Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 845
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • В Града на липите
Виц за следобедното кафе:

Скрит текст:
Семейство Кетанджи са отишли на плаж. Раами гледа децата, Мукадес се пече.
Изведнъж Раами чува глас:
- Извинете, бихте ли ми услужили с надуваемия си дюшек?
- Ама какво говорите, какво говорите, та това е жена ми - възмущава се Раами. - Мукадес, скъпа, обърни се вече, обърни се по гръб, че за трети път се бъркат днес хората.
- Ох, Раами, не мога да се обърна. Вместо плажно мляко съм взела по погрешка лепилото на енището и залепнах за хавлията.

# 631
Zorni44ka може ли да ми кажеш от кой филм е второто ти гифче със Sarp Akkaya ?

# 632
  • софия
командаааа...ще ме уволнят бе
чак от другия край на офиса, шефа ми се чуди...: причувало му се голЕмо пъшкане....от всички страни.... Joy
какво да му обяснявам сега.... Joy

# 633
да пъшка пък хич не съм го чула Thinking....май като го наритаха Ердоан и банда само  Confused

щ'о дане би да си го чула па да хурка ? Joy

Той пък кога спи-или реве или скача като ужилен из стаята си или в малкото моменти съзерцава Фатма,къде наяве къде като видение...нали ако изхърка ще избяга видението

# 634
командаааа...ще ме уволнят бе
чак от другия край на офиса, шефа ми се чуди...: причувало му се голЕмо пъшкане....от всички страни.... Joy
какво да му обяснявам сега.... Joy

Прати го аз ще му обясня,сама съм в офиса, Mr. Green

# 635
Виц за следобетното кафе:

Скрит текст:
Семейство Кетанджи са отишли на плаж. Раами гледа децата, Мукадес се пече.
Изведнъж Раами чува глас:
- Извинете, бихте ли ми услужили с надуваемия си дюшек?
- Ама какво говорите, какво говорите, та това е жена ми - възмущава се Раами. - Мукадес, скъпа, обърни се вече, обърни се по гръб, че за трети път се бъркат днес хората.
- Ох, Раами, не мога да се обърна. Вместо плажно мляко съм взела по погрешка лепилото на енището и залепнах за хавлията.
Абе,Хриси,пак ме прати У КиречЪЪ!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 636

Привет wavey lovekiss Two Hearts   заповядайте на следобедно кафе в ЧЕТВЪРТЪК Heart Eyes

ЕВЕЛИН smile3525 прекрасен финал на нашата романтична история Peace

След като показаха възрастната двойка в ресторанта / а и мъжът беше дългокос/ пред очите ми мина финал, подобен на твоя Peace

РИВВА  smile3525 за поста за Берен   Hug   липсваш в темата Grinning

Около 6 часа остават  до срещата ни с новия епизод...винаги с вълнение очаквам  тези лични и откровени разговори между Керим и Фатмагюл....остават броени дни до сватбата , а помежду им още има недоизказани истини,чувства ...крайно време е и последните бариери да паднат,че им предстоят и интимни моменти... Embarassed Heart Eyes

Очаквам Хаджер вече да роди- нали оставаше седмица мисля newsm78  тя мина вече...

Ердоан  Naughty дано се афектира достатъчно от  новите удари под кръста на Решат и се изпусне да каже поне част от истината  Mr. Green

Изобщо не ме притеснява ,че Яшаран ще фалират преди процеса- напротив радвам се ,че другите потърпевши водят борба срещу тях и то с успех! ...защото няма да е много реално всичко да струпат на Фатмагюл и освен това разкриват до край какво представлява Решат и от преди онази ужасна нощ...така е много по- правдиво според мен... Thinking

Подготовката за сватбата и наредбата на нов дом са от най- вълнуващите моменти за едно семейство, да им се порадваме и ние...

За Мустафа ...не ми се пише... Crossing Arms дано стане меле в затвора и го убият Twisted Evil безмилостна съм от страх,че ще излезе след 10 години и ще продължи да ги тормози... #Crazy

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 15:00 от Lilims

# 637
  • В Града на липите
Все си мисля, че Енгин е истинския виновник за глобалното затопляне.

# 638
  • София
Как,
Скрит текст:
тяло потно,разгорещено,движения ритмични ,особено в кръста,коси леко влажни,полепнали по челото,прокраваш пръсти в тях,очите тъмни и дълбоки,сякаш потъваш в тях...мускулите на ръцете очертани от напрежение,устни лекo притворени...гледа те право в очите с нежност...дъхът му е горещ,изгарящ.. Crazy Crazy Crazy

Ох аз отивам да подирям половинката,че и на мен ми стана горещо ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
моя го няма ще потърся баджанак му Виброкеф  

# 639
  • Стара Загора
Хрисии ,голям смях с тоя виц Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingама аз отвчера си знам и не пия и не ям нищо кат чета твоите творби,щото  Shocked Crazy ooooh!
  hahaha hahaha hahahaне е истина сега чета пък Мамарис......

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 15:07 от borovinka123

# 640
Спрете се,милички! Вече кафето ми през носа излиза! Направо сте неудържими!
Аз станах леко разногледа....  Crazy Crazy Crazy Crazy
Аз пък имам чувството че ще е виновен за появяването на повечко бебчета след някой и друг месец!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 641
Енището е виновно за всичко, вижте ни само до къде стигнахме... не мога да се позная Simple Smile

Днес си поповторих сериите, когато Керим е пиян. Ох, ми много ми харесва, много ми е сладък
Макар че има нещо страшничко в пиян мъж и винаги съм изпитвала лек ужас като видя такъв, Но този го  харесвам.

# 642
  • Пловдив

И Лодос....

# 643
Лили разбира се, от Suskunlar "Безмълвните", който се конкурира в момента с Фатмагюл, излъчва се по същото време. Аз си гледам Вината в четвъртък, а благодарение на прекрасния екип от темата за Сускунлар се наслаждаваме на страхотен превод.  Peace
Хриси  Joy Енгин затопли женската част по целия свят ми се струва. Ако можеше да преобразуваме тази енергия  - ето достатъчно електричество за години напред.. до следващия му филм.  Joy

# 644
 cheers ЕЕЕЕ, наздраве! Остава ми само надеждата да се включат по-разумните момичета, иначе рискувам да ходя подпийнала ... Все пак трябва да взема детето от градина, да кажа две-три смислени думи с нормалните хора...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт