Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 731
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Хриси чалъма съм го оставила за домашен прочит,че като знам какви са отиде ми техниката Mr. Green

Вени  Joy

Фатма пък да вземе да му оплете едно пАловерче без ръкави и по дълбоко V-образно деколте на Керим,че да се поразхвърли и той малко knit

# 241
  • Пловдив

И какво ли ще стане?

# 242
Поне на първата брачна нощ да си съблече ризата или там каквото има отгоре.. и да остане по Гол Гръб..... И на това ще съм доволна Embarassed

Дааааааа, бялата субстанция много я гълчоти на поводи

# 243
  • между морето и небето
Няма да ви изброявам поимено, ама мноого весело тук  hahaha hahaha hahaha

Керимчо по-скоро да вземе да го размята онзи чук, ще тогава наистина температурата на околната среда ще се повиши. Много лежерно го раздава напоследък.

# 244
е..сигурно нямат достатъчно пари за отопление.обаче сега се позатопли и вече може да се поразхвърли

# 245
Керим да се съблечял?!  Thinking Ама каквито сме Мара-подробни тук ще искаме после кола маска да му правим.  ooooh!

# 246
голяма сте работа-не спирам да се смея с вас.

# 247
  • Стара Загора
Аз не искам кола-маска да му правим-тъй си го харесвам Embarassed...
Скрит текст:
той не е много космат бе,защо ще му е  кола-маска

# 248
  • София
Фенките на Мустафа Булут сме го виждали и само по боксерки   Wink ppp.
Има хубави бедра,да ви кажа..... Mr. Green

И аз не искам кола маска пък!

# 249
Ама каквито сме Мара-подробни тук ще искаме после кола маска да му правим.  ooooh!

Къде точно кола маска,че аз пак не разбрах? Embarassed Rolling Eyes

Енгин от времето на М Булут не се ли е поналял малко,позагладел холивудски бедър с каракачанско оперение Whistling

# 250
  • между морето и небето
абе той да се разсъблече, а кола маската после ще я бистрим.

# 251
  • София
Интервю със сценариските на "Aşk-ı Memnu",  "Fatmagül", "Kuzey Güney" и  други сериали -  Ece Yörenç и Melek Gençoğlu :

Скрит текст:
Интервью  сценаристок  сериала  Запретная  любовь,  Фатмагюль  и  Кузей-Гюней  и других  сериалов  -   Эдже Йоренч  и  Мелек Генчоглу.

Перевод:

Журналист: Когда вы пишете сценарий и когда приходите к его завершению, появляются ли у вас различные идеи изменить то, что было вначале? Можете ли вы ,например, вернуться назад и изменить положение некоторых вещей?

Мелек Генчоглу: Вы знаете, когда начинаешь писать сценарий, естесственно в голове у тебя появляется куча различных мыслей.Я на самом деле хотела изменить финал сериала Ашкы мемну ( Запретная любовь), но я была вынуждена придерживаться романа, хотя некоторые персонажи в нашем сериале значительней выросли и сцены были расширены , но конец , к сожалению, остался тем же.

Журналист: Ашкы мемну, Фатмагюль ваши последние хиты, а как пришла идея взять в них на главную роль Берен Саат?

