Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 788
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Охх, верно имаше хубави стегнати бедра в Облака. така съм го запомнила с тези черни боксерки.. Висок.. мммммм, а кой ли номер обувки носи Joy ?!!!!!
44ти-45ти,така като го гледам  Joy hahaha!

Връщам се да чета интервюто! Mr. Green

# 271
Изпито в приятна компания - кафето винаги е "сладко" дори и без захар !
Добър ден на всички - отново сте във вихъра на емоциите !

Мариянка, Bonobo, Colorblind, Camile, Riviera -
  благодарности момичета !

Rivva - това интервю не бях го чела - доста показателно за оценката на  актьорските умения както на Берен, така и на Енгин.

# 272
  • София
mamaris,и твоята спалня става,ама аз на моята имах в предвид на капака да се вгради радар,който ще засича Мукадес в радиус от 20 метра,навлезе ли в тази територия антиМукадесеният радар се задейства и капакът на спалнята-мида пада и нашите влюбени гълъбчета са спокойни.

ммм твоята си я бива - добре си го измислила , но и моята не отстъпва - понеже е в синЮ  Wink

# 273
Скрит текст:

-Извенете ни,че така нахлуваме,но вие за Керим ли говорите..
Ох,леле майко! Ще ме уморите от смях! Как да пиша след всички тези бисери,дето ги творите!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Момичета,дайте идея къде да ги пратя,вече зациклям от смях! Иначе няма да сколасам да го напиша и до 24.00 ! newsm78

# 274
  • между морето и небето
Rivva,   bouquet

Вече до номера на обувките ли стигнахме?
 Peace твърдо за 45, по-надолу - не!

Скрит текст:
свикнала съм с 45

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:53 от Gabie

# 275
  • София
Cruela, Hug ....нашите приятелки рускините са го пуснали снощи .... и теб те фиксирам  от време на време там Wink

# 276
  • София
Скрит текст:
Моят мъж е точно толкова висок,колкото Ентин и носи 44 номер,аз оттам предполагам.Това с височината на Енгин малко се преувеличава. Аз съм почти 1,60 и съм приела за напълно нормална тази височина,заради съпруга ми.Предполагам,че ако го видя на живо няма да ми направи впечатление на исполин,каквото много фенки описват в разказите си
.

rivva, благодаря за интервюто.Много голям фен съм на Забранения плод. Прекрасен филм,много силен. Въпреки,че са се приближили много до образа на Бехлюл в книгата,не се е получило същото с Бихтер-характерът на Бихтер във филма е много по-силен и завладяващ.Отдавам целия филм изцяло на безспорния талант на Берен Саат.
И само още нещо за ЗП-спойката между Къванч и Берен е доста по-силна,спрямо тази между Енгин и Берен.Но пък Енгин е много много по-завладяващ за мен от Къванч.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 16:39 от Л_Дани

# 277
  • София
Скрит текст:

не за Керим бе джанъм ... за Егин

# 278
rivva , Благодаря за интервюто   bouquet Cruela, Мерси за хубавите снимки   bouquet

# 279
Cruela, Hug ....нашите приятелки рускините са го пуснали снощи .... и теб те фиксирам  от време на време там Wink

Аз обикновено вися там като "безплатно приложение". (техен лаф) Тази седмица обаче съм малко заета и то тъкмо да пропусна това интервю.  ooooh! Затова ти благодаря още веднъж!  Hug

# 280
  • Враца
Скрит текст:

Ох,леле майко! Ще ме уморите от смях! Как да пиша след всички тези бисери,дето ги творите!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Момичета,дайте идея къде да ги пратя,вече зациклям от смях! Иначе няма да сколасам да го напиша и до 24.00 ! newsm78

Само да е по-далече от морето. Навява тъжни спомени. #Cussing out

# 281
  • между морето и небето
Л_Дани,

Скрит текст:
И ние сме в тези категории, на мен дори ми липсват 2см до 1,60.  

# 282
Колажирай и Керимова мечта, Моля те !!!!!!

rivva за интервюто  bouquet.

# 283
Момичета,страхотни сте!  bouquet

mariana51,благодаря за темата!  bouquet

Rivva,благодаря за интервюто!  bouquet

# 284
  • между морето и небето
Колажирай и Керимова мечта, Моля те !!!!!!

rivva за интервюто  bouquet.

За тази мечта се иска спонсориране от тати Ф.
Това Сейшелските острови ли са?

Ама Мукадес ханъм и тя изглежда все едно е на курорт с тази зелена полянка.

Общи условия

Активация на акаунт