Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 777
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
да пъшка пък хич не съм го чула Thinking....май като го наритаха Ердоан и банда само  Confused

И аз не съм го чула, ама си го представям... Embarassed

И все пак хубаво е, че и Фатмагюл не му прави забележка за пиенето, впредвид какви спомени има.
Браво на нея!

# 616

Slawena
Цитат
Много ви е слаб ангела нещо,една ръка и пеперудите запърхват в стомаха
Джанъм, като гледам кой е легнал до теб, никак няма да ми е трудно да те докарам до същото съсояние. Само с няколко кликвания на мишката ....  Joy За Енгин сси желязна, ама да не пускам Къванч...  Mr. Green  Joy
 Hug

Сакън Stop,
Скрит текст:
че с милото днес работим заедно  Sick...ще видя тогава Къванч и Енгин накуп  Joy

Добре че за 23 г заедно ми е свикнал на щуротиите Heart Eyes

# 617
  • София
определих ги 15 защото К. беше на около 5  ,когато остана сам ,а сега му давам 20

Не може Керим да е на 20,защото Фатмето празнува 21 си рожден ден,а той не е по-малък от нея.А и Дениз мисля,че беше някъде 17-18 годишна.Така,че при всички случаи има 20 години от раздялата им.

да де имаше коментар, че са по малко от 15 , а аз 15 имах в предвид меко казано  Laughing

# 618
Ще го чуем как пъшка  в първата брачна нощ или там когато се случи  Embarassed

Дали ще го чеум,  ще успеем ли да го чуем, то толкова жени по света ще пъшкат по същото време, съмнявам се , че ще успеем да го чуем  Joy

# 619

Как,
Скрит текст:
тяло потно,разгорещено,движения ритмични ,особено в кръста,коси леко влажни,полепнали по челото,прокраваш пръсти в тях,очите тъмни и дълбоки,сякаш потъваш в тях...мускулите на ръцете очертани от напрежение,устни лекo притворени...гледа те право в очите с нежност...дъхът му е горещ,изгарящ.. Crazy Crazy Crazy

Ох аз отивам да подирям половинката,че и на мен ми стана горещо ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 14:37 от Slawena

# 620
  • между морето и небето
Еее, днес пак  утиде коня у ряката  #Crazy!

Ако обсъдим и пъшкането, до довечера няма да мръдна оттук. моля ви, да се поспете малко, че много е рано още.
Хриси предлага следобедно кафе, а при нас още обяд не е станало.

# 621
Може ли такова нещо..... !!!!!???????  #Crazy
Ма, моля ви се, да си имаме уважението!!!!!
неспособна съм за нищо вече! Отива да си налея малко вино, следобедното кафе не помага!

# 622
А аз съм тръгнала днес да пиша реферат... съвсем се разконцентрирах...  Grinning ама това е защото съм любопитна а вие сте много "палави"  Joy

Hug

# 623
И аз предлагам да спрем...... поне за сега..
то много смях, много страст...

# 624
  • В Града на липите
За хъркането - тц. Ако се вярва на съня на Фатмагюл в 62-ри епизод, когато му мереше пулса с ухо на гърдите му  Joy Там си дишаше много тихичко. И аз така си го представям да спи.
Но е възможно да е и като дъскорезница. То в нашите очи е самото съвършенство  Joy

Габи   Hug, все забравям, че нашето следобедно кафе за много от вас е сутрешно. За сутрешно кафе не препоръчвам ръцете на Енгин. Много са разсейващи. Поне до следобед да свършим малко работа.

nianta , в Пловдив часовата разлика позволява ли винсе? Ще се опиянчим от тоя сериал. Аз поне на там съм тръгнала.

Славенка, тия работи дето са ти в главата до нищо добро няма да те доведат в 14,30, освен ако офиса ви не се заключва. Складирай ги за малко по-късно.

# 625
Момичета,почнахме да приличаме на "разпасана команда".
Само не казвайте че аз съм виновна!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Славенка,давай!
Аз вече си минах по реда за днес,сега вие му мислете!

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 14:47 от mal4eva1984

# 626
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Slawena
Вмъкни Цитат
Цитат на: Yours5 в Четв., 26 Апр. 2012, 14:25
Как,
Скрит текст:
тяло потно,разгорещено,движения ритмични ,особено в кръста,коси леко влажни,полепнали по челото,прокраваш пръсти в тях,очите тъмни и дълбоки,сякаш потъваш в тях...мускулите на ръцете очрертани от напрежение,устни леки притворени...гледа те право в очите с нежност...

Ох аз отивам да подирям половинката,че и на мен ми стана горещо[/size]
Ах палавница такава -размечтах се  Embarassed Embarassed Embarassed

# 627
Момичета,почнахме да приличаме на "разпасана команда".

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521 smile3505 smile3505

# 628
  • plovdiv
Извинявам се 4е се намесвам -аз пове4е 4ета и много рядко пиша ,но клип4ето на Хриси от Облака е страхотно.
Наистина Енгин има прекрасни ръце. Heart Eyes
Много ги харесвам -но аз по принцип гледам ръцете и в живота .
Не съм гледала от Облака ,но от клип4етата изглежда много страстен и маи пове4е ми харесва ,щото напоследък като Керим само Тамам казва и с вси4ко съгласен  Whistling

# 629
  • София
да пъшка пък хич не съм го чула Thinking....май като го наритаха Ердоан и банда само  Confused

щ'о дане би да си го чула па да хурка ? Joy

Общи условия

Активация на акаунт