Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 788
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
Добро утро, Малчева.
Радвам се , че си на линия. Благодаря за вчерашния трейлър. Много ми хареса (въпреки, че аз харесвам и по-хард версиите ти). Аз съм ти от заклетите фенове. Вчера не ме разбра правилно - аз не исках от теб да го посветиш и на мен трейлъра, просто исках да ти кажа, че и на балкона имаш много фенове. Продължавай да твориш , а ако ми хрумне някое специално желание за Керим ще го споделя пък може  и трейлър да ми направиш. Всичко това е за фън. Аз се забавлявам страхотно. Не се сърди, че има хора, които се вземат прекалено на сериозно. Твори и се забавлявай.
Хубав ден.
Тогава очаквам идеи за трейлър,а аз ще попиша по идеята! Съгласни? newsm78

Много ми стана смешно вчера,като видях колко от вас направиха асоциация с леглото и белезниците! Бяхте уникални!
Мила моя, днес имам много еретични идеи. Чудя се дали да не ти ги споделя на лични, че не знам как ща ме нахулят от сутринта.
Добре! Очаквам те на лични!  Wink Wink Wink   bouquet

Изобщо не се крийте в лични!  Grinning
Чакаме с нетърпение новите сцени! Всичко написано е хубаво!Хард или софт newsm10. Слагай червената точка и спойлера и на който не му харесва да не чете!

# 91
Привет!

Ти сън ли си или те има?

Ти сън ли си или те има,
или си утринна звезда,
далечна, но с близко име,
която свети без следа.

Ту засвети,
ту угасне на моята любов лъча,
аз ту те нарека прекрасна,
ту изненадан замълча.

Къде отиваш,
къде изчезна надеждата да бъдеш с мен?
Сърцето ми, тревожна бездна,
живей щастливия си плен.

Мечта ли си или те има?
Ти огън ли си или дим?
Защо си тъй неповторима,
щом този свят е повторим?!

Павел Матев

Ей младежта
Скрит текст:
Naughty,я се озаптете малко,то бива хормони и прилетни лъчи,но не збравяйте че сериала има кауза и хард и софт нещо не вървят ....има чувствителни души,които не са на едно мнение с вас
Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 10:10 от Slawena

# 92
Аз искам идеята на лични,а после-изненадки!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Славена,както винаги си страхотна!! Hug Hug Hug

# 93
  • София
Малчева,
Скрит текст:
аз лично,ако мога да си дам заявката,давай го по - по Мустафа Булутски, без пухчета,без сметана и ягоди JoyEmbarassed!Ако си гледала Облака,Енгин там дава много идеи Mr. Green Laughing!
Усещам,че и днес ще ни е горещо Joy

mamaris,мисля че си права! Peace

Славенка,това стихотворение много го харесвам...Благодаря,че го сподели Hug!

# 94
Защо мислите, че Яшаранови си получават заслуженото, защото са разорени?
Аз виждам и развитието на делото, и техния крах, като поредица от събития. Да, не става веднага, мъчителна е борбата за истината, минава време, но рано или късно, истината излиза наяве.
Разорението е следствие и на техните мръсни игри, и на машинациите, с които прикриваха престъплението на Селим и Ердоан, и на отмъщението на Лале. То е закономерност. И съдът ще отсъди справедливо не защото те са разорени, а защото във времето и Кадир, и Йомер, и всички свидетели, допринесоха за това.

# 95
borovinka123, Аз от както загледах филма друго не мога освен да съм палава. И съм от тия дето си напуснаха работата заради Керим. А какво стихотворение получих от приятелите ми за рожденния ми ден - не е истина. Но не мога да събера още смелост да го споделя.