Эдже Йоренч: Ещё в 2006 году у меня появилась идея экранизировать роман Ашкы Мемну. Однако из-за нехватки времени это произошло в 2008 . Конечно самой большой проблемой было найти актрису, которая смогла бы сыграть роль Бихтер. В кастинге на эту роль принимали участие много молодых и талантливых актрис, но ни в одной из них мы не видели Бихтер. Как-то после работы я сидела в кафе и читала газеты. Я увидела в газете статью о фильме Берен Саат и Мурата Йылдырыма " Боль осени". Я тутже позвонила Мелек и сказала, что есть одна актриса. Помню перед началом проекта я назначила встречу Берен, и как только она вошла в зал, я сразу поняла, что это именно то, что нам нужно. Это очень красивая и талантливая девочка. А нам нужна были именно красивая и невинная девушка, которая всё же время от времени должна была хитрить. Берен умеет показать на своём лице хитрость. Я сразу поняла, что она сможет сыграть эту роль. Она - Бихтер и другую на её месте я не представляю. Во время первого собеседования между нами было некое расстояние, во второй раз мы рассказали , каким должен быть характер у Бихтер, а в третий мы посмотрели часть сцены, сыгранной Берен. Берен Саат нашла правильный путь к образу Бихтер. В течении двух лет Берен жила эмоциями Бихтер. И это повлияло на ваши эмоции. В конце сериала люди возненавидили меня и Мелек. Бихтер оплакивало на тот момент 20 миллионов человек. Это был большой успех для Берен.

Мелек Генчоглу: В сцене с похоронами все мы прощались с Бихтер. Впервые люди за кадром принимали участие в похоронах такого рода. Мы на самом деле оплакивали и прощались с Бихтер, потому что именно так оно и было. Во дворе мечети сидела Берен, а мы все вместе со слезами оплакивали её героиню Бихтер, словно она была настоящей.

Эдже Йоренч: Берен в своём интервью как-то сказала: " У Бихтер живой характер, она несёт с собой настроение. Она очень важный персонаж в моей жизни. Это очень важно для женщины, потому что она научила меня быть женщиной..."

Мелек Генчоглу: Когда работа над проектом сериала "Каква е вината на Фатмагюл?" была начата, это с самого начала привлекло журналистов, они , заинтересовались сценарием и узнали, что главную роль будет играть Берен. Они спросили: " Почему именно она?" Но мы ни на одно мгновение не выразили сожаление, что роль Фатмагюль сыграла именно она. Берен очень смелая актриса, она готова для своей роли на многое.

Эдже Йоренч: Берен - это находка для сценаристов. Это какой-то мультиплейер. Она может сыграть абсолютно всё, она очень дисциплинирована и может создать конкуренцию самым лучшим актрисам Турции, да и актрисам за пределами Турции. На съёмочной площадке эта молодая девушка ведёт себя достаточно зрело для своего возраста, она скромна , как маленькая девочка, но талантлива, красива, интеллигентна , умна , как женщина, она уверена во всём и знает что нужно, чтобы обрести успех. Когда я наконец нашла актрису, идеальную для роли Бихтер, у нас появлись проблемы с выбором актёра на главную роль. Я подумала: " Кто же может стать Бехлюлем?" . Так мы пригласили на собеседование Кыванча Татлытуга. В первый раз мы говорили с ним наедине. Перед нами сидел молодой, очень красивый актёр, чья карьера шла вверх. Актёр талантливый, трудолюбивый, старательный. Он идеально подходил на роль Бехлюля. На вторую встречу Кыванча пригласили вместе с Берен. Тот протянул ей руку и я подумала : " Это он! Эта пара станет нашей гордостью и поднимется на небывалую высоту." Так оно и вышло. Они прекрасно подошли друг к другу, оба добросовестные, а что может быть лучше? Они превзошли все наши ожидания. Среди них родилась великая дружба, они сблизились, что вы и видели на экране. Каждый из них показывал в сценах взрыв страсти. Я благодарила Бога, что актёры выложились полностью. Достаточно только посмотреть на них вместе. У них было очень хорошее сотрудничество, и я благодарна им, что они блестяще выполнили задачу. Они были прекрасны, и я хотела бы видеть их снова вместе. Я хотела повторить это в сериале Фатмагюль. Перед началом сериала я разговаривала с Кыванчем, но характер Керима был непростым. Кыванч это нечто другое. Вот в этом году он играет Кузея. Из Кыванча вышел идеальный Кузей. В сериале многие поклонники хотели увидеть счастливую историю любви Бихтер и Бехлюля. Они до сих пор жалуются на то, как закончился Ашкы мемну. У меня есть задумки, для Кыванча и Берен просто нужна хорошая история, когда она у меня появится, вы снова увидите их вместе. Я надеюсь это произойдёт в ближайшее время. Что касается Энгина, то когда мы его увидели, нам на роль Керима не нужен уже был Кыванч. Это Берен порекомендовала Энгина. Они очень хорошие друзья, знают друг друга очень хорошо ещё с Анкары. Мы посмотрели на Энгина и сразу же дали ему эту роль. Он оказался великолепен.

