Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 74 535
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви, момичета, за отговорите.   bouquet Така е, промяната трябва да настъпи в нас самите.

# 616
Здравейте!  Heart Eyes
Искам и аз да ви се похваля.
Този момък Вовън е много готин! Постоянно го моля за какво ли не.
Винаги ми помага и за това си го ОБИ4АМ И МУ БЛАГОДАРЯ! lovekiss

# 617
Момичета, поразрових, но не намирам инфо - тази грамота за отмяна на кармата какво се прави? Прибира ли се някъде, гори ли се? Ако има повече разяснения някъде дайте линк, че не намирам. Благодаря ви   bouquet

# 618
  • Costa Rica
Момичета, поразрових, но не намирам инфо - тази грамота за отмяна на кармата какво се прави? Прибира ли се някъде, гори ли се? Ако има повече разяснения някъде дайте линк, че не намирам. Благодаря ви   bouquet
Няма линк Naughty

Основно правило при творенето на вълшебства - ти определяш правилата. Ако все някой трябва да ти държи ръчичката, значи не си дорасла още за Вълшебник Симоронавт (няма лошо, всички минават и през този етап, по-късно ще дойде и моментът на твърда увереност, че всичко, което правиш е правилно).

Като ти се гори - гори, като ти се пази - пази я. Пусни я с балон или с книжно корабче по вода, завържи я за заминаващ влак, остави я в хралупата на някое дърво, публикувай я в нета - важното е това, което избереш да ти мъррррррка. Naughty

Моят любим метод включва т.нар. Преобразовател на Реалността (или Черна Дупка) - документът се промушва през дупката на камък, който си намерих на плажа. Приемам, че излизайки от другата страна, той попада за разглеждане в скута на Вселената. После си го пазя в специален дневник, в който отбелязвам кога какво съм правила и евентуалните разултати. Но това е най-мъррркаво за мен, а не инструкция от Писанието на Св. Симорон.

# 619
  • близо под тепетата
Момичета, може ли да ми препоръчате някакви клипчета за повдигане на настроение, че от няколко дена съм в емоционална дупка...НИКОГА преди не ми се е случвало до такава степен  Rolling Eyes

Опитвам се да мисля положително,
Скрит текст:
като се сетя за проблема, който имам, веднага си спомням някакви хубави моменти от живота ми, но това трае само 1-2 минути....притесненията ми се завръщат Confused  искам да си мисля само за хубавите неща, които желая да ми се случат, но се разсейвам от сегашното си не-цветущо положение Cry

Да гледам някакъв весел филм ли, какво? Дайте някаква идея? Praynig  bouquet направо не знам как да се отърся от разни сценарии, които болният ми мозък си съставя - и с хубав край, и с лош край. Иска ми се отрицателните да ги изкореня, но нещо не ми се получава. Да взема да си препрочета книгата на Кехоу? Thinking  Оф, вече не знам какво да правя....

# 620
  • София-в сърцата на моите деца
http://vbox7.com/play:e503958d5a&start=119&r=emb
 newsm68

# 621
На мен този момък Вован хич не ми се нрави. Не защото не ми е помогнал, досега не съм искала нищо от него. Но не ми допада. Като изчетох повечето мнения тук, разбрах, че точно когато на някого му е най напечено, него никакъв го няма. Което означава две неща - че е или безсилен, или избирателен.
Ами дано никой не стига до там да се надява отчаяно на някой като него.

# 622
На мен този момък Вован хич не ми се нрави. Не защото не ми е помогнал, досега не съм искала нищо от него. Но не ми допада...

E, значи ставаме две анти-фенки на Вован  Laughing
Аз също не съм прибягвала до неговата помощ. Интуитивно не ме кефи. Кой е той? Какъв е ?? т.е. каква е енергията, която "призоваваме"?  Confused
Но има и хора, на които им помага, така че всеки сам си решава  Simple Smile

# 623
Делфина фон Ю. благодаря ти Wink

# 624
  • близо под тепетата
Да ви попитам за техниката с човечетата- ще правя себе си и още един човек, и когато се пише желанието между двете човечета, има ли разлика как по-точно да се формулира: ние или те? примерно : "Те да живеят щастлив живот" или "Ние да..." ? Thinking  И не е проблем всеки ден да се рисува и иска същото, нали?само трябва да се променя словоредът и начинът на изразяване?

# 625
Аз не писах точно утвърждения, а просто думи - любов, разбирателство, удоволствие, уважение и т.н. И доколкото помня ги писах над стрелките, които нарисувах между човечетата. А човечетата ми бяха само с чертички и кръгчета, че нещо не ме бива в рисуването  Simple Smile.

# 626
  • Costa Rica
На мен този момък Вован хич не ми се нрави. Не защото не ми е помогнал, досега не съм искала нищо от него. Но не ми допада. Като изчетох повечето мнения тук, разбрах, че точно когато на някого му е най напечено, него никакъв го няма. Което означава две неща - че е или безсилен, или избирателен.
Ами дано никой не стига до там да се надява отчаяно на някой като него.
Ти би ли се обърнала към мутра, ако ти е напечено и отчаяно? Вовата е точно това - мутраген, към който се обръщаш за дреболии - да ти докара транспорт, да укроти някого, да махне някой навлек от пътя ти, ей такива мутренски неща Wink  За пари не помага, изпробвано е. Ако го вземеш насериозно - също. За сериозните неща си има други методи.

# 627
Цитат
E, значи ставаме две анти-фенки на Вован  Laughing
Аз също не съм прибягвала до неговата помощ. Интуитивно не ме кефи. Кой е той? Какъв е ?? т.е. каква е енергията, която "призоваваме"?  Confused
Но има и хора, на които им помага, така че всеки сам си решава
Ами,3 сме LaughingАз и без Вован си се оправям....и дреболиите не ме вадят вече от равновесие,а за по-големите и съществени  желания той така или иначе не върши работа,а моите желания са от този сорт Simple Smile
Цитат
Основно правило при творенето на вълшебства - ти определяш правилата. Ако все някой трябва да ти държи ръчичката, значи не си дорасла още ...
Делф ,до този извод и аз съм стигнала и след като го осъзнах(то не стана от раз както пише по книжките)много неща потръгнаха нагоре Simple SmileАз имам подобна визуализация (то не е точно визуализация, де)с моята шефка.Тя е почти на 60,нисичка,дебеличка,почти винаги начумерена.Ами,веднъж на път за конгрес в морски курорт,ние я караме до един разклон ,от който трябва да я поеме фирмата организатор,а ние си продължаваме пътя.Оставяме я...и тя докато чака,спира кола,от която ясно я канят за малко секс услуги...взели са я за ''работничка'' Shockedто на разклоните по морето явно и баби се котират...Та като ми се озъби неоснователно,все тази картинка си представям-как тя възмутено отпраща секс маниаците Joyи веднага ме напушва на смях представяйки си я как прави....на някой тираджия,а иначе все ми се свиваше сърцето ...

# 628
  • Deutschland
Делф, на мен Вован ми помогна за пари, нали все пак е мутра  Sunglasses Писах за това

# 629
Момичетааа..две от желанията ми са на път да се сбъднат уж,ама едното като гледам ще отпадне..как го направих това??

Общи условия

Активация на акаунт