Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 940
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз си пуснах сега 18 серия.Очите на Керим говорят толкова много. Усещам,че тук го боли много повече за Фг, от колкото от собствената му болка, че тя не го обича.Това е истинската любов.
Колкото до Фг,според мен това е един от многото малки но ценни мигове,с които Керим бавно и сигурно вървеше към сърцето й.

# 451
  Добър вечер!  Hug
   Тук както винаги е било забавно и съм изпуснала купона.
Защо така ни пуснаха само един трейлър тази седмица ?  Thinking хубаво си бяхме свикнали с по 2, разглезили сме се.  Joy   И аз искам само нови серии и не гледам старите вече по N пъти Grinning
   Интервюто с Е и М много ми хареса, друго си е да чуеш някои неща от тяхната уста! На тях не се спори  Peace  Едно нещо много силно впечатление ми направи, те държат на това филма да се придържа към книгите и оригиналите, може да разширяват но сюжетните линии са същите. Значи вече абсолютно няма какво да му мислим и да се тревожим за сладурите ни. Нека се насладим на малкото оставащи серии. Само търпение, както казваше Фатмагюл.  Heart Eyes

п.п Може ли някоя от талантливите ни дами да се смили и да пусне още един хубав трейлър, който да ни подготви за предстоящите епизоди  Embarassed   Praynig    bouquet

# 452
Здравейте. Виждам, че пак сте се развихрили, много ми харесва настроението в темата.  Simple Smile
/ леголото не ми хареса особено, малко кичозно, ноо е по/важно какво ще се случва в него  Heart Eyes
/ Интервютата със сценаристите са много хубави и от тях се разбра, че наистина Берен е предложила Енгин за ролята.  Simple Smile Къванч не го виждам въобще в ролята на Керим, др типаж е . Така че е съпер, че са открили Енгин. Simple Smile
/malcheva- много ми харесват творенията ти, определено вдигат градуса в темата, така че продзлжавай в същия дух, супер си Sunglasses. Може да включиш някой път и Муки като страничен наблюдател, много я бива в теъи неща нея, а и съм убедена, че ще умрем от смях с мераците на мадам Кетенджи.
Даже ми хрумна, че може да се направи сцена / сън на Мукадес, в който сънува как Керим отвръща на мераците и и Мукадес достига нирвана Joy
Добре,но сцената ще остане за петък,за да не ви дойдат в повече страстите. Нали след 20 минути започва нашият ден и аз ще се оттегля на балкона. Peace
О да, няма проблем, а и от утрешния епизод може да се събере нов материал за писане, тя специално Мукадес е неизчерпаема. Но тя Муки вече 70 серии си точи лигите по Керим, нека и нея я огрее,макар и насън.  Simple Smile

# 453
  • Враца
Ако не беше тя, щяха още да са на етап получаване и късане на писма. Joy Освен това трябваше и Керим да види, че не е лесно да се даде прошка, да се научи да прощава.
Дано ме разбрахте, че стана дълго. Simple Smile
Муки има много заслуги, както знаем, но личното ми мнение е, че не е намесена в пристигането на тати Ф. Доколкото помня, той беше разбрал от новини, или някаква медия за случилото се и беше долетял на пожар.

" И имате моите по-големи благодарности затова, че ме окуражавате да го видя. И това и ще направя, когато дойда в Истанбул, веднага щом мога." Това е цитат от писмото на тати към Мукадес. Не че на моменти, да не кажа непрекъснато, ми се иска да влязя в монитора и да я смачкам! newsm61
След това идва вече наистина на пожар, когато влиза в затвора май. Но вече има някаква надежда

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 00:06 от mama_an_ji

# 454
Връщам се пак на вината на родителите,като продължавам мисълта на Валентина.Ние с нея почти винаги мислим еднакво.Керим е получил една жестока травма още в най-ранна детска възраст.Всяко дете на негово място изживява много трагично такива екстремни ситуации,някои дори от силния шок получават амнезия.Много е важно кой ще поеме детето след случилото се.Керим е имал късмет в лицето на Мерием,но не всички деца имат този късмет.За съжаление по-късно тези деца се превръщат в озлобени и комплексирани хора,хора изпълнени със завист и чувството,че всички са им виновни за нещо,хора способни да отмъщават,да интригантстват и лицемерничат .Така е когато децата не срещат никаква реална подкрепа в периода на най-големите си страхове и кошмарни сънища.Това е пътят,който избират за да се предпазят от лошия свят,който е несправедлив за тях,но щедър към останалите.Една частица от тях винаги си мисли,че вината е тяхна,а другата че са виновни всички останали.Колкото повече растат,толкова повече вината се прехвърля върху другите,като дори и родителите вече не играят никаква роля.Керим не е от тези деца.Въпреки ужаса,който преживява,той е обграден с любов и внимание.Мерием става за него ,и е ,най-специалният човек в живота му.Той е емоционална личност,с чувство за отговорност,всеотдаен към близките и работата си.С израстването си ролята на родителите му вече не е същата.Разбира се,че си спомня и разбира се ,че спомените го натъжават,но тази тъга е друга и не може да се сравни с онази на другите деца без неговия късмет.Затова от дистанцията на времето,той може да разбере по-бързо и по-лесно постъпките на родителите си.Да простиш не значи да оправдаеш на всяка цена.

# 455
има и сладолед, има, има

и черпак, черпак,черпак

# 456
Димони,ей,че хубаво си го казала-Да простиш не значи да оправдаеш на всяка цена.
Така е наистина PeaceФатма му каза сама-От прошката ще ти олекне,дори само да опиташ,ще се почувстваш по-добре Peace

# 457
  • В Града на липите
mama_an_ji  Hug, добре дошла в клуба. При такава ревностна защита, подкрепена с доказателствен материал полага ти се членска карта, ако все още нямаш  Joy  Joy  Joy, че то май до тук само Дива и Валето се дърпат още.

