Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 788
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!!  Laughing Laughing Laughing

# 76
  • Враца

Добро утро!
Едно прекрасно клипче за слушане с кафето!
Kara kara gözler ona buna bakıyor mu
O incecik beli şimdi başka biri sarıyor mu
Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyor mu
Yumuk yumuk güzel eller başka bir el tanıyor mu

Ти си тръгна, с цялата мъка ме остави
къде си, с кого си, ревнувам
Черните, черните, черните очи
това и онова виждат ли?
Този тънък кръст сега някой друг ли прегръща?
Блестящите, блестящите, блестящите коси
отново ли се веят?
Притиснатите, притиснатите, притиснатите красиви ръце
нечия друга ръка ли държат?
Ревнувам, ревнувам!
От мъка съм заслепена.! Изгарям!
Любовната болка сърцето ти като жарава ли ще изгори?Сълзите ми без да спират никога, ли ще текат?
От мъката  съм заслепена.! Изгарям!

Нямам нищо общо с превода - само го ползвам Simple Smile

# 77
Добро утро и от мен! Поздрав
Скрит текст:

Мариана, благодаря за кафенцето в приятна компания! И аз се надявам на трейлър днес, и то романтик!
Евелин, разплака ме!
Ани, хубав сън, леко ти завиждам, но не за котката!  Simple Smile

# 78
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!Прекрасно започва денят с "DOLAMA"!
Евелин Hug,Мамарис Hug-много стилни спални сте избрали за нашите влюбени,но те си падат по простите и скромни неща,някак не ги виждам в този лукс!
AnaSt Hugчестит сън-кой знае колко нежно ти е казвал"Ани джанъм нолду"?!Аз нещо скоро не съм го сънувала newsm78!
mama_an_ji ,аз мисля че думите от подсказката "Но сега се ядосвам на себе си защо не го направих" наистина ги казва Фатмагюл по повод това,че не е стреляла срещу Мустафа.Тя още след отвличането се тормозеше,че ако не се беше появил г-н Фахретин в момента и тя не е могла да стреля,какво щеше да се случи с Керим.Мисля си,че в този епизод отивайки при Керим ,Фатмагюл най-сетне ще говори за отвличането.Те така и не проведоха разговор  за това и тя нищо не сподели.
  Приятен ден и ведро настроение ви желая!

# 79
Добро утро, Малчева.
Радвам се , че си на линия. Благодаря за вчерашния трейлър. Много ми хареса (въпреки, че аз харесвам и по-хард версиите ти). Аз съм ти от заклетите фенове. Вчера не ме разбра правилно - аз не исках от теб да го посветиш и на мен трейлъра, просто исках да ти кажа, че и на балкона имаш много фенове. Продължавай да твориш , а ако ми хрумне някое специално желание за Керим ще го споделя пък може  и трейлър да ми направиш. Всичко това е за фън. Аз се забавлявам страхотно. Не се сърди, че има хора, които се вземат прекалено на сериозно. Твори и се забавлявай.
Хубав ден.

# 80

Аз предлагам спалнята им да е такава,познайте защо?!?!

и тази става - даже е в синЮ  Mr. Green

Момичета,само нещо да ви разкажа относно спалните преди да си легна :
Скрит текст:
Преди години с мъжо като работехме по въпроса за първото дете,не знам какво сме правили,но спалнята/в предишното ни жилище/се счупи от едната страна и мъжът ми в бързотията намери едни томове
" Война и мир" и я подпря с тях,после си продължихме работата Joy,тогава не ми беше смешно,но сега като си спомняме и голям смях пада rotfImboСега нямаме такъв проблем Peace

smile3532 знам к'во ти е било - позната история

Добро утро....абе момичета как го виждате Керимчи да се събере в тези спални.Мукито пак ще е там ще има "Вие не се притеснявайте аз само да сложа табуретката на Керим да не му стърчат краката.Продължавай те си....Фтамгюл айде бе момиче целуни го по страстно.Офффяяя дръпни се,дръпни се да ти покажа как става." Joy Joy Joy
Евелин винаги съм знаела че "Война и мир" е велика книга.

# 81
Добро утро, Малчева.
Радвам се , че си на линия. Благодаря за вчерашния трейлър. Много ми хареса (въпреки, че аз харесвам и по-хард версиите ти). Аз съм ти от заклетите фенове. Вчера не ме разбра правилно - аз не исках от теб да го посветиш и на мен трейлъра, просто исках да ти кажа, че и на балкона имаш много фенове. Продължавай да твориш , а ако ми хрумне някое специално желание за Керим ще го споделя пък може  и трейлър да ми направиш. Всичко това е за фън. Аз се забавлявам страхотно. Не се сърди, че има хора, които се вземат прекалено на сериозно. Твори и се забавлявай.
Хубав ден.
Тогава очаквам идеи за трейлър,а аз ще попиша по идеята! Съгласни? newsm78
Много ми стана смешно вчера,като видях колко от вас направиха асоциация с леглото и белезниците! Бяхте уникални!

# 82
Добро утро в ден - сряда!
Бързам да споделя нещо, разбира се за филма, че тази мисъл ми се е загнездила в главата рано-рано сутринта. То е във връзка с думите от подсказката "Но сега се ядосвам на себе си защо не го направих"- мисля че са по повод насочения пистолет от ФГ към М. Ако сценаристките пак не ни подвеждат нещо!
Може да ме замеряте с домати, колкото иската, аз ги обичам, но бих искала да чуя някои ваши мнения.
Та ситуациите са две:
1. Керим наблюдава изнасилването и не може да помогне - по една или друга причина
2. Фатмагюл е насочила пистолет към М, но не дърпа спусъка - по една или друга причина.
Не съм много силна по анализите на ситуациите, но питам - виждате ли някакъв паралел между тези двете?
Пълния блокаж в момента, невъзможността да мислиш трезво , неспособността да помогнеш на човека нуждаещ се от теб? Ще се радвам да чуя и някое друго мнение за това.

