Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 926
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Бенджи, застреля ме с този хинап, но добре, че е гугле-то.  Mr. Green  Сетих се какво е, май само веднъж съм го опитвала, но беше вкусно помня. Нямаше ли малко подобен на крехка ябълка вкус? Много рядко съм го срещала този плод, но пише, че бил много полезен, та си мисля - защо да не й дадеш?!  newsm78

Мадлен, според мен идете на детски стоматолог, не заради друго, ами счупеното зъбче може да заболее, зависи от счупването. Той най-добре ще ти каже какво да се направи. Аз имам позната детски стоматолог в София, тя ми изписа правеното лекарство, с което излекувахме на Зори стоматита зимата. Ако искаш, мога да те свържа.

Бебеш, браво на вас! Хайде, дано ви върви по вода сега!  Hug

Елч, почти не се сещам нещо, което да не яде от нашата храна. Не давам пикантно, ако има нещо. Не си пада по зрелия фасул нещо. Ягоди все още не мисля да давам... Иначе друго май си хапва почти всичко. Ааа разни салами и тем подобни също не давам, ама ние и не купуваме, че само химия вътре...  Sick

# 571
Ей,това най-го мразя писах,писах и накрая изтекла ми била сесията Close Crossing Arms

Ейй Рал, добре , че писа. Ето какво забравих вчера да споделя. Бяхме в МОЛ-а на Цариградско и в Карнавал кидс (някой ти го беше предложил вече) е пълно с рокли за официални поводи. Има и в Сердика такъв магазин  Peace

Благодаря  bouquet Ще го посетим Hug

За яденето - яде всичко /ягоди все още не съм давала,мисля че е рано,както и мед и фъстъци Peace/ от ДК + от нашта храна /особено много обича да се залепи за кака си като хапва нещо и да й мрънка Mr. Green,като някакво цигане е  hahaha/ Естествено намазва от всичко - пуканки,шоколад,бисквити,солети,чипс дори понякога,макар че все гледам да не взимам от тия вредни пущини,обаче това е положението ooooh! Whistling КГ - почти 9 Rolling Eyes Отива в памперса цялото това хранене ooooh! Tired Close

Елч - разбирам те,че се притесняваш,всяка майка би се притеснила ако детето й не се храни Peace Аз обаче съм била мнооогооо злояда,ама ей ме на станала съм човек Crazy Само дето майка ми не иска въобще и да си спомня дори за "онова време" ooooh! Embarassed Дано бързо да отминават тия периоди с неядене Praynig

Меги
И на Буба част от зъбчето й се счупи при едно падане. Вярно малко парченце,ама го няма Confused Млечни са- ще ги сменят Peace Ако я боли тогава я заведи на зъбар, иначе не виждам смисъл Rolling Eyes  По ме притеснява зъба на каката /пак преден/ който след едно нейно падане в училищния двор миналата седмица ми изглежда и според мен е пукнат,но е сменен /от постоянните зъби й е Confused/

Hug

# 572
Буби, не мога да го сравня с нищо на вкус, аз много го обичам, чета сега, че било китайска фурма. Наистина е полезно и май няма да навреди, имаме си дръвче на двора, а вярно е рядко срещано, май по-често тук в североизточна България, малко по на запад и не са го чували.

Рал, направи си сесията безсрочна или задай някакви по-дълги минути, преди да влезеш още като пишеш потребителско име и парола, от долу има опция да сменищ минутите да не са 30.

# 573
  • София
Рал, според мен, ако й е пукнато зъбчето, много ще я боли. Може само емайлът да е напукан.

Елч, аз не давам пържено и пикантно, шоколад, фъстъци, мед, пр. мляко, както и неща с много консерванти (колбаси и т.н.). От плодовете - май само семчестите не съм давала.

# 574
  • София
Буби, ще ти бъда безкрайно благодарна за координатите  Hug И аз уж се успокоявам, че е млечно зъбче, но все пак професионалист да си каже мнението, ще ми е по-спокойно, иначе споед мен не я боли, защото си ръфаше солети, и на обяд изяде един крайщник хляб, заедно с кората  Crazy

Рал  Hug

Като коментирате храните, аз онзи ден й дадох брюкселско зеле, много се хареса  Peace

# 575
Мадлен, д-р Наталия Гатева :

http://www.familydentalcare.eu/e107_plugins/wrap/wrap.php?1

На ММ сестра му (тя също е стоматолог, обаче не детски) ми я препоръча и факт, че макар и по телефона жената ми помогна много. Иди за твое успокоение, ако не за друго, да не го мислиш.