# 96
Дани,не съм го гледала-давай идеи!!

# 97
  • София
Хрумна ми друго,ако лятото си в тайфата с великото гледане на Облака, е тогава искам да те видя какви ще ги сътвориш... Laughing

# 98
една хубава песничка за старт.

">#![/video]

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 10:25 от sindi_7

# 99
Хрумна ми друго,ако лятото си в тайфата с великото гледане на Облака, е тогава искам да те видя какви ще ги сътвориш... Laughing

Дани,
Скрит текст:
Разбира се,че ще съм в тайфата! Докато седя по цял ден в магазина,какво друго ще правя! Тогава ще се червите в тон с тена на скандинавките след 2 дни на ежедневен плаж! Тогава тези сценарии ще ви се виждат като залъгалка за подрастващи!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha Само да предупредя-инсталирайте си душ със студена вода в офиса-ще ви е нужен!!! Или другия вариант-климатик на температура 16 градуса!!!  Joy Joy Joy Joy Joy
Поздрав за всички в очакване на нов трейлър от Канал Д!!!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 10:38 от mal4eva1984

# 100
  • Стара Загора
Славенка Hugпрекрасно стихотворение!
Вале,много  точно си писала за Яшаран и моите мисли са в тази посока-рано или късно истината излиза наяве и няма значение богат или беден си.Те сами са си виновни за разорението,кой знае колко хора са разорили за да стигнат върха. Съвсем естествено сценаристките ни поднасят като част от наказанието им тяхното падение и разруха.
Фантазия
Скрит текст:
когато събереш смелост действай,може в спойлер да го споделиш стихотворението!А за работата ти вярвам,аз добре че съм си вкъщи,иначе във вчерашната анкета шях да пиша уволнена заради Енгин Акюрек Laughingнай-вероятно!

# 101
Добро утро,момичета!Приближаваме се с още един ден до четвъртъка.Дано ни пуснат още един трейлър,че да има какво да разчепкваме.
Евелин,обичам те ,мила. Hug Hug Hug
mama_an_ji,аз лично не правя паралел между ситуациите с Керим и Фатмагюл.Честно казано,ако единия наистина го обвинявам за бездействието му и още повече затова,че дори и след това я изостави сам сама на онова място,то Фатмагюл не мога да я обвиня,че не натисна спусъка.Едно е да се хвърлиш с голи ръце да спасяваш някой,а друго е да хванеш пистолет и да стреляш със съзнанието,че ставаш убиец.Едно е да станеш случайно убиец,както това направи Мустафа с Вурал,а друго е съзнателно да убиеш,който и да било.(едното е неволно,другото-целенасочено)Ако бях на мястото на Ф. също не бих стреляла,поне в този момент.Евентуално сигурно щях да стрелям,ако Мустафа наистина беше убил Керим,защото тогава щях да си помисля,че животът за мен вече е без значение и най-вероятно щях да превърна историята в тази на Ромео и Жулиета.Сега като написах това пак не си вярвам много,защото може би нямаше да стрелям,аз предпочитам да убивам с думи. Simple Smile
Както и да е,факт е,че Керим имаше повече време да размисли и да реагира,докато Фатмагюл нямаше такова време.Тя е жена,за първи път хваща пистолет,намира се в състояние на неописуем страх и в този момент се надява ,че може да сплаши Мустафа.Така,че за разлика от Керим ,Фатмето реагира,независимо от това,че не се стигна до натискане на спусъка.
Димана,за мен историята с отвличането е напълно изяснена.Единственото,което за мен не е напълно ясно е защо изобщо я имаше.Може би,за да ни покажат,че състоянието на Мустафа се влошава.Иначе е естествено Ф. да не иска да говори.Тогава и беше много рано,като се има предвид,че вече бяха налице и другите травми от предишните ужаси,които и се случиха.Няма как една такава жертва да започне да приказва,пък дори и ревейки.Все пак трябва да се съхрани,да укрепне психически,за да може един ден евентуално да говори.Не мисля,че сценаристките оставиха някакво съмнение,че Мустафа я е докосвал по някакъв друг начин,а за обличането-нали той и донесе дрехи и я заведе в някакви тоалетни,където тя сама се облече.

# 102
това е от филма"Елиза"

# 103
Добро утро,сладурки! Hug
Днес се поразрових и с изненада открих,че това с червеното коланче върху сватбената рокля го има и при кавказците,и то в съвременни сватби Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=-f9c2dQelIY&feature=related

# 104

Общи условия

Активация на акаунт