Здравейте момичета! Пожелавам спокоен ден!

Аз също си задавам тези въпроси.По тях досега не е имало пълно обяснение.
Надявам се тови да стане в следващите серии, защото без отговорите им не може да се продължи напред. Ако има съжаление, че Фатма не е стреляла, то тези въпроси сигурно ще излезат от Мукадес. Събитията около отвличането не бяха "разчепкани". За тях Фатма мълчеше.
Мукадес човъркаше раната с въпросите си от рода кой е преоблякъл Фатма, дали Мустафа не й е направил нещо и т.н. Керим тогава няколко пъти я попита за нещо такова. Но тя мълчеше.
Исками се да вярвам, че сценаристките ще върнат лентата назад и ще дадат отговори на тези въпроси. Освен това Мустафа пише писма, в които коментира факта, че Керим  не е докозвал жена си. Приплотат се няколко обстоятелства. Липсата на отговори по тези въпроси сковават Керим. Тяхното изясняване ще помогне да достигнат с Фатма до интимната близост.  

# 83
Добро утро, Малчева.
Хубав ден.

Много ми стана смешно вчера,като видях колко от вас направиха асоциация с леглото и белезниците! Бяхте уникални!
Мила моя, днес имам много еретични идеи. Чудя се дали да не ти ги споделя на лични, че не знам как ща ме нахулят от сутринта.

# 84
Добро утро, Малчева.
Хубав ден.

Мила моя, днес имам много еретични идеи. Чудя се дали да не ти ги споделя на лични, че не знам как ща ме нахулят от сутринта.
Добре! Очаквам те на лични!  Wink Wink Wink   bouquet

# 85
  • варна
Много сте забавни итересни ,всички клипчета ,колажи стихове ..просто не съм вярвала че един филм може да влия така и то на много хора.
Прекрасни сте ,благодаря за всички преводи ,подсказки и т.н
Да споделя в вас ,че когато започна филма изобщо не харесах Енгин ,не обичам мъже с дълга коса и от там може би .Вурал беше моя красавец ,но сега ...просто самата игра на Енгин -погледи думи такова чувство излъчват ,че няма как да не го харесаш.

# 86
  • София
Добро утро....абе момичета как го виждате Керимчи да се събере в тези спални.Мукито пак ще е там ще има "Вие не се притеснявайте аз само да сложа табуретката на Керим да не му стърчат краката.Продължавай те си....Фтамгюл айде бе момиче целуни го по страстно.Офффяяя дръпни се,дръпни се да ти покажа как става." Joy Joy Joy
Евелин винаги съм знаела че "Война и мир" е велика книга.

Joy Joy Joy Joy Joy

Прекрасна песен с много хубави моменти,изгледах си го два пъти и пак ще си го пусна!
Сетих се да споделя,че Фг ми харесва много повече с права коса-много по-женствена и красива ми е.С къдрава ми прилича на детенце,на някакво ангелче...
Ето,в момента на пускането на кърпата във водата е просто много много красива!

Малчева,фантазия
е права Peace!Имаш фенове,аз вече го казах няколко пъти,че съм ти фен...Не мога да чакам 10 години Фг и Керим да станат готови Laughing!

# 87
  • Стара Загора
Малчева Hug Фантазия Hug-много сте палави от сутринта  Laughing!Очаквам включването ви!А това с белезниците и спалнята беше обсъждано и във фейсбук страницата на Е.А.-снощи се зачетох там и горе-долу мислите на фенките  там и нашите се припокриват!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 10:11 от borovinka123

# 88
Малчева Hug Фантазия Hug-много сте палави от сутринта  Laughing!Очаквам включването ви!А това с белезниците и спалнята беше обсъждано и във фейсбук страницата на Е.А.-снощи се зачетох там и горе-долу мислите на фенките  там и нашите се припокриват!

Палава съм,палава!!!
Ами явно не съм сама!Има и други луди гъби като мен!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 89
  • София
За Яшаранови съм съгласна.Щеше да е много по-стойностно и интересно да ги осъдят богати.Но предполагам,че според сценаристките,не би трябвало да има съмнение в съдебната система, а техният провал е вид наказание и от съдбата.

тук искам да "поясня " колкото и тъжно да е това което ще кажа ...
сценаристите първо ни показаха как се развиват нещата като оставиха Яшаранови богати ... съда ги пусна под гаранция - така е и в реалния живот и тук и там и на всякъде...
и сега ни показват другата страна когато са разорени ... е няма ли пари има справедливост ИЛИ  с други думи казано навсякъде по света е :"за кокошка няма прошка , за милиони няма закони "  - повярвайте ми тъжно ми е че пиша това , но това е истината
ако не бяха разорени ,може би  по някакъв начин щяха даже да ги оправдаят или понееееее ако понесат последствията да са в затвора щяха да са в лукс килия
всичко на този свят се купува ... само здраве да има !
показаха ни как се купи даже любовта на Мустава ...
да бъдем честни купи се и брака на К и Ф ( друг е въпроса , че когато К. осъзна че наистина обича Ф. парите нямаха стойност ) .....................
така , че сценаристите според мен си вършат чудесно работата като ни показват как точно стоят нещата в живота - принципно ( иначе всяко правило си има изключение - естествено )

Общи условия

Активация на акаунт