# 576
  • Пазарджик
Докато седна да пиша,сте изписали две страници.Аз днес имам изпит на курса(общо три за три дена)и гледам всяка свободна секунда да чета.
Ще се пробвам да се включа по темите.
Любе добре се завърнала HugПусни ни малко инфо,та да ни заредиш малко със слънчеви емоции
Зайка,Бубе Joy
Нелката пък днес ми взе листчето което е залепено от долу на превръзката и си го сложи на дупето ooooh!
Буби,пробвала ли си козето сирене?И Нелката не искаше да яде краве сирене,за това го замених с козе и прояде в количества.Сега яде всякакво.Елч тук ти имаш заслуга  Hug
Бебеш,честита ви нова квартира.Само хубави мигове ви желая там Hug
Мадлен,стискам палци да няма нищо сериозно.За сандали аз купих на UFO,но не намерих снимка ,после ще снимам и ща покажа
На моята приятелка детето си счупи предните зъбчета(на 8г.)та му ги изградиха на ново,от горе сложиха нещо като фасети,ще я попитам и ще пиша
Трябва да ставам,курса ме зове.После ще продължа

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 17:31 от tuty1

# 577
ей, мадлен, много кофти случка!
дано и стоматоложката те успокои, че не е фатално. това ще й е чарът Laughing

тути, много се радвам, че и аз съм помогнала, както и ти и другите момичета неведнъж сте ми помагали.
онзи ден като се удари дара и се чудим с мъжа ми какво-що, да ходим ли на доктор-да не ходим ли. и аз му казвам компетентно "чакай да питам мацките!" Laughing Laughing Laughing та тогава осъзнах, че някак съм свикнала да се консултирам с вас за всичко Simple Smile

забравих да ви разправям каква съм консерва, дори съдбата иска да съм такава. реших да си сменям цвета на косата, че от път години съм с моя кестеняв с лилав отенък. и каква, каква да се направя - кестенява, каквато си ми беше естествената ми коса. купих аз две бои, хоп при фризьорката, боядисах се и познайте - изби ми червникавото и сега съм си точно същата като преди Laughing Laughing Laughing

а за хинап дори не съм чувала, камо ли опитвала Simple Smile

# 578
  • София
Хинап и фурма е едно и също  Peace. Много обичам Simple Smile.

# 579
Хинап и фурма е едно и също  Peace. Много обичам Simple Smile.
Не е едно и също. Фурмата е плод на финикова палма, а хинапа е дръвче с бодли Peace
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%B0

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BF

http://attraction.do.am/forum/57-281-1

# 580
  • София
Бенджолина, права си Simple Smile. Явно има фурма и китайска фурма (хинап). Ботаниката не ми е много ясна.

# 581
Да взема да си напиша болката, може пък да ми олекне  Sad
Трябваше днес да съм на изпит в УНСС , но заради разправиите с нашите не успях да отида в София и да се запиша:( и сега много ме е яд защото вече няма шанс да отида до София и да се запиша, защото мм почва работа. Иначе плана беше ако взема изпита да се запиша дистанционно в хасково и всяка събота и неделя да съм на лекции.

Момичета, много ви благодаря за  хубавите пожелания. Доста по-спокойно се живее отделно... Днес си ги сгледах сладурите сам сама 3 часа без никакъв проблем. До сега беше невъзможно.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 22:05 от Бебешондел

# 582
  • София
Бебеш, първо честита нова квартира! За университета наистина неприятно се е получило, но можеш да пробваш догодина пак, а междувременно да изкараш някакъв курс по език примерно.

Елч, честит ти нов стар цвят на косата! Simple Smile За отказването от храна Ади беше така като й растяха кътници. Беше някакъв ужас просто. После избиха 4 наведнъж и прояде. Предполагам е временно докато пак не я замъчат зъбите.

От нашата храна давам почти всичко, но Ади само я опитва и после я изплюва. Днес пекох пъстърва, уж много я хареса, а тя държала в устата и после плюла където свари из къщи. Спагети обаче много обича.

Когато сме навън Ади е много кротка. Обикновено сяда до мен на някоя пейка като някоя бабичка-клюкарка и ни слуша какво си говорим с другите майки. Най-много да стане да побута някоя чужда бебешка количка - играчка. Много обича като отидем да вземем Бобо от училище да играе с момиченцата от класа на Бобо. Свикнала е с по-големи дечица и са й по-интересни от дребосъците по площадките.

Научила се е като види дете в количка да му казва "бебе". Днес едно тригодишно се засегна, че не било бебе  hahaha.

bouquet

# 583
Зън, догодина може да е съвсем друга ситуацията. Сега мм ще почива събота и неделя и ще може да гледа децата докато съм на лекции. После не се знае нито къде ще сме нито дали ще мога да ходя на лекции. Все пак само 2 години ми остават. А и тръгна ли на работа пак не се знае какво ще е положението. Въобще прецакана работа.

# 584
  • София
Разбирам те напълно. И аз съм в едни размисли и страсти за една магистратура, ама засега май само с чуденето ще си остана...

Общи условия

Активация на акаунт