Гука и се смее вече февруарското човече - тема 2

• 34 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
_JenY_ ,Зеленото ако е от млякото...И нашето беше жълто докато кърмех и дохранвах/10 дни/,след това като минахме изцяло на АМ комфорта/и вие сте на него до колкото си спомням/ си стана зелено...Но от една седмица  смесва об.Аптамил с Комфорта и акото стана жълто и поне по 2-3 пъти на ден...

# 76
Добрютро Wink
Аз пък знам,че акото става зелено,когато е изстинало коремчето т.е. на бебо му е било хладно!Версии много newsm78

# 77
  • Varna
Версиите наистина са много,но стигам до извода ,че е от млякото и от това колко време е престояло в стомахчето и червата му.Ние си хапваме Фризолак ХА.
Жени и при нас беше така в началото жълто и после зелено.
Айде ние излизаме на разходка ,че в това хубавото време не ме свърта в къщи.
Лек ден от мен !  Hug

# 78
  • Сфия
Тамина, дано коликите да са си отишли окончателно, но аз бих пазила още малко време лекарството, пък после бих го продала. Не вярвам да има проблем да го пуснеш в продавалника.
Елзи, къде изчезна бе, жена... Радвам се, че се появи. Браво на Аделката, все така да е кротушанка! При мен е аналогична ситуацията. Баткото до 3-ти месец ми беше разказал играта от безсъние, не че толкова е ревял, ама денонощно се приспивахме, разнасяхме и все беше облещен, будеше се от шмръкване дори. Да чукна на дърво, но Борко е просто ангелче, точно, като Адел, дано да продължи така и да са ни спокойни и усмихнати дечицата.
Рони, то аз съм ти що годе близо- Враждебна, ама през седмицата, понеже не шофирам, би ми било малко трудно да се замъкна до там, а събота и неделя, гледам да използвам мъжа ми и да почивам или да свършим някоя къщна работа.
Ние продължаваме да се будим за едно нощно хранене - към 4-5 часа, което не би представлявало голям проблем, защото натиквам шишето в устата, наяжда се за 10 мин и заспива. След това обаче аз слизам в хола и се започва един "Доинг". И понеже доста се е понасъбрало за 6 часа, та и доста цедя по това време - към 200-250 мл, та ми отнема и поне 30 мин. И така минал 1 час, после докато заспя още 20 мин, междувременно малкият почва да помрънква вече, пускам сешуара, дремуцаме още половин час и ги изхвърлям с мъжа ми от стаята да подремна. Тъй, като вече рядко давам АМ, нали е "хитрец Андрешко", та почна пак да го отказва. Иска си цицешко мляко и това е... Не е "проз"... Дай Боже да има, ще доя докато мога.

# 79
  • Сфия
veiana, ти ме разби... как ще ти намаелее кърмата от чая.. Айде, да не се увеличи разбирам, ама да намалее...  newsm78

# 80
О,Ели,във Враждебна имам приятели!Ходиме им на гости,щото имат басейн!Може и на теб да ти дойдем на гости на по бира Mr. Green Mr. Green

# 81
  • Сфия
супер, заповядайте, ще се радвам да ни посетите!

# 82
Днес да се оплача и на вас много ме мъчи корем, май имам ПМС за първи път след раждането. Мъчи се нещо да ми идва, но още никакво го няма, малко розовеещо течение имах сутринта и вече цял ден нищо. Притеснена съм дали всичко си ми е наред .

# 83
ангелче да няма някоя честитка Laughing  bouquet

# 84
Здравейте мами и бебета Simple Smile Наздраве с едно   food010 от мен. Бебо хапва и той и аз реших да драсна някой друг ред, сигурно повечето от вас са нейде в почивните дни....Simple Smile и нашия тати почива но ще ходим на дълги разходки, няма да пътуваме извън града. А май и на двамата ни се иска.  Mr. Green Мами от Варна има ли в града такова "животно" плуване за бебета? Иска ми се дребен да го водя но ми се струва че никъде няма да има нещо такова, то и в бг не е май много безопасно от към хигиена като се замисля... newsm78 Хайде  sun слънчев и усмихнат ден от нас!

# 85
Здравейте мами и бебета Simple Smile Наздраве с едно   food010 от мен. Бебо хапва и той и аз реших да драсна някой друг ред, сигурно повечето от вас са нейде в почивните дни....Simple Smile и нашия тати почива но ще ходим на дълги разходки, няма да пътуваме извън града. А май и на двамата ни се иска.  Mr. Green Мами от Варна има ли в града такова "животно" плуване за бебета? Иска ми се дребен да го водя но ми се струва че никъде няма да има нещо такова, то и в бг не е май много безопасно от към хигиена като се замисля... newsm78 Хайде  sun слънчев и усмихнат ден от нас!
dobinko,цяло море имаш на разположение Mr. Green
Как си мечтая да живея на морето и по специално във Варна Heart Eyes

# 86

Хихи ама много си права да знаеш, ама докато се стопли водата ще си го наобикаляме морето само...ами вие се мятайте в колата и хайде насам... smile3534

# 87

Хихи ама много си права да знаеш, ама докато се стопли водата ще си го наобикаляме морето само...ами вие се мятайте в колата и хайде насам... smile3534
Тази година май ще си останем със спомените за морето ConfusedОсвен ако мъжо не го налегне алергията много Mr. Green

# 88
dobinko, май няма такова нещо. Една позната се оплакваше, че искала да запише сина си, а те все увеличавали възрастта.

Има някаква вероятност да има някъде по хотелите  - Ривиера, Слънчев ден, но и колко ги поддържат

# 89
dobinko, май няма такова нещо. Една позната се оплакваше, че искала да запише сина си, а те все увеличавали възрастта.

Има някаква вероятност да има някъде по хотелите  - Ривиера, Слънчев ден, но и колко ги поддържат

И на мен това ми изникна като питанка - И да има до колко ги поддържат басейните? Та май дребен няма да го огрее поне засега.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт