Да оставиш следа върху белия лист. Лесна работа, бихте казали вие, ала всяко действие, което променя света, е геройство. Поне аз стигнах до този извод.
Представете си момиченце, едва излязло от младенческата възраст. То паднало от количката си преди повече от деветдесет години, ударило си главата в камък и забравило всичко. Не само името си – всичко! После изведнъж дошъл ден, в който си спомнило точно толкова, че да вземе молив и да драсне първата неуверена линия върху белия лист. Линията на хоризонта, точно така. Но също така и процепът, през който да проникне чернотата.
А сега си представете как малката ръчичка взема молива... застива за миг... и започва да запълва белотата. Представете си смелостта на това първо усилие за завръщане към света посредством изобразяването му. Винаги ще обичам това момиченце въпреки всичко, което ми причини. Нямам избор.
Както знаете, картините са магия.

Началото на "Дума Ки" от Стивън Кинг.

# 87
  • Costa Rica
Grinning все ви чета за Вован и е крайно време и аз да го уважа или той мен, де Laughing ще пробвам и докладвам тук, а вие после ли правите обещаното-след като се изпълни или по време на отправяне на желанието в очакване да се случи?
Розичка беше писала, че Вован на вересия не работи, но моят опит с него показва обратното. Тази нощ го привиках два пъти - веднъж да укроти разбеснели се котки и втория път - за да накара пияната щерка на съседа и приятелчетата и да спрат да врещят под прозореца ми (е, те се преместили да врещят другаде - забравих за "предпазната клауза Embarassed), моя грешка). Подейства на минутата. Сега имам да танцувам и да ям шоколадови бисквити - горката аз, съжалете ме, де Laughing

# 88
  • на брега на морето
Делф, ти си блага душа, затова всичко ти се получава  Hug
Веднъж виках Вован - ядец Crossing Arms
Пусках благословени стотинки - нЕма никой  Grinning
Понеже съм състрадателна, ще дойда у вас да те отърва от шоколадовите бисквити. Предпочитам ги с кафенце. И пуша.

# 89
  • Costa Rica
Делф, ти си блага душа, затова всичко ти се получава  Hug
Веднъж виках Вован - ядец Crossing Arms
Пусках благословени стотинки - нЕма никой  Grinning
Понеже съм състрадателна, ще дойда у вас да те отърва от шоколадовите бисквити. Предпочитам ги с кафенце. И пуша.
Хм, на мен резултата от стотинките ми беше 100$ на следващия ден, що така при теб нема никой? Thinking

Вован за пари не ще да ми помогне, трябва да си ги намагьоснича сама Wink (номерът с гащите на лампата е на дневен ред), а и го бях помолила за нещо голямо, точно в неговия ресор - не стана. Май ми помага само в ролята на плашило, но пък там е страшно ефективен.

За кафенце съм винаги готова! И имам много мат''рял за мачкане с различна степен на мекост Wink

Общи условия

Активация на акаунт