Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 733
  • 727
  •   1
Отговори
# 255

А това за нимфоманката си е действителен случай.Тук се коментира от дни.

Peace

Скрит текст:
вярно е инфото е от новинарски сайт  Wink

# 256
  • между морето и небето
А,  появи се едно сериозно четиво, че нещо много ми се разтегна устата  smile3532.

# 257
Охх, верно имаше хубави стегнати бедра в Облака. така съм го запомнила с тези черни боксерки.. Висок.. мммммм, а кой ли номер обувки носи Joy ?!!!!!

# 258
  • В Града на липите
Охх, верно имаше хубави стегнати бедра в Облака. така съм го запомнила с тези черни боксерки.. Висок.. мммммм, а кой ли номер обувки носи Joy ?!!!!!

Според фантазиите на фенките към 56-ти минимум  Joy

Круела  Hug, скоро не си ни захранвала с Елиф. Аз още не съм намерила време да я почна.

# 259
rivva , много ти благодаря за това интервю!  Hug За мен беше най-хубавото нещо, което съм чела от доста време насам!  smile3501 smile3501 smile3501

# 260
  • Враца
Защо ми се струва, че нещата в темата вървят към ново четиво от mal4eva. Не е ли време? newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 261
Въхх,  Joy , то голяма работа....

# 262
нека да се съблече,пък космите все ще ги преглътна!
Нали си спомняте че на кола маска бях пратила Мукадесита!!!??? Joy Joy Joy Joy
аз още не съм успяла да измисля къде да ги пратя! очаквам предложения и после-четивото!!!

# 263
  • Варна
Ако Керим настоява за това коланче,ще ми падне в очите.
Joy Много имам да ви гоня, но не мога да се въздържа! Простете ми, че вероятно вече не сте на тази вълна, но исках само да споделя това- може би го знаете, но пък е интересно:
Червеното коланче, което бащата поставя на кръста на дъщеря си, може да бъде свалено още в момента когато бащата предава дъщеря си на бъдещия и съпруг и той го заменя със златно. Според народопсихологията това означава: /простете ми, но ще го сложа в спойлер/
Скрит текст:
"Не ме интересува дали ще текне кръв, за мен от там ще текне злато"- което пък си означава, че бъдещия съпруг изобщо не се интересува дали е девствена или не- за него тя е безценна!
Пак ми простете нахлуването! Praynig

# 264
Хриси,тук има една приказка „всичко има един край,само наденицата два“.Та и ние така,превърнахме Керим в наденица,от единия край едно,от другия друго.Нищо важното да ни е вкусно

# 265
  • София
mamaris,и твоята спалня става,ама аз на моята имах в предвид на капака да се вгради радар,който ще засича Мукадес в радиус от 20 метра,навлезе ли в тази територия антиМукадесеният радар се задейства и капакът на спалнята-мида пада и нашите влюбени гълъбчета са спокойни.
Баба Ана,благодаря ти много Hug,отговорът ти е правилен Peace Peace Peace
Дани,нали знаеш, за всяка майка нейните чаавета са най-най!!!И аз като теб,харесвам Ф. с права коса много повече Peace Peace Peace
Ana St,сънят ти много летен,блазе ти!!!
Валенце, Hug Hug Hug
Вени,с тези колажи ме хвърляш в истеричен смях.100% Муки си мисли това!!!
Славенка,стихотворението много ми допадна Peace
Димони, Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugЗнам те аз тебе,ти си много силна жена и трудностите няма да те гътнат.Това ,което не ни убива,ни прави по-силни!!! Peace
Съгласна съм с теб,че отвличането ни го показаха,за да разберем колко зле става Мусти.Но също така и за да засилят отвращението на Ф.към него,да натрупа още черни точки пред нея!!!
Малчева, Hug Hug Hug
За Берен-Браво на момичето!!!Заслужава си го!!!Круела,красиви снимки,ама то като си е красиво ,красиво и излиза!!!
Нианта,абсолютно съм съгласна с червеното коланче,само че те и сега го слагат по сватбите по-скоро като аксесоар,то ясно че вече девици на сватба няма!!!
За татко Фахретин,и аз все още съм в недоумение newsm78 newsm78 newsm78,единствено си мисля,че му е било много трудно newsm78 newsm78 newsm78,ама така си е,при бащите родителското чувство е по-слабо в сравнение  с  майките,това ако беше майка,океанът ще преплува,но ще дойде да вземе детето си!!!
Хубав слънчев пролетен ден,мили скъпи момичета!!!Как неусетно станахте част от живота ми и не мога без вас!!!А сега отивам да си изпълнявам родителските задължения,че едното е на английски,а другото на спорт и аз трябва да се разчекна Joy Joy Joy Joy
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 19 нови отговора. #Crazy #Crazy #Crazy

# 266
  • Стара Загора
rivva,благодаря  за това интервю със сценаристките!Беше много интересно!
  Хриси  Hugне си сама джанъм аз ще помагам за защитата на милото smile3503!

# 267
  • В Града на липите
Бризче, аз не съм гледала други турски сериали, ама вие ще кажете досега случвало ли се е младоженеца да замени червеното коланче със златно.
Все си мисля, че техните младоженци продължават да държат на тоя колан, колкото и да се правят на съвременни и разкрепостени.
Говоря от лични наблюдения, на работила 5 години в турска фирма, в която колегите ми, все млади и интелигентни хора, обичаха да се забавляват, ама жените им си стояха по къщите и бяха избирани според поведение и възпитание.

# 268
Скрит текст:

-Извенете ни,че така нахлуваме,но вие за Керим ли говорите..

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:41 от Slawena

# 269
  • София
Ако Керим настоява за това коланче,ще ми падне в очите.
Joy Много имам да ви гоня, но не мога да се въздържа! Простете ми, че вероятно вече не сте на тази вълна, но исках само да споделя това- може би го знаете, но пък е интересно:
Червеното коланче, което бащата поставя на кръста на дъщеря си, може да бъде свалено още в момента когато бащата предава дъщеря си на бъдещия и съпруг и той го заменя със златно. Според народопсихологията това означава: /простете ми, но ще го сложа в спойлер/
Скрит текст:
"Не ме интересува дали ще текне кръв, за мен от там ще текне злато"- което пък си означава, че бъдещия съпруг изобщо не се интересува дали е девствена или не- за него тя е безценна!
Пак ми простете нахлуването! Praynig

ааа ето защо моя на сватбата даде злато ( халкичка и колиенце с висулчица )  smile3521
сега ми стана ясно !- това било явно вместо коланче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт