Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 732
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Топ новина Peace

Скрит текст:
Загоряла фенка отвлече мюнхенския диджей Дитер С., за да прави непозволени неща с него. Тя го закарала в хотела си, пускала му възбуждаща музика и светлинни ефекти, но скоро разбрал, че е в плен на опасна нимфоманка.
Тази историята даде повод на немския вестник Berliner Kurier да предизвика читателите си да дискутират по темата.
Преди да стане дисководещ, 43-годишният германец бил занаятчия. Сега работи в дискоклуб недалеч от централната гара на Мюнхен.
Една неделя след работа не си тръгнал да спи и тръгнал към Sunshine Pub да пие бира. Там се запознал с похитителката си - с блага и симпатична външност. Жената предложила да му покажехотела в който е отседнала,който бил историческа забележителност. Като влезли в него, тя заключила вратата и скрила ключа.
Пострадалият диджей разказал пред униформените, че в рамките на пет часа бил принуден осем пъти да се съвкуплява с насилничката си, която го съблазнявала по всевъзможни начини, за да изпада непрекъснато  в готовност.
Отчаяният диджей дори се опитал да бяга през балкона, но решил да не рискува, тъй като бил в безсилно от секс състояни.
"Тя беше луда за секс и нямаше начин за измъкване от апартамента!", разказва Дитер. „След третия път осъзнах, че съм в капан и трябва да продължа докато тя не заспи. И така последваха още пет пъти."

Намерил спасение след като с много големи усилия успял да натисне паник бутона на телефона си, който го свързал с полицията. Те пристигнали след десетина минути. Тогава нимфоманката вече отключила вратата. Поканила ги да влязат в апартамента и веднага им предложила да се включат в нейното „занимание".
Невъздържимата фенка е арестувана, но по-късно освободена. Тя дължи глоба за сексуално насилие и лишаване от свобода.
След случая диджея Дитер С. се зарекъл дълго да не поглежда към жена и да внимава с фенките.
Познахте ли коя е фенката с инициали М.К,туристка от  ^%&$*(  ,ей пак не се чете...В самопризнанията и пред полицията е казала,че го е направила защото е имала чок мерак на енището,но той обичал друга и тя видяла в това си деяние начин да му намекне на какво е способна или да го накаже....още повече че енището има нова неизпробвана спалня ,но  не знала дали матрака и е анатомичен ...и глупости от този род/бележка от рИдакУрЪ/,а тя май си е търсила %$#(*& пак не се чете....

# 226
Габи,тя Фатмагюл ще го излекува! Нека да му каже,че го обича и всичко ще му мине-и настинката и температурата! Нали видяхте в 49-та серия!

# 227

P.S.
Veni_Koleva , какво точно има в подписа ти?  Thinking
Изненада ... Joy Joy Joy

Мукадесова мечта 3
Скрит текст:

# 228
  • В Града на липите
Славенка, ето за къде се е била нагласила с прическата и грима Мукадесита  ooooh!
Тя отивала да отвлича ди джея, а ние тук се чудим и маем  Joy  Joy  Joy

Вени  Joy, това подозирам, че пак ще го видим в руския сайт.

# 229
Ооооооо, Не!!!  Veni_Koleva възмутително е..
Отвратена съм... Laughing
 Joy
Колажирай и Керимова мечта, Моля те !!!!!!

# 230
Veni_Koleva , на Мукадес доста ракия и бира ще и трябват за да докара енище до това състояние. А после как ще се оправя със зълва пинчер-нинджа? Да не си там! !

