Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 871
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Разград
Kerim ve Fatmagül Askin Atesi

# 496
Светозара,честит имен ден!

# 497
  • София
Димони,мила,ще ме скъсаш с песента на клипа Peace Peace Peace

# 498
  • Разград
Някой написа, че Берен предложила Енгин да изиграе ролята на Керим. Къде го пише това? В смисъл - достоверна информация ли е? А и от една снимка, постната някъде в темата, на която тя го е прегърнала приятелски, личи че се познават отдавна и ако отговорът на въпроса ми е положителен - нищо чудно, че толкова добре играят двамата, в смисъл - любовна двойка. Разбира се не изключвам актьорските им способности, които са най-високо ниво.

Днес в темата имаше пуснато интервю със сценаристките на филма - там го пише.

https://www.facebook.com/notes/engin-akyurek-bulgarian-fans/%D0% … e/214729678641295

# 499
Евелин,нали?

# 500
  • София
Аз се чудя,Светозара,дали разбра че ни е почерпила еротично? newsm78 hahaha Joy Joy Joy

Лека нощ и от мен,сладки сънища Hug Hug Hug!

# 501
  • Разград
Fatmagül'ün Suçu Ne? 72.Bölüm Fragman Yorumu

# 502
  • Враца
Връщам се замалко, за да споделя нещо красиво (отчасти и към темата за родителите и по точно майките)

http://vbox7.com/play:ae3b0c65c6

Лека пак!

# 503
Скъпи момичета,лека нощ и от мене.

# 504
  • софия
Аз се чудя,Светозара,дали разбра че ни е почерпила еротично? newsm78 hahaha Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

ако не, от кой тръгна това.... newsm78
станахме като развален телефон Joy Joy Joy
аааааа, от Хриси, май... newsm78

Лека и от мен Hug Hug Hug

# 505
  • В Града на липите

ТЦ, не е от мен  Naughty Аз само услужливо отговорих на Дани.

# 506
  • София
Димони,относно родителите:това е една много деликатна и болна тема,за мен поне.
Скрит текст:
За майка ти съжалявам,че преживява това,и с двамата ми родители съм минала по този път/дано при нея всичко да се оправи/,когато татко почина нямаше какво да му простя,той не ме е наранявал или някакси не съм го отбелязвала,а майка многократно ме е наранявала,ама защото и очакванията ми от нея са били по-големи,както и да е,/въпреки всичко тя ме е отгледала,хранила,държала ми е главата,когато съм била болна,целувала ме е много като дете,направила ме е човек/много е тъжно това което ще споделя,но когато й биех последните инжекции морфин,аз й помогнах да ми поиска прошка,защото тя е голям инат,и тя ми я поиска,а аз й простих и когато си отиде ,аз бях по-спокойна,защото си  отиде простена Sad
от тогава се мъча да приемам смъртта по-философски,защото трябва да се съхраня за децата си!!!И така знам едно:На родител се прощава,защото приятели бол,ама майката и бащата са едни!!! Hug Hug Hug
Извинявам се за тези отклонения,ще гледам вече да не изпадам в тези състояния.......

# 507
  • софия

ТЦ, не е от мен  Naughty Аз само услужливо отговорих на Дани.

да, вярно, чак се върнах да го търся Joy Joy Димони го е видяла първа.... Peace

Евелин  -  Hug

лека Heart Eyes

# 508
  • София
Лелеее,как ще се става утрееее т.е днес newsm78
Само да ви постна продължението на Мукализа

# 509
  • София
не ми се спи и ето ме пак
лоша съм - знам , НО  аз не бих простила на родител които изоставя детето си независимо от обстоятелствата  Naughty - не приемам оправдания никакви ... и то не за кратко а за години наред  Crossing Arms  ( с изключение на здравословно състояние)  Tired........ това плакал , страдал и т.н при мен не върви ... sorry  

п.п. на тате Ф . му "прощавам "просто щ'ото е на кино и за да има филм трябва да има сюжет!

Общи условия

Активация на акаунт