Мамите с по повече от едно дете ще ме разберат за какво говоря

Баткото си беше ящен - цокаше си и после ядеше. Анита е друга "бира" - не ще да яде и точно днес реших, че утре ще и дам първо пюре , после да цока. Та всичко си е до дете, както е писала по нагоре BoBoDes.
Нали го знаете лафа: "Преди имах поне 4 теории как се отглежда и възпитава дете. Сега имам 4 деца и нито една теория."
късно се вкл'чваме в групата, но така е
Моето малко слъняице е родено на 22.02.2012 г. Казва се Пламена. Ще се радвам да ни приемете въа вашата група и да споделяме неволи и радости
целувки на всички бебенца 
въпреки, че нещо темичката позамря, може би заради хубавото време. Разкажи ни за твоята бебка. 

Нашия само през нощта си спи в леглото . През деня в количката , но разбира се трябва да я подрусвам че да заспи . В леглото през деня се появяват ТРЪНЧЕТА и почва да му боцка нещо
... само 20 мин стои там да си играе , и почва дрането и рева ... опитвахме се да го мъчим да спи там е не и не е ... реване , бъркане в очи , уши ... след някой друг месец ще му преборя ината ( надявам се де) ... че едно мислим , друго става . Ние минахме на 4 часа да ядем , защото не си дояждаше яденето , сега си яде всичко ... от зеленчуковите пюрета не харесва моркков , нито домашен , нито купено пюре ... то е едно потрисане , едно плюене ... миналата седмица аз и свекър ми бяхме в морков , барабар и малкия - ама в носа имаше чак от плюене ... за това ще го мешам с други зеленчуци .
Плами е едно кротко и прекрасно бебе, ние не усетихме какво са колики, не плаче, а само мрънка...има си нейните убеждение в някой неща, но е голямо сладурче. Ние започнахме захранването вече, защото сме само на адаптирано мляко. Сега се мъчим с пюре от тиквички с добавено малко адаптирано мляко, не че много й харесва, но няма начин...за сега единственото нещо, което наистина и харесва е сокчето от череши. Аз се опитвам да се захранваме със сезонните плодове и зеленчуци, не знам дали трябва да е така, но от толкова четене и питане и получаване на различни мнения взех нещата в свой ръце
Dobinko, какво правиш кайсиите? Това е идея, бих могла и аз да направя за зимата...

, ами за черешите не знам дали е рано, но бабата на нашия татко е от Кюстендил и ни донесоха две щайги череши и за това реших да пробвам, преснички са, домашни са, не са пръскани много. Изтисквам й с едно тензухче 6-7 черешки, те са толкова сочни, че става към 20-30 мл. сок и й го давам, тя си го изпива с удоволствие
е, имахме само веднъж нещо като разтройство, но повече не се е случвало, аз повече от 30 мл. не й давам
днес ще пробвам пак с морковче, дано да го е забравила пък ще видим

Препоръчани теми