# 231
Здравейте,
като каза Хриси кумова срама, ме замисли аджеба тия нашите сладури нали ще правят пак сватба, с истинското "ДА" , та кои ще са кумовете  newsm78 Дали са поканили пак Мукито за кума /то нали тя и Рахмито им бяха свидетели/ ....
Червеното коланче и за мен е излишно и не мисля, че Керим ще й предложи да си сложи такова.
Татко Ф. беше казал, че когато е научил за смъртта на майка му е живеел мизерен живот, после като се стабилизирал финансово вече куража му бил изчезнал и така отлетели годините. Поне се появи на време и е голяма упора за Керим, както Фахретин каза на Яшаран "Керим вече не е сам".
Разрухата на Яшаран е в следствие на постъпките им в продължение на години, в които са мамили и тъпкали хора. Ако наистина толкова влияеха парите още при разследването нямаше да ги вкарат в затвора, защото тогава наистина нямаше грам доказателство за нищо, а само думи.
Не мисля, че ще имаме втори трейлър днес, защото този беше по-дълъг и ни показаха доста неща, за да ни държат в напрежение.

# 232
  • Пловдив
Детелинка Точно това търсих  Hug

Ох, Хриси, ох  Joy Joy А защо и отне редактора, толкова си харесваше предният  hahaha

Вени  Hug  Joy Joy Joy

# 233
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: mamaris
Вмъкни Цитат
Цитат на: yours5 в Ср., 25 Апр. 2012, 13:42
Тук там се събличаше по тениска, по често беше отгоре и с риза. Аз най съм го запомнила в затвора с тениска.
то щ'от там палат редовно парното и нЕма режим
Керим беше лятото в затвора вечерта след делото( 16.06) нали беше убит Вурал и сутринта на 17.06 Керим бе арестуван.Затова е с къс ръкав Peace!
 Хриси Hugвсичко е ок вече,малко бях така Shocked,после  Crazyама се оправих Laughing Laughing Laughing!Ааа не си помисляй да спираш чалъмите,толкова са забавни!

# 234
Вярно, а сега мнооого навлечен ходи - тениска, риза, яке.
Еее, къде останаха онези моменти, поне по къс ръкав да се покаже. А и времето би трябвало вече да е подходящо.

Тениска, риза, жилетка, яке Laughing

[/quote]
Ама якенцето от Бодрум май ново newsm78,че той горкичкият с едни и същи дънки ,ризка а обувчетат аявно са му мног удобни -навсякъде с тях hahaha

# 235
Слвенака пак утЕпа коня.... Joy Joy Joy УникАтче си Hug
Хриси ...ами незнам.

# 236
  • София
Тук там се събличаше по тениска, по често беше отгоре и с риза. Аз най съм го запомнила в затвора с тениска.
то щ'от там палат редовно парното и нЕма режим

а и то там и без друго е жега като гледам на 20 квадрата стая са 10 човека ... като пръдне всеки един от обитателите и става 35-40 градуса - само слънце д'ека нЕма за да се печат

# 237
Сега започнах да се чудя-аз ли съм виновна,че въображението ви се развихри? Май трябва да ви спра секси постановките!

# 238
  • В Града на липите
Човекът е безработен, не забравяйте. Доизносва си старите дрехи.
Пробваха го веднъж два пъти в ресторанта, ама той едни сърми не може да завие като хората. Пък и с тез екскурзии напред назад, много му плаващо работното време.
Сега като се разкове и зазаваря, ще си поднови и радегоба, тъй де - гардероба. Предлагам да наблегне на черните потници, помня един от затвора сякаш.

Круела, само да не вземе да пийне повече ракийка Керимчик на сватбата за кураж, че после ще трябва да го сурнат до спалнята. Забелязала съм, че освен торти, обича и онази бялата субстанция дето прилича на айрян.

# 239
  • София
Тоз Керим,вярно,какъв мъж е,че не вземе да се поразсъблече малко Naughty Wink.Моят и зимата си ходи по тенска!

Вени,
Joy Joy Joy Joy Joy
Veni_Koleva , на Мукадес доста ракия и бира ще и трябват за да докара енище до това състояние. А после как ще се оправя със зълва пинчер-нинджа? Да не си там! !
Peace Joy Joy Joy Joy Joy

Хриси,
сакън,не спирай чалъмите  Praynig Praynig Praynig!!!

Общи условия

Активация на акаунт