Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 745
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • между морето и небето
Съмнявам се, че ще е на хотел  Thinking. предполагам, че Фг ще иска да е в новата/тяхната къща, за да поставят ново начало на съвместния им живот.
хотелът надали е подходящ за характера на нашата героиня.

# 211
Един албум на моята любима героиня!

Скрит текст:

# 212
  • София
Петела пее, но по нотите на кокошката.
Кокошката пее, петела под масата се крие.

В първи сезон Керим изглеждаше  по мъжкарски, не като сега да повтаря само тамам, тамам, ейй голям чехльо стана... Поредно доказателство , че влюбен мъж веднага се променя заради една жена.
На тез мъже ъкъла им  е толкоз...

И като се замисля той и на плаж ходеше, пък сега и по тениска рядко се съблича...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green с всичко сагластна
за тениската то още не е дошло лЕтото , но те п'а ще свършат серийте  Sick и така ще си го запомним с балтончето - гледал кои какво гледал в първите серии плаж  та то и баня даже имаше нЕкаде

# 213
  • Враца
Може би е малко извън темата, но се сетих като видях как жената носеше чантите, а той ходеше наперен като петел: Гледали ли сте филма „Гори, гори, огънче“ - реж. Румяна Петкова. Много показателен за живота и в момента в Родопите. Дори съм била свидетел в с. Борино на следната случка - мъжете на мегдана прехвърля броениците, а жените с лопати и колички събират пясъка от улицата след пороен дъжд. Не искам никого да засегна, но бях сащисана. Но в края на краищата всеки си живее живота, който сам си е избрал. Simple Smile

# 214
АААА,тя нали искаше отделни стаи за децата,отделна и за нея. то къде ще ги съберат тогава. по тази логика Керим и Фатма ще трябва да спят на верандата... Joy Joy Joy Joy
Момичета,от 10 мин не мога да си публикувам мнението-опасни сте!!!

# 215
за тениската то още не е дошло лЕтото , но те п'а ще свършат серийте  Sick и така ще си го запомним с балтончето - гледал кои какво гледал в първите серии плаж  та то и баня даже имаше нЕкаде

Имаше, имаше!  Wink Май станаха доста за поправителен?!

# 216
Тук там се събличаше по тениска, по често беше отгоре и с риза. Аз най съм го запомнила в затвора с тениска.

# 217
  • между морето и небето

Вярно, а сега мнооого навлечен ходи - тениска, риза, яке.
Еее, къде останаха онези моменти, поне по къс ръкав да се покаже. А и времето би трябвало вече да е подходящо.

# 218
Вярно, а сега мнооого навлечен ходи - тениска, риза, яке.
Еее, къде останаха онези моменти, поне по къс ръкав да се покаже. А и времето би трябвало вече да е подходящо.
[/quote]

Тениска, риза, жилетка, яке Laughing

# 219
  • Стара Загора
Детелинка Hug,днес си на кавказка вълна Laughing Laughing Laughing-мн.забавно това клипче за кавказките жени,а сутринта булката от танца ми грабна очите-нежна и ефирна като пеперуда!
Хриси Hugбраво за деветия чалъм на една умна и красива дама.Как ги измисляш незнам,но мн.ми харесват и определено не е за четене по време на ядене,рискувате да се задавите,аз щях да се гътна замалко Embarassed!
Круела Hugзащо си скрила албума на Фатмагюл?Изваждай го от спойлера,това трябва да се види-каква разлика в очите и  в изражението на героинята настъпва!Прекрасна е Берен!

# 220
  • между морето и небето
То и ако Фг захвърли шлиферчето и жилетките,  няма да е лошо. Защо не вземе пример от аблата - да сложи по едно панталонче, ризка,  или от енгето - мааалко по отворена блузка.

# 221
  • между морето и небето

Тениска, риза, жилетка, яке Laughing

Peace за поправката.
Пази се момчето, да не настине, че след толкова време на сухо, да не се изложи.

# 222
  • В Града на липите
Боровинка   Hug, съжалявам ако съм те задавила. Чудех се, нашите съседи какъв ли израз имат за "кумова срама", защото определено Мукадесита друга срама няма.  Grinning

п.п. Мисля да ги спирам чалъмите, че ако тръгнете наистина да ги усвоявате, рискувам да ви повредя. Особено за Круела са притеснявам. Аз едно време така с лекциите заспивах под възглавницата и все 6-ци изкарвах.

# 223
  • Варна
Червеното коланче е присъщо за "провинцията", едва ли в Истамбул където са сега Фатмагюл и Керим, ще е често срещане.
В "Ако бях облак" всяка булка го имаше: и Асие (моята любимка която си е лика прилика с Мустафа Булут) и Нарин на първата и сватба...
Когато разглеждаха в булчинския магазин с роклите в Истамбул не се сещам дали имаше по моделите червен нюанс.
Нарин нямаше този знак и на сватбата със Сердар (но то там бе разбираемо защо)

Скрит текст:
Скрит текст:

# 224
  • София
Тук там се събличаше по тениска, по често беше отгоре и с риза. Аз най съм го запомнила в затвора с тениска.
то щ'от там палат редовно парното и нЕма режим

Общи условия

Активация на акаунт