Журналист: Когато пишете сценарий  и  стигнете до неговото завършване, появявят ли се у Вас различни идеи да промените първоначалния замисъл? Можете ли например да се върнете назад и да промените позицията на някои неща?

Melek Gençoğlu: Знаете ли, когато  започнеш да пишеш сценарий, естествено в главата ти се появяват купчина различни мисли/идеи. Аз наистина исках да променя финала на сериала Aşk-ı Memnu, но  бях длъжна да се придържам и към романа, въпреки че някои от героите са прибавени допълнително в нашия сценарий и сценария беше разширен, но  края, за съжаление, си остана същия.

Журналист: "Aşk-ı Memnu" и "Fatmagül" са последните Ви хитове, но как изобщо дойде идеята да вземете в тях за главната роля Берен Саат?

Ece Yörenç: Още през 2006 г. имах идея да филмирам романа "Aşk-ı Memnu". Въпреки това, поради липса на време, това се случи през 2008 година. Разбира се най-големият проблем е намирането на актриса, която би могла да играе ролята на Bihter. В кастинг за ролите участваха много млади и талантливи актриси, но в нито една от тях не виждахме Bihter. Един ден след работа, аз седях в едно кафене, четейки  вестник. Видях една вестникарска статия за филма на Берен Саат и Мурат Йълдъръм, "Есенни Страдания". Аз тутакси позвъних на  Мелек, и казах, че има една актриса. Спомням си, преди началото на проекта аз уговорих среща с  Берен, и веднага след като тя влезе в залата,  разбрах, че тя е точно това, от което имаме нужда. Тя е едно много красиво и талантливо момиче. А на нас ни беше нужно именно красиво и невинно момиче, което в същото време трябваше да бъде хитро. Берен умее да  изрази на своето лице хитрост. Веднага разбрах, че тя би могла да играе тази роля. Тя е Bihter и друга на нейно място, не мога да си представя. По време на първото интервю между нас имаше известна дистанция, на втората среща, ние разказахме какъв трябва да бъде характера на  Bihter, а на  третата среща ние изгледахме част от сцена изиграна от Берен. Берен Саат  намери правилния път към образа на Bihter. В срок от две години, Берен живя с емоциите на  Bihter. Това  се отрази и на Вашите(визира зрителите) емоции. В края на сериала хората ненавиждаха мен и Мелек. По онова време, Bihter я оплакваха  20 милиона души. Това беше голям успех за Берен.

Melek Gençoğlu: В сцената с погребението всички ние се сбогувахме с Bihter. За първи път хората (екипа), които стоят зад кулисите, взеха участие в погребението по този начин. Ние всъщност оплакахме и се сбогувахме с Bihter, защото точно така си беше. В двора на джамията седеше Берен, а ние всички  заедно със сълзи оплаквахме  нейната героиня Bihter, сякаш беше в действителност.

Ece Yörenç: Берен в интервю веднъж каза: "Сякаш Bihter е жив характер, тя носи с себе си настроение.Тя е един много важен персонаж в моя живот. Това е много важно за една жена, защото тя ме научи да бъде жена ....."

Melek Gençoğlu: Когато работата по проекта на сериала "Каква е вината на Фатмагюл?" започна, това веднага привлече вниманието на журналистите, те са поинтересуваха от  сценария и разбраха, че главната роля ще се играе от Берен. Те попитаха: "Защо тя?" Но ние нито за миг не сме имали съмнение, че ролята на Фатмагюл ще  изиграе именно тя. Берен е много смела актриса, тя е готова за своите роли на много.