Светозара, честит имен ден. Благодаря, че ни спести украсата от миналия път  Grinning

Димони  Peace  Peace

# 458
  • София
Тази вечер нещо съм на вълна Берен.Едно време майка ми беше луда по София Лорен,Бриджит Бардо,пък аз сега по Беренчето,ама много ми е сладка,такава естествена красота,много обичам естествената хубост,много!!!Тези нашите фолк изпълнителки,направо ме отблъскват,не ги знам по именно,ама при всяка възможност говоря на малките ми ученици ,че това НЕ е красиво,че това не е хубаво,тези жени не са еталон за нежност,женственост и красота!!!
Скрит текст:

Димони,така добре си го написала Hug Hug Hug

# 459
Връщам се пак на вината на родителите,като продължавам мисълта на Валентина.Ние с нея почти винаги мислим еднакво.Керим е получил една жестока травма още в най-ранна детска възраст.Всяко дете на негово място изживява много трагично такива екстремни ситуации,някои дори от силния шок получават амнезия.Много е важно кой ще поеме детето след случилото се.Керим е имал късмет в лицето на Мерием,но не всички деца имат този късмет.За съжаление по-късно тези деца се превръщат в озлобени и комплексирани хора,хора изпълнени със завист и чувството,че всички са им виновни за нещо,хора способни да отмъщават,да интригантстват и лицемерничат .Така е когато децата не срещат никаква реална подкрепа в периода на най-големите си страхове и кошмарни сънища.Това е пътят,който избират за да се предпазят от лошия свят,който е несправедлив за тях,но щедър към останалите.Една частица от тях винаги си мисли,че вината е тяхна,а другата че са виновни всички останали.Колкото повече растат,толкова повече вината се прехвърля върху другите,като дори и родителите вече не играят никаква роля.Керим не е от тези деца.Въпреки ужаса,който преживява,той е обграден с любов и внимание.Мерием става за него ,и е ,най-специалният човек в живота му.Той е емоционална личност,с чувство за отговорност,всеотдаен към близките и работата си.С израстването си ролята на родителите му вече не е същата.Разбира се,че си спомня и разбира се ,че спомените го натъжават,но тази тъга е друга и не може да се сравни с онази на другите деца без неговия късмет.Затова от дистанцията на времето,той може да разбере по-бързо и по-лесно постъпките на родителите си.Да простиш не значи да оправдаеш на всяка цена.
Да,права си! Но бих казала,че когато едно дете преживее ужаса да бъде изоставено от родителите си,или да остане без единия или другия, вече психиката му е наранена. Този човек започва първо да търси грешката в себе си и да не иска и други да страдат заради него! Трябва първо да го преодолее и едва тогава да прости на родителите си! Като видяхме и Керим не искаше да кара Фатмагюл да страда и затова поиска да се разведе с нея. Трябваше му една сламка надежда,за да се хване за нея и да остане!
Хайде,аз отивам да се потапям в леглото,че накрая ще трябва някоя от вас да ме приюти!!!  Joy Joy Joy Joy

# 460
  • Враца
mama_an_ji  Hug, добре дошла в клуба. При такава ревностна защита, подкрепена с доказателствен материал полага ти се членска карта, ако все още нямаш  Joy  Joy  Joy, че то май до тук само Дива и Валето се дърпат още.

Светозара, честит имен ден. Благодаря, че ни спести украсата от миналия път  Grinning

Димони  Peace  Peace

Като че ли и аз  - "с малки, но сигурни крачки" съм се запътила към този клуб, но трябва време, за да узрея.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Пригответе членската карта за всеки случай, за да не чакам много когато съм готова. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 461
  • софия
И аз си пуснах сега 18 серия.Очите на Керим говорят толкова много. Усещам,че тук го боли много повече за Фг, от колкото от собствената му болка, че тя не го обича.Това е истинската любов.
Колкото до Фг,според мен това е един от многото малки но ценни мигове,с които Керим бавно и сигурно вървеше към сърцето й.
от писмото, което и написа, до признанието му в любов- много обичам тази част!!!
за мен, това е първият пътт когато той и подаде ръка Тогава тя осъзна че не мъртво същество и че означава Нещо за някого...
цялата болка си беше в нея, тя имаше нужда да крещи, да плаче да обвинява, а нямаше кого....
Керим остана до нея и понесе гнева и, даде и "твърдата земя", за да се изправи....

за чувства и дума не става......но тогава тя се изправи....
много ми е любим този момент!!!

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 00:23 от freespirit

# 462
ЦИТАТ:  Да простиш не значи да оправдаеш на всяка цена.

Димони,
Според мен е обратно:

Да оправдаеш не значи да простиш на всяка цена.

Може би така ми звучи по-реално.

Защото постепенно намираш обяснения и оправдания/с разума/, но Прошката е по-висше състояние на духа/ а не на разума/.

# 463
  • В Града на липите
Да, прекрасна серия. Ще ме накарате да сляза от Облаците, да зарежа Мустафа Булут и да си я припомня. Онази му сълза ми е най-ценна от всички, които проля за нея.

mama_an_ji, ако не си разбрала, ти вече си в клуба.  Joy В него не се приема по желание, а по заслуги. Честито.

# 464
  • София
Да простиш не значи да оправдаеш на всяка цена.

Да оправдаеш не значи да простиш на всяка цена.

Е това много ми хареса  bowuu  - зависи от обстоятелствата , но двата цитата се допълват взаимно !

от мен сладки сънища

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 00:41 от mamaris

Общи условия

Активация на акаунт