Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 74 539
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Делфина фон Ю. , как се отменя кармата - дай линк или инфо , плиииийййз !!!

Момичета , много благодаря за поздравленията още веднъж и да ви се намира някакъв лек за песимистични съпрузи- че ми писна да държа главата на мъжът ми над водата !!! Такъв песимист няма но Света - хем вижда че нещата стават стига да поискаш , хем не си вади от главата си мрачните си мисли....ОФФФФ!

# 541
  • Под кленовите дървета
Ох., аз пък да кажа, много ми е хубав живота, доволна съм  bouquet Всичко се нарежда бавно и постепенно, обичана съм, обичам, бързичко разкарвам болестите и ми е едно такова лежееерно, спокойно, хубаво, лятно Simple Smile

Представям си, че пия кафе в хубава зелена градина, чувам пчелички и се препичам Heart Eyes

Много хубаво е да е неделя, нали?

# 542
  • Costa Rica
Делфина фон Ю. , как се отменя кармата - дай линк или инфо , плиииийййз !!!
По Лисси Мусса, превод - мой:

ГРАМОТА

С настоящата грамота
Участничката във Вълшебния Процес

........................................................

Се освобождава безвъзвратно от КАРМА:
родова, пожизнена, натрупана, тежка, получена, семейна, проявена, непроявена, скрита, нежелана, доминираща и всички нейни разновидности без изключение, а също и от кармичните дългове в миналите и бъдещи въплъщения  и животи,
КАКТО НА САМАТА НЕЯ, ТАКА И НА ВСИЧКИ НЕЙНИ РОДСТВЕНИЦИ ДО ТРИДЕСЕТ И ТРЕТО КОЛЯНО В МИНАЛОТО И В БЪДЕЩЕТО.

Освободилата се от Кармата получава силата да освобождава всеки, когото пожелае да посочи с пръст или със щракане на същия.

Отпечатъкът от пръста или устните на притежателката на настоящата Грамота също има вълшебна сила и отменя Кармата върху всеки носител, до който се докосне.

Приносителката на настоящата Грамота е предупредена и ясно осъзнава, че от момента на подписване на същата и подпечатването и с отпечатък от палец или устни е обречена на пожизнено щастие и благоденствие.

НАСТОЯЩАТА ГРАМОТА НЯМА ОБРАТНО ДЕЙСТВИЕ.
Подписано на
........................
Подпис на Участничката във Вълшебния Процес
.....................................................................

Всичкото това официално оформено и фотошопно украсено, подпечатано с палец със златна боя и нацелувано за по-голяма достоверност Wink После беше доведено до знанието на Вселената чрез изпращане през Личната ми Пощенска Кутия за Връзка с Върховното Главнокомандване (представляваща голям камък с дупка, през която беше промушена горната Грамота).

Разбира  се, на мен Кармата отдавна не ми е  част от ЛКС (Лична Картина на Света), така че го приемам на игра.

Според мен може да пригодиш този метод и за безсрочно откомандироване (или отмяна) на песимизма на съпружието.

# 543
 Делфина фон Ю., еее супер си - данке !!!  bouquet

jasmin_veni , птичките забрави  и коктейла в ляво от теб на масичката до шезлонга. След малко пристига масажиста Joy

# 544
  • Под кленовите дървета
Делфина фон Ю., еее супер си - данке !!!  bouquet

jasmin_veni , птичките забрави  и коктейла в ляво от теб на масичката до шезлонга. След малко пристига масажиста Joy

Мерси Делфина, полено е да се знае Simple Smile

Масажиста идва ей сега, чака ме да си хапна динята, да не ми стане тежко иначе Laughing

# 545
  • Costa Rica
Друг забавен метод за запалените по Фен/Фън Шуи/Шуй:

На сешоара (фен на руски) или на вентилатора (фен на инглиш - мой вариант Crazy) се залепя красиво етикетче с надпис ШУИ. После с новопокръстения Фен Шуи се обдухва жилището, като не преставате да си повтаряте с твърда увереност и симоронска наглост "Какъв прекрасен Фен Шуи има в моя дом!"

# 546
Ей, как ме развеселихти с откачените идеи, даже ме и вдъхновихте. Дъщеря ми ми каза една идея - Пернишки билет за градския транспорт. Вместо билет си откъсваш листче от някакъв вестник, брошура или каквото ти е под ръка и го дупчиш. Яко а, особено ако те видят другите пътници Grinning

# 547
  • Sofia
Има тема за ангели, които изпълняват желания. Ако искате я погледнете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484827.0
В момента са в къщи.
Някой иска ли покана?

# 548
Има тема за ангели, които изпълняват желания. Ако искате я погледнете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484827.0
В момента са в къщи.
Някой иска ли покана?

аз, аз Grinning

# 549
Делфина Hug

# 550
Здравейте!  Hug
Отдавна не съм писала , но редовно си ви чета. Мога да се похваля с още едно, почти сбъднато желание от овенската ми карта, но за да го завърша, утре рано ме чака много път и трябва да успея до обяд да се прибера. Поради тази причина ми е доста напрегнато и притеснено, защото ще съм  сама и пътя ми е малко непознат, моля за ваша подкрепа  Praynig, нека всичко да мине добре, лесно и бързо...., и нека всичко да е за добро  newsm17
 ooooh!, сигурно цяла нощ няма да ме хване сън

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 20:55 от svedd

# 551
svedd , и нека да стане както и по какъвто ти искаш начин  Hug

# 552
  • Пловдив

svedd , и нека да стане както и по какъвто ти искаш начин  Hug
newsm10

# 553
  • I want it all and I want it now.
Сладури. Party Днеска изпълнявам  по едно желание.  Wink Така ,че всеки да си пожелае нещо. Да се усмихне широко и ще се сбъдне.  Peace Поздравявам ви с тази песен.http://vbox7.com/play:m4d1c3dd

# 554
svedd , Да БъДЕ! Както ти го желаеш,лесно, бързо и приятно!  Praynig Hug
     Феички, Моля ви по една добра мисъл за дъщеря ми, втори ден ми вдига 39,2-4 С, знам, че е от гърлото и! Помолете се  да оздравее бързо и да няма повече Т !   Praynig Hug
    Syn .- Гергана да  ми да оздравее, това е моето жеание !

Общи условия

Активация на акаунт