Ece Yörenç: Берен - тя е "божи дар" за сценаристите. Това е мултиплейър. Тя може да изиграе всичко, тя е много дисциплинирана и може да бъде конкуренция за най-добрите актриси в Турция, и  извън Турция.На снимачната площадка това младо момиче се държи доста зряло за своята възраст,    тя е скромна, като малко момиченце, но талантлива, красива, интелигентена, умна, като жена, тя е уверена във всичко, което прави и знае какво е нужно да направи, за да  постигне успех.
 Когато най-накрая намерихме актриса, перфектена за ролята на Bihter, при нас се появи проблема с избора на актьор за другата главна роля. Помислих си: "Кой може да бъде Behlul?" . Така поканихме за интервю Къванч. Първият път,  говорихме с него насаме. Пред нас седеше млад, много красив актьор, чиято кариера отиде на върха. Актьорът е талантлив, трудолюбив, любознателен. Той е идеално подходящ за ролята на Behlul. На втората среща поканихме Къванч, заедно с Берен. Той и протегна ръка и аз си помислих: "Това е той! Тази двойка ще бъде нашата гордост и ще достигне до безпрецедентни висоти." И така се случи. Те отлично си паснаха и  двамата са съвестни, какво би било по-добре? Те надхвърлиха всички наши очаквания. Сред тях се роди едно голямо приятелство, те станаха приятели, и това се усещаше на екрана. Всеки от тях показа експлозия от страст в сцените. Благодарих на Бог, че актьорите  се отдадоха напълно. Достатъчно беше да ги видиш заедно. Те си партнираха много добре и аз съм им благодарна, че изпълниха задачите си  брилянтно. Те са прекрасни, и бих искала да ги видя отново заедно. Исках да повтаря това и в сериала  "Fatmagül". Преди началото на сериала, аз разговарях с Къванч, но характера на Керим не беше лесен. Къванч е друг типаж. Ето тази година, той играе Kuzey. От Къванч излезе идеален Kuzey.
 В сериала ("Aşk-ı Memnu"), много фенове искаха да видят една щастлива любовна история на  Bihter и Behlul. Те и до сега се оплакват как приключи "Aşk-ı Memnu".
Имам идеи за Къванч и  Берен, просто е нужна  добра история, когато при мен се появи такава, отново ще ги видите заедно. Надявам се, да се случи скоро.

Колкото до Енгин, когато ние  преценихме, че Къванч не ни беше необходим за ролята на Керим,  Берен ни препоръча Енгин. Те са много добри приятели, познават се много добре, още от Анкара. Ние се вгледахме в Енгин, и веднага му дадохме тази роля. Той се оказа великолепен.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:41 от rivva

# 252
Аз няма да искам кола маска, така е Супер.. Мъжествен е!!! Не е много космат

# 253
Докато човек се обърне и вие вече почнахте да разсъбличате Керим.Лоши момичета smile3513Бива ли така и кумова срама нямате. Joy Joy Joy Joy Joy
А то това с навличането,с какъвто се събереш- такъв ставаш.И жилетките ,и якенцето не му помогнаха-пак си се изложи.
А това за нимфоманката си е действителен случай.Тук се коментира от дни.

# 254
  • В Града на липите
Керим да се съблечял?!  Thinking Ама каквито сме Мара-подробни тук ще искаме после кола маска да му правим.  ooooh!

Няма да искаме, ама ще му намерите триста кусура като ви знам. Ще трябва цял ден да му адвокатствам  ooooh! Че и Кукркуметка се загуби да помага. То гънки, то косми, то заоблености, несъразмерности, блед тен...
Ей на, докато се обърна и Слевина го подпука, а още по потник не е останал.  Crossing Arms

rivva ,  Hug благодаря за интервюто.

Общи условия

Активация на акаунт